Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Σφολιατάκια με γέμιση σοκολάτας !!!

 Έτοιμο σε λίγα λεπτά μόνο !!

Υλικά
φύλλο σφολιάτας
Νουτέλα ή Μερέντα
2 αυγά
Άχνη 
Σιρόπι σοκολάτας ή καραμέλας
 Ετοιμασία 
Απλώνουμε σε αλευρωμένο πάγκο το φύλλο σφολιάτας και το χαράσσομαι σε τετράγωνα κομμάτια 
Βάζουμε στην γωνία του τριγώνου μία κουταλιά σούπας γεμάτη σοκολάτα και το κλείνουμε τριγωνικά
 Το πατάμε να κλείσει καλά με ένα πιρούνι στις άκρες
Με ένα πινέλο τα περνάμε από πάνω με αυγό που το έχουμε χτυπήσει με ελάχιστο νερό αραιωμένο
Ψήνομαι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνο

Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με άχνη ζάχαρη και σιροπάκι της αρεσκείας μας