Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Ο καλύτερος κορμός κατσαρόλας !!!

 Κορμός λαχταριστός κατσαρόλας όπως δεν τον έχετε δοκιμάσει ποτέ !!!

Υλικά
5 κουτ σούπας κορν φλάουρ
1 ποτήρι του νερού γάλα εβαπορέ
1 ποτήρι νερό
100 γραμ ζάχαρη άχνη
1 πακέτο βούτυρο 250 γραμ
1 βανιλίνη
2 πακέτα μπισκότα βουτηχτά Αλατίνη
1 σοκολάτα Nestle Dessert Creece 52%

 Για το γλάσσο
βραζουμε 100 γρ. Κρεμα γαλακτος και την ριχνουμε σε ενα μπολ οπου εχουμε τεμαχισει 100 γρ. Κουβερτουρα 52% κακαο.Ανακατευουμε και περιχυνουμε τ γλυκο μας


Τί κάνουμε ΔΕΙΤΕ στο τέλος το κατατοπιστικό βιντεάκι για βοήθεια !!

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με το κορν φλάουρ.
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό και προσθέτουμε το γάλα με το κορν φλάουρ την άχνη και το βούτυρο και ανακατεύουμε πάνω σε αναμμένο μάτι μέχρι να πάρει βράσει το μείγμα.



Μόλις πάρει βράσει αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την βανιλίνη και το βούτυρο ανακατεύοντας πολύ καλά.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα μπισκότα κομμένα σε κομμάτια την κρέμα και ανακατεύουμε.


Βάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί ή φόρμα μακρόστενη καλύπτουμε με μεμβράνη  και αδειάζουμε το μείγμα στρώνοντας το ομοιόμορφα.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει ,το βγάζουμε το καλύπτουμε με γλάσο σοκολάτας κόβουμε σε κομμάτια σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.!!!

ΔΕΙΤΕ το κατατοπιστικό για βοήθεια  βίντεο  κάνοντας κλικ ΕΔΩ -->  https://youtu.be/irlTfDe9Avw