Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Κορμός στο πί και φί !!!




Υλικά

250 γρ Βιτάμ,
200 γρ ζάχαρη άχνη,
1 κουβερτούρα,
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ,
2 κουταλάκια του γλυκού λικέρ,
2 κουταλιές κακάο !!


Στο μίξερ χτυπάμε το Βιτάμ να αφρατέψει,προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη,το λικέρ,το κακάο και την κουβερτούρα αφού πρώτα την έχουμε λιώσει.
Σπάμε τα μπισκότα σε κομματάκια,τα βουτάμε σε γάλα και τα ανακατεύουμε μέσα στο μείγμα.
Τυλίγουμε τον κορμό με μεμβράνη, τον βάζουμε σε μακρόστενη φόρμα και τον βάζουμε στη κατάψυξη η στο ψυγείο!!
Από την φίλη 
 Μαρια Μαρδα