Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Παγωτό με 3 υλικά κι έτοιμο σε 10 λεπτά !!!




Πραγματικά απίθανο λαχταριστό δροσερό παγωτό από τα χεράκια μας σε λίγα μόνο λεπτά ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ !!!! Πολλοί το γνωρίζουμε άλλοι όμως όχι, είναι πραγματικά σε γεύση πολύ ωραίο !!!



 Υλικά
1 γάλα ζαχαρούχο
1 γάλα Νουνου εβαπορέ
1 πακέτο μπισκότα σοκολάτα oreo
1κουτί  morfat
1 βανίλια φιαλίδιο σκόνη
Σιρόπι κεράσι -βύσσινο-ή σοκολάτα ότι σας αρέσει και προαιρετικά 


Τι κάνουμε

Αδειάζουμε σε μπολ την Morfat - παγωμένη -και με το μίξερ χειρός για πιο ευκολία την χτυπάμε μέχρι να φουσκώσει και να αφρατέψει 5 λεπτά το λιγότερο .



 Όταν δεν μπορείς να αντισταθείς παίρνεις όλο το μπολ ρίχνεις σιρόπι και ορμάς!!!

Αμέσως προσθέτουμε όλο το ζαχαρούχο γάλα χτυπάμε 2 λεπτά μετά αμέσως προσθέτουμε το εβαπορέ και την βανίλια  ξαναχτυπάμε για 2 λεπτά Αυτό ήταν το αδειάζουμε σε μπολ πλαστικό μεγάλο σκεπάζουμε και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 1 ώρα να αρχίσει λίγο να παγώνει.





Το βγάζουμε από την κατάψυξη το χτυπάμε 3-4 λεπτά κόβουμε τα μπισκότα σε ακανόνιστα κομμάτια μαζί με την γέμιση όπως είναι και τα προσθέτουμε μέσα .
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να πάνε παντού σκεπάζουμε το μπολ τοποθετούμε στην κατάψυξη και μετά από λίγες ώρες έχουμε το υπέροχο δικό μας παγωτάκι !!! Καλή επιτυχία !!
Για να μην  λερώνουμε τίποτα αν χρησιμοποιήσετε μίξερ χειρός βάλτε τα υλικά κατ ευθείαν στο μπολ που θα το διατηρήσετε -μόνο να έχει καπάκι .



 Το γαρνίρομαι με σιροπάκι από σοκολάτα,η από βύσσινο ,τριμμένο μπισκοτάκι κι ότι άλλο μας αρέσει .
Μπορούμε να αλλάξουμε την γεύση προσθέτοντας κατά το πρώτο χτύπημα
2 κουταλιές σούπας κακάο για γεύση σοκολάτα,
2 κουταλάκια του γλυκού νές καφέ για γεύση μόκα,
4 κουταλιές σούπας γιαούρτι για παγωτό με γεύση γιαουρτιού
ακόμα μπορούμε να προσθέσουμε ψιλοκομμένους ανάλατους ξηρούς καρπούς πχ αμύγδαλο . Προσθέτοντας  τα μπισκότα ολόκληρα με την γέμιση το παγωτό μας μοιάζει με παρφέ !!


 ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ --> ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


 Μισή ώρα πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία παρασκευής του παγωτού μας τοποθετούμε στην κατάψυξη τη φυτική σαντιγί κ το ζαχαρούχο γάλα.
Αυτό βοηθάει στο να αφρατέψει πο εύκολα το μείγμα του παγωτού.
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ