Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Κριθαράκι κατσαρόλας !!!


Το κριθαράκι αρέσει σε πολλούς ειδικά όταν έχει μαγειρευτεί μέσα σε τόσο πεντανόστιμη σάλτσα!!

Περίσσεψε από το χθεσινό φαγητό  που μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ-- http://mageirikikaisintages.blogspot.gr/2017/10/blog-post_20.html

Έβαλα λοιπόν ότι περίσσεψε σε κατσαρόλα πρόσθεσα 2 ποτήρια νερό 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπελτέ λίγο λάδι αλάτι και πιπέρι .


Μόλις πήρε να βράζει έριξα 1 ποτήρι κριθαράκι το μαγείρεψα ακριβώς 10 λεπτά και το έκλεισα αφήνοντάς το επάνω στο μάτι.


Με αυτόν τον χρόνο δεν πήζει και παραμένει μελάτο.
Σερβίρισμα με τριμμένο τυράκι και το ευχαριστηθήκανε όλοι !!!
Μπορείτε επίσης να φτιάξετε την συνταγή που θα δείτε πατώντας το λίνκ παραπάνω  και να προσθέσετε νεράκι μόλις ψηθεί και να ρίξετε το  κριθαράκι και να συνεχίσετε πάλι για 10 λεπτά το ψήσιμο στον φούρνο.


Όπως και να το κάνετε είναι  πεντανόστιμο!!!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.