Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Πάστες Χιονούλα !!!



Υλικά παντεσπάνι
4 αυγά
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 Μπέκιν πάουντερ
1 βανίλια
1.φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι!

Εκτέλεση παντεσπάνι
Χτυπάμε τα αυγά 10 λεπτά ρίχνουμε την ζάχαρη και χτυπάμε άλλα 10 λεπτά και τέλος προσθέτουμε Μπέικιν  βανίλια και το αλεύρι!!
Τοποθετούμε στα κατάλληλα φορμάκια και τα ψήνουμε για 20 λεπτά!!

Κρέμα
1 κιλό γάλα
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
4 κουταλιές.κορν φλάουρ
2 κουταλιές Βιτάμ!

Γκαρνί ινδοκάρυδο και κεράσια -συναρμολόγηση πάστας.
Παίρνουμε το ατομικό κεκάκι το κόβουμε στην.μέση γεμίζουμε με κρέμα και ξαπλώνουμε γύρω γύρω γκαρνί χτυπημένη πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο και τοποθετούμε το κερασάκι από πάνω -καλή επιτυχία !!!

Τzeni Tsanaktsidou‎""ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ