Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Χαλβάς με κουβερτούρα !!!

Δοκιμάστε τον κι έτσι !!

Υλικά
1 ποτήρι λάδι
2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό

Εκτέλεση
3 ποτήρια νερό  ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
1 κουβερτούρα.


Φτιάχνω το σιρόπι το αφήνω να βράσει για 5 λεπτά και  προσθέτω την  κουβερτούρα να λιώσει.
Σε άλλη κατσαρόλα βάζω το λάδι και το σιμιγδάλι ανακατεύω για 5 με 6 λεπτά να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Έπειτα ρίχνω το σιρόπι και ανακατεύω ως που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα - έτοιμο!!!!!!

Βασω Πολιτακη-"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ