Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Κρεμμυδοκεφτέδες !!!

Υλικά
Ψιλοκομμένα φυλαράκια πράσινα από φρέσκα κρεμμυδάκια 
4-5 ψιλοκομμένες λιαστές ντοματές 
δύο αυγά
αλατάκι πιπεράκι 
αλεύρι - νερό όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας σφιχτός χυλός κουταλιά -κουταλιά σε καυτό λάδι τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν ! 
 Για την σος γιαουρτιού : 
Ενα κεσεδάκι γιαούρτι ανακατεύουμε στο μίξερ του φραπέ με ένα φλυτζ του καφέ λάδι , 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο και μπούκοβο ανάλογα πόσο καυτερό το θέλεις !! Σερβίρουμε ή ρίχνοντας πάνω στους κεφτέδες ή βάζουμε σε μπολ και βουτάμε !!
 Πασχαλης Νακ Νακ