Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο !!!



Yλικά
3-4 κολοκυθάκια τριμμένα στον χοντρό τρίφτη και στημένα  καλά
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή στο μούλτι
4 αυγά
Μισό φλιτζάνι λάδι
Μισό φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη (γαλέτα)
2 κουταλιές σούπας μεγάλες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Μαϊντανό
Άνηθο (εγώ βάζω μπόλικο
 300 γραμ. τυρί φέτα [εγώ βάζω την πικάντικη]
Αλάτι (με προσοχή λόγο του τυριού)
Πιπέρι προαιρετικά
Βάζω και κεφαλοτύρι τριμμένο ή ότι άλλα τυριά έχω από μικρές ποσότητες
Ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά και πράσινη κέρατο ή την κλασική
Και δυόσμος 


Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και το χυλό τον αδειάζουμε στο ταψί που έχουμε λαδώσει και πασπαλίσει με γαλέτα
Πάνω από τον χυλό ραντίζω με λαδάκι και πασπαλίζω με την γαλέτα πάλι (μερικές φορές πασπαλίζω και με το τριμμένο κεφαλοτύρι όπως κάνουμε και πάνω σπό την μπεσαμέλ)

Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς έως να κάνει 'ενα ωραίο χρώμα
(Η στρώση της πίτας πρέπει να είναι λεπτή και όχι  παχιά!!)
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ