Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Τάρτα μήλου με κρέμα αμυγδάλου!

Υλικά
250 γρ. Αλεύρι

50 γρ. Άχνη
125 γρ. Βούτυρο
1 αυγό
15 γρ. Γάλα
Λίγο αλάτι

Για την κρέμα
200 γρ. βούτυρο
100 γρ. άχνη
2 αυγά
100 γρ. πούδρα αμυγδάλου
Για τα μήλα
3 μήλα
50 γρ. καστανή ζάχαρη
30 γρ. βούτυρο, λιωμένο
χυμό λεμόνι
κορν φλάουρ
κανέλα


 
Διαδικασία

Για τη ζύμη
Κοσκινίστε το αλεύρι και τη ζάχαρη. Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ζυμώστε με τον γάντζο μέχρι να έχετε μια λεία  και μαλακή ζύμη. Τυλίξτε με διάφανη μεμβράνη τη ζύμη και τοποθετήστε τη 30′ στο ψυγείο να ξεκουραστεί. Ανοίξτε τη ζύμη με τον πλάστη σε πάχος 0,5 εκ. και στρώστε τη σε μια ταρτιέρα 22 εκ. Τοποθετήστε τη στην κατάψυξη για 30′ να σταθεί
Για την κρέμα
Τοποθετήστε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη και χτυπήστε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψει, προσθέστε την πούδρα αμυγδάλου κοσκινισμένη και τα αυγά, ένα-ένα, μέχρι να απορροφηθούν. Αφήστε την κρέμα στο ψυγείο σκεπασμένη για 30′.
Για τα μήλα
Καθαρίστε και κόψτε τα μήλα σε φέτες ή κύβους. Ραντίστε τα με χυμό λεμονιού. Σε ένα μπολ αναμίξατε τη ζάχαρη με το κορν φλάουρ και την κανέλα και πασπαλίστε τα μήλα.
Βγάλτε την τάρτα από την κατάψυξη και απλώστε ομοιόμορφα την κρέμα αμυγδάλου. Στρώστε τα μήλα και ραντίστε τα με το βούτυρο. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30′.
Τέλεια! Από
Οι λιχουδιές της Εφης

Υπέροχο Lemon Pie!!!

Υλικά
Για τη ζύμη:
250 γρ. αλεύρι
100 γρ. βούτυρο
150 γρ. νερό
10 γρ. άχνη
5 γρ. αλάτι


Εκτέλεση ζύμης
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Χρησιμοποιούμε 400 γρ. από τη ζύμη αυτή.
Την ανοίγουμε σε φύλλο και την τοποθετούμε σε φόρμα δαχτυλίδι 24 εκατοστών.

Υλικά
Για τη γεμιση:
250 γρ. Αμύγδαλα αποφλοιωμένα και τριμμένα σε σκόνη
500 γρ. Ζάχαρη
Χυμός από 5 λεμόνια και ξύσμα από 2
8 αυγά
190 γρ. Βούτυρο
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Εκτέλεση γέμισης
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αδειάζουμε πάνω στη ζύμη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου. Όταν κρυώσει καλά πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

Καλή επιτυχία!!!
Από Οι λιχουδιές της Εφης

Η Ζαγορόπιτα της Λίλας!

    Λεπτή, βουτυράτη και τραγανή, με την αλμύρα της φέτας που τρίβεται στη κάθε μπουκιά, η αλευρόπιτα είναι για μένα η τέλεια ελληνική απάντηση στην γνήσια Ιταλική πίτσα.


Υλικά για μια πίτα:

Υλικά για μία ζαγορίσια αλευρόπιτα2 “πλώχερα” και κάτι αλεύρι, γράφει ποιητικά η συνταγή της Λίλας, που μεταφράζεται σε 2 και κάτι φλυτζάνια ή περίπου 500 γραμμάρια
3 Αυγά (2 + 1 χτυπημένο για το τέλος)
1 ποτήρι γάλα (220 ml.)
90 ml. ελαιόλαδο
50 γρ. βούτυρο Lurpak
300 γρ. φέτα

Παρασκευή συνταγής:

1. Ανάβετε τον φούρνο στους 250ºC

2. Βουτυρώνετε καλά ένα μεγάλο, ορθογώνιο, χαμηλό ταψί, με τα 20γρ. βούτυρου. Στη συνέχεια προσθέτετε περί τα 40μλ. ελαιόλαδο και το τοποθετείτε στον φούρνο, να κάψει καλά, όσο ετοιμάζετε τα υπόλοιπα υλικά.

3. Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνετε πρώτα το αλεύρι και από πάνω τα 2 αυγά και το γάλα. Ανακατεύετε καλά να γίνει χυλός και προσθέτετε τη φέτα και περί τα 30 μλ. λάδι. Το μίγμα πρέπει να είναι ένας αρκετά ρευστός χυλός. Αν χρειαστεί, σ’ αυτό το στάδιο, προσθέτετε και λίγο νερό για να αραιώσει λίγο το μίγμα.

4. Χύνετε το χυλό στο ταψί που καίει και τον μοιράζετε παντού.

5. Προσθέτετε την υπόλοιπη θρυμματισμένη φέτα ισομοιράζοντάς την στην επιφάνεια και το υπόλοιπο λάδι να κάτσει από πάνω απ’ το χυλό. Προσθέτετε σε μικρά κομματάκια και το υπόλοιπο βούτυρο να δώσει άρωμα. Τέλος, χτυπάτε το αυγό που έχει μείνει και το περιχύνετε κι’ αυτό από πάνω να δέσει την επιφάνεια της πίτας.

6.  Τοποθετείτε πάλι το ταψί, γεμάτο με τον χυλό αυτή τη φορά, στο φούρνο που καίει, και σε μεσαίο ράφι, κατεβάζοντας την θερμοκρασία στους 200ºC πάνω-κάτω. Ανάλογα με τον φούρνο πάντα, σε 40-45’ πρέπει να έχει γίνει.

Η αλευρόπιτα είναι έτοιμη όταν η περίμετρός της είναι σαφώς ξεροψημένη. Το τελικό πάχος στο πιάτο σας, θα πρέπει να είναι ιδανικά, περίπου 1 εκατοστό.

7. Όταν η αλευρόπιτα είναι έτοιμη, ξεκολλάει ολόκληρη απ’ το πάτο του ταψιού. Έτσι, την ακουμπάτε πάνω σε επιφάνεια κοπής και την κόβετε σε μερίδες.



Σερβίρεται σαν πρωινό, μεζές ή και κανονικό φαγητό, ιδανικά με συνοδεία καλού τσίπουρου και με τζάκι που να σιγοκαίει τριγύρω.
 Cucina Caruso
anemi-zagori

Aρωματικό καρύκευμα για φαγητά κατσαρόλας φούρνου!

 Υλικά
1 κιλό κρεμμύδια
6 κεφάλια σκόρδα
μαιντανό
λάδι
αλάτι
Εκτέλεση
Τα διαλύουμε όλα μαζί στο μπλέντερ,το βάζουμε σε βαζάκια καλύπτουμε την επιφάνεια με λάδι και τα διατηρούμε στο ψυγείο και τα χρησιμοποιούμε σε διάφορα φαγητά για extra γεύση!
Gogo Samiou
Δείτε περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σπιτική κρέμα βαλσάμικου!

 Να σας πω ότι είναι καλύτερο από του εμπορίου!

 Υλικά που θα χρειαστούμε
 4 κούπες καλό ξύδι κατά προτίμησιη λευκό,
2 κούπες μέλι η 2 πετιμέζι,ζάχαρη,
αλάτι. 

Εκτέλεση:
 Βάζουμε το ξύδι σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέσα το πετιμέζι ή το μέλι αν το φτιάξετε με πετιμέζι το χρώμα θα είναι μαύρο αν με μέλι το χρώμα θα είναι μελί βλέπετε τις φώτο μου.
 Καθώς όλα τα ξύδια δεν είναι το ίδιο ξινά, δοκιμάζουμε το μείγμα και προσθέτουμε αν χρειαστεί ζάχαρη τόσο ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό γευστικό αποτέλεσμα που εμείς θέλουμε. ρίχνουμε δύο πρέζες αλάτι. 
Το βράζουμε όπως τα γλυκά του κουταλιού εγώ βράζω για 50- 60 λεπτά περίπου σε χαμηλή φωτιά αν χρειαστεί ξαφρίζουμε, στάζουμε με το κουτάλι μας πάνω στο νύχι μας και αν σταθεί είναι έτοιμο όταν κρυώσει θα πήξει..!! 
Αν θέλουμε το βαλσάμικο  μας να μην είναι σε μορφή κρέμας και να είναι ξύδι βαλσάμικου το βράζουμε περίπου 25 λεπτά,την κρέμα βαλσάμικου την βάζουμε σε μαλακό μπουκάλι όπως από κέτσαπ μαγιονέζας η από ένα μπουκάλι που μας έχει τελειώσει έτοιμου βαλσάμικου αν μας πήξει πολύ αραιώνουμε με λίγο ξύδι.Και το ξύδι βαλσάμικου το βάζουμε σε γυάλινο μπουκάλι..!!
Από Gogo Samiou
Δείτε περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σοκολατάκια μπανάνας με 2 υλικά & 2 ευρώ!


Να σας κεράσω ένα σοκολατάκι??
Εύκολο γρήγορο με κόστος μόνο 2 ευρώ και γιατί όχι και νηστίσιμο..!!
Υλικά [την ποσότητα  την  υπολογίζουμε εμείς ανάλογα με το πόσα σοκολατάκια θα φτιάξουμε]
Μπανάνες  κομμένες ώριμες κομμένες λίγο χοντρές ροδέλες
Σοκολάτα αμυγδάλου ή για νηστίσιμα σοκολάτα κουβερτούρα
2 κουταλιές σούπας λάδι καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο

Τι κάνουμε  
Κόβουμε την μπανάνα σε λίγο χοντρές φέτες.
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί μαζί με τις 2 κουταλιές σούπας λάδι και ανακατεύουμε.
Καρφώνουμε τα κομμάτια με μία οδοντογλυφίδα και τα βουτάμε μέσα στην σοκολάτα.
Τα ακουμπάμε επάνω σε αλουμινόχαρτο η λαδόκολα να παγώσουν και μετά τα τοποθετούμε σε θηκούλες χαρτάκια για κέρασμα.
Εδώ εγώ έχω σπάσει κομμάτια από την σοκολάτα αμυγδάλου στο μπλέντερ για να σπάσουν τα αμύγδαλα που έχει μέσα και μετά έλιωσα την σοκολάτα σε μπεν μαρί.
Αν θέλουμε νηστίσιμα σοκολατάκια χρησιμοποιούμε κουβερτούρα.
Το μυστικό της επιτυχίας είναι να είναι οι μπανάνες ώριμες.
Αν τα βάλουμε για λίγο στην κατάψυξη μοιάζουν σαν μερίδες από παγωτάκια! 

Aπό Gogo Samiou ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ





 




Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Φουντουκοσοκολατόπιτα!


 

Για μένα είναι η καλύτερη σοκολατόπιτα!!
Το συγκεκριμένο γλυκάκι δε ξέρεις πως να το περιγράφεις ακριβώς.Είναι κάτι μεταξύ σουφλέ και Μπράουν!!!
Ιδανικά τρώγεται ζεστό με μια μπάλα παγωτό βανίλια σλουρπ!!!
Η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και όσοι δεν την έχετε δοκιμάσει ακόμα τρέξτε να τη φτιάξετε!!!

ΥΛΙΚΑ
250 μαργαρίνη ή βούτυρο λιωμένο (αλλά όχι καυτό)
5 αυγά
1 φλ. ζάχαρη
1 φλ. φουντούκια αλεσμένα
1 φλ. αλεύρι κοσκινισμένο (για όλες τις χρήσεις)
250 γρ. σοκολάτα υγείας λιωμένη
250 γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
1 βανίλια


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ
3 κ.σ γεμάτες πραλίνα
1 φλ.του καφέ γάλα χλιαρό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Χτυπάω με το σύρμα ή στο μίξερ όλα τα υλικά και προσθέτω και τις λιωμένες σοκολάτες.
-Αδειάζω το μείγμα σε ταψάκι βουτυρωμένο 25Χ30 περίπου και ψήνω στους 180 με αέρα 15 λεπτά μόνο.
Αφήνω να κρυώσει καλά και περιχύνω με το γλάσο!
Μην την κόψετε καυτη γιατί θα τρέχει η σοκολάτα.
Όταν κρυώσει μέσα είναι σαν σουφλέ υγρή αλλά στέκεται σε κομμάτι.
Εγώ τη ζεσταίνω στο φούρνο μικροκυμάτων για δευτερόλεπτα και τη σερβίρω με παγωτό!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν βάζουμε καθόλου μπέικιν ή σόδα.
Και επίσης οι σοκολάτες δε χρειάζεται να είναι κουβερτούρες!

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Χοιρινό με μοσχάρι σε γλυκόξινη σάλτσα!

 

Σήμερα δημοσιεύω μια συνταγή που δεν είχα σκοπό να την βάλω.
Είχα λίγο μοσχάρι και λίγο χοιρινό και είπα ας τα παντρέψω.
Η γεύση που βγήκε από αυτό τον γάμο με τρέλανε και έτσι αποφάσισα να την μοιραστώ μαζί σας!
υλικά
700 γραμ μοσχάρι
700 γραμ χοιρινό
1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κγ γκαράμ μασάλα << ινδικό μπαχαρικό >>
υπάρχει στα σούπερ μάρκετ από την captain's
2 κγ μέλι
2 κσ μουστάρδα
2 πιπεριές σε λουριδίτσες
2 λεμόνια τον χυμό
2 κγ κορν φλάουρ
αλάτι πιπέρι
ελαιόλαδο
 
Εκτέλεση
Κόβουμε σε μερίδες τα κρετικά μας τα πλένουμε και τ' αφήνουμε να στραγγίσουν.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λαδάκι και σοτάρουμε το κρεατάκι μας.
Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να σοταριστούν και αυτά λιγάκι.
προσθέτουμε το γκαράμ μασάλα την μουστάρδα το μέλι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
προσθέτουμε 2 ποτήρια νεράκι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 1 ώρα και 20 λεπτά.
Τότε ρίχνουμε τις πιπεριές και το αλάτι και βράζουμε ακόμα 15 με 20 λεπτά.
Τέλος λιώνουμε το κορν φλάουρ στον χυμό λεμονιού και το περιχύνουμε πάνω από το φαγάκι μας να πάρει δυο τρείς βράσεις και το σβήνουμε!!!
Μην ξεχνάτε να κουνάτε συχνά την κατσαρόλα και να προσθέτετε νεράκι αν χρειάζεται!
συνοδεύεται τέλεια με πουρέ!
 

Πατατοκροκέτες πεντανόστιμες!


ΥΛΙΚΑ
1 κιλό πατάτες
1 αυγό
1 κρεμμυδάκι ξερό τριμμένο στο μούλτι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
μοσχοκάρυδο
λίγο άνηθο
λίγο μαϊντανό
2 κούπες τυριά διάφορα τριμμένα της αρεσκείας μας [εγώ έβαλα φέτα βαρελίσια και κεφαλοτύρι]
2 επιπλέον αυγά και φρυγανιά τριμμένη για το πασάρισμα
λάδι για τηγάνισμα
ΔΕΙΤΕ  περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πατάτες. Τις λιώνουμε και προσθέτουμε όλα τα υλικά πλην της φρυγανιάς.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και στη συνέχεια το πλάθουμε σε μπαλάκια
Τα περνάμε στο αυγό και μετά σε φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Από Μina Papa

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Υπέρ Σοκολατένιο γλυκάκι Θεικό!

Υλικά

2 πακέτα μπισκότα τύπου πτι μπέρ με σοκολάτα
1 πακέτο μπισκότα πτι μπέρ σκέτα
1 πακέτο βούτυρο και μισό ακόμα Φλώρα [δηλαδή 400 γραμ.]
10 κουταλιές σούπας κακάο
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
1 κουταλιά σούπας ποτό της αρεσκείας μας

Γλάσο
1 κρέμα γάλακτος [περίπου να βγεί 1 φλιτζάνι]
1 κουβερτούρα των 250 γραμ.
1/2 κουτ.σούπας λάδι
 Εκτέλεση
Σε μία κατσαρολίτσα λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία .
Αποσύρουμε την κατσαρόλα και προσθέτουμε τα 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα ,μαζί και το κακάο.ανακατεύουμε πολύ καλά προσθέτοντας συγχρόνως και το ποτό.
Σπάμε τα μπισκότα πάνω από το μείγμα μας  σε ακανόνιστα κομμάτια ι ανακατεύουμε να πάει παντού η σοκολάτα .
Στρώνουμε σε ένα ταψάκι μεγέθους τούρτας αλουμινόχαρτο ,η λαδόκολλα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα και το απλώνουμε ομοιόμορφα .Το σκεπάζουμε πάλι με αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει καλά.

Αφού παγώσει ετοιμάζουμε το γλάσο ,Βάζουμε στην κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος ,μόλις αρχίσει να βράζει την αποσύρουμε και ρίχνουμε μέσα το λάδι και την κουβερτούρα την οποία έχουμε σπάσει σε κομμάτια.Ανακατεύουμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά όλα και να σκουρήνει το γλάσο μας .
Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει 5 λεπτά και το ρίχνουμε επάνω στην τούρτα να πάει παντού το αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε και σερβίρουμε !! [μην ξεχάσετε να βγάλετε το αλουμινόχαρτο πριν το γρασάρισμα].Καλή επιτυχία !!! Διατηρείτε στο ψυγείο .
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ




Κεφτεδάκια γεμιστά στον φούρνο!


.
Υλικά συνταγής

60 γρ. τυρί τσένταρ

550 γρ. κιμά ανάμικτο χοιρινό & μοσχαρίσιο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα

1 αυγό χτυπημένο

1 κ.γ. ρίγανη

3/4 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη

1 1/2 φλ. ζωμό κοτόπουλου

2 κουτιά [των 400 γρ.] ντοματάκια κονκασέ

1 1/2 κ.σ. ντοματοπελτέ + 1/2 κ.γ. ζάχαρη

1 κλαδάκι με 3-4 φρέσκα φύλλα δεντρολίβανο

αλάτι πιπέρι

1 φλ. τσαγιού μανεστράκι

τριμμένη παρμεζάνα για πασπάλισμα
Εκτέλεση συνταγής

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Κόβετε το τσένταρ σε 8 ίσια κομμάτια.

Σε μεγάλο μπολ βάζετε το κιμά, το μισό κρεμμύδι, το σκόρδο, το αυγό, το σκόρδο τη τριμμένη φρυγανιά, τη ρίγανη, λίγο λάδι, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλά. Χωρίζετε το κιμά σε 8 μέρη, τα πλάθετε μπαλάκια τα “πατάτε” ελαφρώς να γίνουν επίπεδα, βάζετε στο κέντρο από ένα κομματάκι τυρί, κλείνετε και ξανακάνετε μπαλάκια. Τα τοποθετείτε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζετε και τα αφήνετε σε ένα πιάτο. Αφήνετε το φούρνο αναμένο.

Ζεσταίνετε ελαιόλαδο σε μεγάλο βαθύ τηγάνι και σοτάρετε το υπόλοιπο μισό κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτετε το δενδρολίβανο και ανακατεύετε για 1 λεπτό. Προσθέτετε το ζωμό κοτόπουλου, τα ντοματάκια, το ντοματοχυμό με τη ζάχαρη διαλυμένη σε 1 φλ. ζεστό νερό.

Μόλις βράσει αφαιρείτε το κλαδάκι δεντρολίβανου, μεταφέρετε το μείγμα σε ταψί, προσθέτετε το μανεστράκι και τα κεφτεδάκια, αλατοπιπερώνετε, και βράζετε για 30′ ανακατεύοντας ανά διαστήματα. Σερβίρετε πασπαλίζοντας το φαγητό με τριμμένη παρμεζάνα.

Πηγή: taste.com.au – Photo:Jeremy Simons

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Κολοκυθοκεφτέδες με σάλτσα άνηθου!


Είναι αφράτοι! Είναι  άκρως εξαιρετικοί!!!

Υλικά
2 φλιτζάνια Κολοκυθάκια τριμμένα, και στραγγισμένα καλά
1/2 φλιτζάνι αλεύρι [ίσως χρειαστεί και παραπάνω να δούμε να στέκετε στο κουτάλι μας ]
2 αυγά
1/4 φλιτζάνι άνηθος
1 κ.γγ μπεικιν
1/4 φλιτζάνι Τριμμένη φέτα
 Σκόρδο Αλάτι
3 κ.σ λάδι

Για την σάλτσα
1/2 φλιτζάνι Γιαούρτι
2 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ άνηθο
λίγο μηλόξυδο για έξτρα γεύση 
Αλάτι

Οδηγίες
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί!  Βάλτε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι να κάψει και
ρίξτε κουταλιά -κουταλιά το μείγμα , τηγανίστε και από τις 2 πλευρές γυρίζοντάς προσεκτικά με σπατουλίτσα !

Για την σάλτσα!
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρετε μαζί με τους υπέροχους κολοκυθοκεφτέδες !
ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ