Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Πέρκα με πολύ ωραίο κουρκούτι !!!


1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη
1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη
αλεύρι όσο πάρει το κουρκούτι
αλάτι πιπέρι



Ξεπαγώνουμε την πέρκα.
Την κόβουμε με το μαχαίρι σε μικρά κυβάκια.
Σε ένα μπολ βάζουμε λίγο χλιαρό νερό και διαλύουμε την μαγιά καλά .
Προσθέτουμε 1 ποτήρι του νερού νερό ανακατεύουμε και ρίχνουμε το κρεμμύδι και σιγά σιγά ανακατεύοντας συνέχεια με ένα κουτάλι προσθέτουμε και αλεύρι ,τόσο όσο να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός .
Προσθέτουμε και τα κομματάκια της πέρκας και ανακατεύουμε καλά .
Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι να κάψει ελαφρώς και παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και το τηγανίζουμε κι από τις δύο πλευρές καλά .Γίνετε πεντανόστιμο !!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ