Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017

Κις Λορεν !!!


Υλικά για την βάση της τάρτας !!

2 Κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ
1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Μισή πλάκα Βιτάμ!! θερμοκρασία δωματίου
Μισό φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
μισή κούπα χλιαρό νερό

Υλικά για την γέμιση
3 κρεμμύδια τσιγαριμένα με λίγο βούτυρο
4ΟΟγρ μπεικον ψιλοκομμένο
1 κρέμα γάλακτος το μικρό κουτί
3 αυγά
1κούπα τυρί παρμεζάνα
λίγο πιπέρι λίγο αλάτι




Εκτέλεση

Ανακατέψτε όλα τα υλικά για την βάση!!
Φτιάξτε μια μαλακή ζύμη, αφήστε 15 λεπτά να ξεκουραστεί!!
Ανοίξτε με τον πλάστη σας ένα φύλλο!!
Λαδώστε βάλτε την στο ταψάκι σκεπάστε την με λαδόκολλα ρίξτε πάνω φασόλια για βάρος για να μην σας φούσκωση την ώρα του ψησίματος και ψήστε την βάση για 15 λεπτά στους 18Ο...Αφήστε στην άκρη να κρυώσει!!



Εκτέλεση για την γέμιση

Τσιγαρίστε τα κρεμμυδια με λίγο βούτυρο!!
Ανακατέψτε σε ένα μπολ τα αυγά το Μπέικον την κρέμα γάλακτος το τυρί τα κρεμμύδια το αλάτι το πιπέρι..Γεμίστε την βάση και ψήστε στους 16Ο για 3Ο λεπτά και άλλα 2Ο λεπτά στου 18Ο η μέχρι να ψηθεί μέσα η γέμιση και να πάρει ωραίο χρώμα από πάνω..Δεν υπάρχει η γεύση της!!



Gogo Samiou- "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ