Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Τέλεια λαζάνια φούρνου !!!



 Το μόνο που έχω να σας πω είναι ..ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ !!! Δαγκωνιά και απόλαυση !!!

Υλικά για ταψάκι 32 Χ 22
4 κομμάτια φιλέτο -είναι 2 φιλέτα και λέμε στον κρεοπώλη να τα χωρίσει στην μέση να γίνουν 4
1 κουτί σάλτσα ντομάτας μεγάλο μέγεθος-χρησιμοποίησα Κύκνος-
300 γραμ τριμμένη μοτσαρέλα
1 κούπα τσαγιού γκούντα
1 τυρί κρέμα το μικρό μέγεθος
1 αυγό
1 κοφτό κουτ γλυκού βασιλικό
Λαζάνια -χρησιμοποιούμε 8 τα υπόλοιπα τα φυλάμε για άλλο φαγητό
αλάτι πιπέρι

Για το πανάρισμα
2 αυγά
αλεύρι
φρυγανιά τριμμένη
λίγο λάδι για το τηγάνι
μαϊντανό για το σερβίρισμα



Τί κάνουμε
Πανάρουμε τα φιλέτα πρώτα τα αλατοπιπερώνουμε και τα κυλάμε στο αλεύρι μετά στο αυγό και τέλος στην φρυγανιά.
Τα τηγανίζουμε 4  λεπτά από την κάθε πλευρά όλα.


Σε μπολ αδειάζουμε την έτοιμη σάλτσα ρίχνουμε μέσα 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο λίγο αλάτι πιπέρι ελάχιστη ζάχαρη και το βασιλικό -ανακατεύουμε καλά.


Χτυπάμε σε μπολ και το τυρί κρέμα με το 1 αυγό να γίνει σαν αλοιφή



Στρώνουμε το ταψάκι με την μισή  σάλτσα ,από πάνω στρώνουμε τα λαζάνια αμέσως μετά την μισή κρέμα μετά τα κομμάτια κοτόπουλο  και τα καλύπτουμε με την μισή ποσότητα των 2 ειδών τυριών .








Αμέσως από πάνω σκεπάζουμε με την υπόλοιπη ντομάτα ξανά από πάνω λαζάνια κρέμα και τέλος όλα τα υπόλοιπα τυριά.



-Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς αέρα για 20 λεπτά περίπου αν σας ροδίσει γρήγορα λόγω τυριών σκεπάζουμε με χαρτί ψησίματος από πάνω και συνεχίζουμε μέχρι τον χρόνο των 20 λεπτών .Μόλις κρυώσει λίγο το κόβουμε και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.Καλή σας όρεξη πραγματικά υπέροχο γρήγορο εύκολο !!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ