Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

Ταρτάκια υπέροχα & εύκολα !!!


Πανεύκολα ταρτάκια με πολύ ωραία τραγανή αφράτη βάση για όλες τις περιστάσεις !!!

Υλικά
200 γραμμάρια αλεύρι
λίγο αλάτι
2 κρόκο αυγού
5 κουταλιές παγωμένο νερό
150 γραμμάρια.βούτυρο παγωμένο



ΥΛΙΚΑ ΚΡΕΜΑΣ
2 φλυντζανι τσαγιού γάλα
3 κουταλιές σούπας κορν φλαουρ
1 κουτάλια.της.σούπας.αλεύρι
1 κρόκο αυγού
2 κουταλιές σούπας Βιτάμ
1 βανίλια
2 κουταλιές σούπας.ζάχαρη


ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
Κεράσια ροδάκινο φράουλες



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα υλικά.στο μπολ και ζυμώνουμε.5 λεπτά
Αφήνουμε στο ψυγείο 30 λεπτά
Τα τοποθετούμε σε ταψάκι με θήκες δίνουμε σχήμα σαν ταρτάκι και ψήνουμε περίπου 15 λεπτά στους 175 βαθμούς.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν .
Κάνουμε την κρέμα βάζουμε.το γάλα να ζεσταθεί διαλύουμε το αλεύρι κορν φλάουρ.
Το ρίχνουμε στο γάλα μόλις.πήξει κατέβα,ζούμε και ρίχνουμε κρόκο Βιτάμ βανίλια!
Αφήνουμε να κρυώσει!




ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Τοποθετούμε τα ταρτάκια και τα γεμίζουμε με.την κρέμα μπόλικη χορταστική!Διακοσμούμε με τα φρούτα.μας!


Tzeni Tsanaktsidou‎ -"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ