Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Κριτσινάκια με παρμεζάνα & γραβιέρα Κρήτης !!!



Για τις δύσκολες ώρες!!!!



Υλικά
200γρ λάδι
200γρ νερό
150γρ σησάμι καβουρντισμένο
400γρ τυρί (γραβιέρα Κρήτης)
250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 αλεύρι φαρίνα
μια κουταλιά της σούπας, ρίγανη, λίγο πιπέρι μια κουταλιά της σούπας αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
1 κουταλιά του γλυκού μπεικιν


 Για πασπάλισμα
200 γρ παρμεζάνα
400 γρ γραβιέρα Κρήτης

 Τι κάνουμε
Όλα τα υλικά μαζί ζυμώνουμε φτιάχνουμε μπαστουνάκια
και τα περνάμε από τυρί τα ψήνουμε στους 220 βαθμούς προθερμασμενο φούρνο μέχρι να τα δούμε να πάρουν ωραίο χρώμα περίπου 20 λεπτά .

Από τον φίλο George Zolis