Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Γεμιστές πιπεριές με καγιανά στο φούρνο !!!


 Στο τσακ  μπαμ!!!

Υλικά--οι ποσότες είναι ανάλογα με τα άτομα που θα φάνε .
Αυγά
μανιτάρια
κρεμμύδι
ντομάτες ώριμες τριμμένες στον τρίφτη
πιπεριές κέρατο
αλάτι-πιπέρι

Τι κάνουμε
Πλένουμε και αδειάζουμε τις πιπεριές από τα σποράκια ανοίγοντας από επάνω στο κοτσάνι.
Με ελάχιστο λάδι περασμένες τις ψήνουμε στον αέρα να μαλακώσουν όχι να λιώσουν προσοχή για να μπορούμε να τις γεμίσουμε εύκολα.
Βάζουμε στο τηγάνι τις τριμμένες ντομάτες και μαγειρεύουμε μέχρι να πιούν όλα τα υγρά τους
Ρίχνουμε λαδάκι και μαζί το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα ψιλοκομμένα μανιτάρια μαγειρεύουμε για λίγο και μετά προσθέτουμε χτυπημένα και τα αυγά.Αλάτι πιπέρι [αν θέλετε προσθέστε στο τέλος μία χούφτα τυράκι τριμμένο η λίγη φέτα τριμμένη για εξτρα γεύση ]!!
Μόλις ψηθούν τα αυγά είναι έτοιμο να γεμίσουμε τις πιπεριές να τις αραδιάσουμε στο ταψάκι και να τις ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο πάνω κάτω αέρας για 10 με 15 λεπτά περίπου .
Καλή σας όρεξη !!!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Συνταγή από την φίλη μας στην σελίδα και την ευχαριστώ πολύ !!!
Theoni Filea