Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Ferrero -Εύκολες λαχταριστές πάστες !!!

 Φτιάξτε τες -Θα τις απολαύσουν όλοι !!!

Τι χρειαζόμαστε
Κεκάκια-κρέμα κουβερτούρα-φιστίκια
Ετοιμασία κεκάκια
1+1/2 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουταλιές σούπας κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
λίγο αλάτι
1 φλιτζάνι τσαγιού πορτοκαλάδα από φυσικό χυμό
1 κουταλάκι γλυκού σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι
1/2 φλιτζάνι τσαγιού σπορέλαιο


Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ αλεύρι κακάο αλάτι μπέικον βανίλια!
Προσθέτουμε τη ζάχαρη το σπορέλαιο το ξύδι!
Τέλος.διαλύουμε την σόδα στο χυμό και την ρίχνουμε.στο μείγμα!
Λαδώνουμε τις φορμούλες και  βάζουμε το μείγμα και ψήνουμε.στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά!

 Κρέμα
2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
6 κουταλιές της.σούπας ζάχαρη
3 κουταλιές της.σούπας κορν φλάουρ
50 γραμμάρια κουβερτούρα!

Εκτέλεση κρέμας
Ζεσταίνουμε ζάχαρη με το γάλα ρίχνουμε την κορν φλάουρ αφού την διαλύσουμε σε λίγο γάλα και την ρίχνουμε στο σίγμα μόλις πήξει κατεβάζουμε και ρίχνουμε την κουβερτούρα!

Σιρόπι
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού νερό
1 βανίλια τα βράζουμε 2 λεπτά!

Γλάσο
2 κρέμες γάλακτος
2 κουβερτούρες
300 γραμμάρια.ψιλοκομμένο φιστίκι!

Εκτέλεση γλάσο
Ζεσταίνουμε την κρέμα.γάλακτος.και την ρίχνουμε.στο μπολ που έχουμε.θρυμματισμένο κουβερτούρα μόλις λιώσει ρίχνουμε.και τα φιστίκια!

Συναρμολόγηση πάστας
Παίρνουμε.το κεκάκι το κόβουμε.στην μέση σιροπιάζομαι τοποθετούμε.κρέμα το κλείνουμε και περιχύνουμε με.την λιωμένη κουβερτούρα!!!!

Από Tzeni Tsanaktsidou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

MΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ