Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες !!!

 Εξαιρετική συνταγή για πολύ ωραίες νόστιμες και μαλακές μπριζόλες!!!

 Υλικά

    4 μπριζόλες χοιρινές με κόκαλο
    2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
    1 κουτ.σούπας. γλυκό τσίλι
    2 κουτ.σούπας. κέτσαπ
    2 κουτ.σούπας. μέλι
    1 κ.σ. μπαλσάμικο


    Εκτέλεση

Ανακατεύετε σε ένα μπωλ όλα  τα υλικά για τις μπριζόλες και τις αλείφετε με αυτό το μείγμα. Αφήνετε τουλάχιστον 2 ώρες να μαριναριστούν και ψήνετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45’ περίπου, γυρίζοντάς τες και περιχύνοντάς τες με το ζουμί τους.

Ετοιμάζετε και πατάτες τηγανιτές και σερβίρετε!!Είναι εξαιρετικά μαλακές κατ αυτόν τον τρόπο. Καλή όρεξη !!!

Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ