Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Δίχρωμο γλύκισμα με γλάσο σε 15 λεπτά !!!



Μια συνταγή για ένα δίχρωμο γλύκισμα με γλάσο σοκολάτας, δροσερό, εύγευστο, αφράτο, εύκολο και πολύ – πολύ γρήγορο έτοιμο σε 15 λεπτά!!!
Υλικά συνταγής

1 φάκελος “Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής Βανίλια

1 φάκελος “Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής Σοκολάτα

700 ml (3½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα

200 γρ. σαβαγιάρ

25 γρ. (1 κουτ. σούπας) μαργαρίνη

1 φάκελος Κουβερτούρα σε Σταγόνες
Εκτέλεση συνταγής

Παρασκευάζετε το “Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Βανίλια και το “Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.

Τοποθετείτε τα μισά σαβαγιάρ στον πάτο μιας ειδικής φόρμας για τούρτες με σούστα (Νο 18-20) ή σε μια στενόμακρη φόρμα και τα ραντίζετε με λίγο γάλα στο οποίο έχετε προσθέσει λίγο κονιάκ.

Απλώνετε την κρέμα σοκολάτα πάνω από τα σαβαγιάρ και στη συνέχεια τοποθετείτε τα υπόλοιπα σαβαγιάρ εκτός από 3-4 κομμάτια. Τα ραντίζετε με λίγο γάλα και προσθέτετε την κρέμα βανίλια. Τελειώνετε το γλύκισμα με τριμμένα σαβαγιάρ.

Ζεσταίνετε 1 κουταλάκι της σούπας μαργαρίνη και 50 ml (1/4 φλιτζάνι τσαγιού) γάλα και προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ. Ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσουν τα υλικά και γλασάρετε αμέσως την επιφάνεια του γλυκίσματος. Αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει το γλάσο, ξεφορμάρετε και σερβίρετε.
Πηγή