Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Κριτσινάκια παρμεζάνας !!!


200γρ νερό
150γρ σησάμι καρβουδισμένο
400γρ τυρί (γραβιέρα Κρήτης)
250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 αλεύρι φαρίνα
μια κουταλιά της σούπας, ρίγανη, λίγο πιπέρι μια κουταλιά της σούπας αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ





Όλα τα υλικά μαζί ζυμώνουμε φτιάχνουμε μπαστουνάκια
και τα περνάμε από τυρί
Για πασπάλισμα
200 γρ παρμεζάνα
400 γρ γραβιέρα Κρήτης για από πάνω

Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς γύρω στα 20 λεπτά 
Συνταγή από τον φίλο George Zolis  

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ