Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

Κουλουράκια κανέλας !!!


Τα πιο μοσχομυριστά και αφράτα κουλουράκια !!!

Υλικά

1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
1ποτ φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1ποτ ζάχαρη
1κγ μαγειρική σόδα
2κγ κανέλα
1κγ γαρίφαλο
. 1κγ μπέικιν
Αλεύρι φαρίνα η για όλες της χρήσης
σουσάμι προαιρετικά



ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Χτυπάμε λίγο το λάδι με την ζάχαρη,.
Προσθέτουμε τον χυμό ενώ έχουμε διαλύσει μέσα την μαγειρική  σόδα.
Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και νόσο αλεύρι παρειά, περίπου 800-850γρ.


Πλάθουμε τα  κουλουράκια τα ρολάρουμε μέσα στο σουσάμι για να κολλήσει επάνω τα κάνουμε στρόγγυλα και ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά,
Γίνονται πολύ τραγανά και νόστιμα..!!
Μπορούμε να βάλουμε και ζάχαρη από πάνω αντί για σουσάμι.!

Gogo Samiou -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
MΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ