Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Χοιρινή τηγανιά !!!

 Φοβερος μεζές για συνάξεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα!!!Ωραία συνταγή όλο νοστιμιά!!



Υλικά
5ΟΟ γρ χοιρινό κρέας από την πλευρά του λαιμού η μπριζολίτσες λαιμού
3  πολύ μεγάλα κρεμμύδια σε ροδέλες
2 μεγάλες πιπεριές
αλάτι-πιπέρι-ρίγανη-θυμάρι


Τι κάνουμε
Κόβω σε μικρά κομμάτια 3 πολύ μεγάλα κρεμμύδια σε ροδέλες, 2 μεγάλες πιπεριές, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι.
Τα βάζω στο τηγάνι μαζί και το κρέας σε κομματάκια κομμένο χωρίς λάδι περιμένω 10-15 λεπτά να απορροφηθούν όλα τα υγρά τους και να μαραθούν κρεμμύδια και πιπεριές και μετά ρίχνω το λάδι, Μόλις καραμελώσουν τα κρεμμύδια μου και ψηθεί το κρέας μου σβήνω με το κρασί μου περίπου μισό ποτ του κρασιού και μόλις εξατμιστεί το κρασί μου σβήνω με τον χυμό από 2 λεμονιά.
Σε 3 λεπτά σερβίρω..!! Είναι πολύ απλή και νόστιμη  τηγάνια δοκιμάστε την..!!

Από Gogo Samiou -  "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".



MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ