Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Σαγανάκι !!!

 Αγαπημένο ορεκτικό !!!
Υλικά
    ‏Τυρί για σαγανάκι σε χοντρές φέτες
  ‏αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    1 πρέζα ‏ζάχαρη  
    ‏λάδι καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
λεμόνι
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αλεύρι με την ζάχαρη σε ένα μπολ.
Βουτάμε το τυρί σε κρύο νερό και μετά στο μείγμα αλεύρι -ξανά νερό μετά αλεύρι και τέλος πάλι νερό να δημιουργηθεί έτσι ένα κολλώδες μείγμα να καλύψει το τυρί.
Τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό ελαιόλαδο μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και να χρυσαφίσει και από τις δυο πλευρές.
Το ακουμπάτε σε χαρτί κουζίνας για να φύγει το περιττό λάδι και σερβίρετε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και λεμόνι.
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 

* Το τυρί που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι κρύο από το ψυγείο κι όχι σε θερμοκρασία δωματίου.