Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Πίτσες Spesial & Mαργαρίτα !!!



 Να και δυό πίτσες που ψήνονται..Η μια πολύ Special και η άλλη μαργαρίτα για μένα..!!

 Υλικα
 500γρ αλεύρι
300γρ χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. ηλιέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά και ετοιμάζουμε το ζυμάρι
Αφήνουμε το ζυμαράκι σε ζεστό μέρος να φουσκώσει για λίγη ώρα.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε την ζύμη με το χέρι μέσα.
Γεμίζουμε με ότι θέλουμε.
Η σάλτσα είναι σπιτική και έχω προσθέσει στο βράσιμο βασιλικό,αλάτι κ πιπέρι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου 20 με 25 λεπτά.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Συνταγή από την φίλη μου "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

Σοκολατένιο κέικ με λίγα υλικά !!!


Θα το λατρέψουν όσοι το δοκιμάσουν !!!


Υλικά
 2 Αυγά
 1/2 κούπα ζάχαρη
 1κουπα γάλα
 1/2 κούπα λάδι ελαφρύ
2 κούπες αλεύρι φαρίνα
1φακελάκι  μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια

Για την επικάλυψη 1κουτί γλάσο σοκολάτας έτοιμο!!


Τι κάνουμε
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη καλά στο μίξερ, ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τέλος το αλεύρι, βουτυρώνουμε ένα τετράγωνο μικρό ταψάκι η ένα τσέρκι και ψήνουμε στους 180 για 50 λεπτά.
Κάνουμε τρύπες από πάνω στο κέικ μας με τον πλάστη μας η με ότι άλλο έχουμε, ζεσταίνουμε απαλά το γλάσο  σε ένα κατσαρολάκι, με κουτάλι γεμίζουμε πρώτα μέσα τις τρύπες με την σοκολάτα για να περάσει μέσα και μετά ρίχνουμε το υπόλοιπο από πάνω και το καλύπτουμε όλο.
Πασπαλίζουμε αν θέλουμε με ινδοκάρυδο ή τρούφα σοκολάτας και αφήνουμε να κρυώσει το γλάσο  σοκολάτας!!!
Το κέικ αυτό παραμένει υγρό μέσα από την σοκολάτα.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Συνταγή από την φίλη μου "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

Τα πιο αφράτα τυροψωμάκια !!!



Είναι το ιδανικότερο σνακ για να δώσετε  στα παιδιά σας στο σχολείο καθώς είναι απολύτως υγιεινό και πεντανόστιμο!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε τη συνταγή !!



 Υλικά
300 γραμ χλιαρό νερό
270 γραμ ηλιέλαιο
1 αυγό
25 γραμ νωπή μαγιά
5 κουτ γλυκού ζάχαρη
300 γραμ γιαούρτι
1 κιλό αλεύρι για ολες τις χρήσεις
3 κουτ.γλυκού αλάτι
240 γραμ τυρί φέτα




Τι κάνουμε 
Βάζουμε τα υλικά με την σειρά που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο .
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί και να φουσκώσει περίπου 2 ώρες.


Κόβουμε σε μπαλίτσες πλάθουμε ανοίγουμε με το χέρι βλαζουμε στην μέση τυρί φέτα που έχουμε λιώσει με ένα πιρούνι κλείνουμε και πλάθουμε σε μπαλίτσες. 
Βάζουμε στ ταψί λαδόκολλα και τα βάζουμε στην σειρά.
Αφήνουμε να φουσκώσουν σε ζεστό μέρος για 45 λεπτά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου.

Πατήστε να δείτε το βίντεο που θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στον τρόπο που θα τα ετοιμάσετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ --> https://youtu.be/NomLsSXMk88

Πράσα με κιμά ογκρατέν !!!

Πεντανόστιμο κι εύκολο φαγητό !!!

ΥΛΙΚΑ

1 Κιλό πράσα
6ΟΟ γρ κιμά μοσχαρίσιο ελιά
Λίγες πατάτες για την βάση του ταψιού
1 Μεγάλο κρεμμύδι
1 Κουτ σούπας πελτέ
4 κουτ σούπας σπιτική σάλτσα
Τυρί γκούντα για το πασπάλισμα, αλάτι, πιπέρι,μαϊντανό.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ

3 Κούπες φρέσκο γάλα
1 Κουτ της σούπας καλά γεμάτη βούτυρο
5 Κουτ σούπας καλά γεμάτες αλεύρι
Μισή κούπα σκληρό τυρί 
Αλάτι,μοσχοκάρυδο.



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε πρώτα σκέτο τον κιμά στην κατσαρόλα να φύγουν όλα τα ζουμιά του,σβήνουμε με λίγο ξίδι για να σπάσουν οι μυρωδιές του,ρίχνουμε το λάδι, ψιλοκομμένο το κρεμμύδι, την σάλτσα τον πελτέ,το αλάτι το πιπέρι,και λίγο νερό.
Εχουμε κόψει τα πράσα μας από πριν και ρίχνουμε και αυτά μέσα στον κιμά,βράζουμε μέχρι να γίνει σχεδόν το φαγητό δλδ να κρατάει λίγο.

Σε ένα πυρέξ βάζουμε φέτες από πατάτες στην βάση του,ρίχνουμε πάνω τον κιμά με τα πράσα και στην συνέχεια την κρέμα μπεσαμελ που την έχουμε φτιάξει σε ένα κατσρολακι, πρώτα ρίχνουμε το βούτυρο μετά το γάλα.


Παίρνουμε μισή κούπα από το καυτό μας γάλα και διαλύουμε μέσα το αλεύρι μας,ρίχνουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα,προσθέτουμε και την κούπα με το τυράκι μας το μοσχοκάρυδο,και πολύ λίγο αλάτι- αλάτι αφού πρώτα δοκιμάσουμε την κρέμα μπεσαμελ γιατί είναι το τυρί μέσα.

Τέλος ρίχνουμε την μπεσαμελ από πάνω στο πυρέξ πασπαλίζουμε με τυρί γκούντα και ψήνουμε στους 2ΟΟ μέχρι να ψηθεί το φαγητό!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγή από την φίλη μου "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

Σπαράγγια ομελέτα !!!




Σπαράγγια βραστά με λάδι και λεμόνι ή  και ομελέτα με σπαράγγια !!!

Υλικά
1 ματσάκι σπαράγγια
λίγο ελαιόλαδο
4 αυγά
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
πιπέρι-αλάτι

Τι κάνουμε 
 Βράζουμε --αφού καθαρίσουμε πρώτα τα σπαράγγια-- τα σπαράγγια για 5 λεπτά σε νερό που βράζει.
Πετάμε το νερό και τα στραγγίζουμε.
Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι με τα δύο ψιλοκομμένα κρεμμύδια τα σοτάρουμε λίγο προσθέτουμε και τα σπαράγγια και ξανασοτάρουμε για 5 λεπτά.
Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ με λίγο αλατοπίπερο και την μία κουταλιά αλεύρι.
Τα ρίχνουμε από πάνω από τα -σπαράγγια κρεμμύδια ψήνουμε από την μία πλευρά και με την βοήθεια ενός μεγάλου πιάτου γυρνάμε κι από την άλλη πλευρά.
Αν δεν θέλουμε το τηγάνι μετά το σοτάρισμα των κρεμμυδιών τα αδειάζουμε σε μικρό ταψάκι και με την ίδια διαδικασία ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά από πάνω κουνάμε το ταψί να πάει παντού και ψήνουμε στους 160 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ψηθεί και να πάρει χρώμα περίπου 15 με 20 λεπτά.Καλή όρεξη !!!
Αν τα θέλουμε βραστά με λεμονάκι τα καθαρίζουμε τα πλένουμε τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα στραγγίζουμε και σερβίρουμε με λαδάκι και λεμόνι σαν σαλατικό .
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Συνταγή από την φίλη μου  "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".


Μπιφτέκια στο γκριλ !!!

 Είναι πολύ αφράτα με πολύ ωραία γεύση και πολύ ζουμερά !!

Yλικά
6ΟΟγρ μοσχαρίσιο κιμά ελιά
2 πατάτες μέτριες ωμές και τριμμένες στο χοντρό του τρίφτη
1 κούπα σκληρό τυρί
2 κρεμμύδια τριμμένα
1 σκ σκόρδο τριμμένη
6 φρυγανιές μουσκεμένες
μαϊντανό
λίγο λάδι
αλάτι
λίγο ρίγανη
πιπέρι
1 αυγό

Τι κάνουμε
Ολα τα υλικά μαζί και  καλό ζύμωμα.
Πλάθουμε σε μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε λαδόκολλα στο γκριλ του φούρνου.
 ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Συνταγή από την φίλη μου "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".



Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Σπιτικό Banoffee !!!


Τι θα λέγατε να φτιάξετε αυτό το πανεύκολο και λαχταριστό banoffee?



Υλικά:
1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
1 κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα
3 μπανάνες
300 γρ. κρέμα γάλακτος
Τριμμένο μπισκότο για γαρνίρισμα (Προαιρετικά)
100 γρ. κουβερτούρα Nestle Dessert Greece 65%
 
ΔΕΙΤΕ την εκτέλεση Βήμα -βήμα ΕΔΩ -->  https://youtu.be/rFnc7Bnjmrs

Καταίφι τυρόπιτα !!!

Υπέροχο σνακ για κάθε περίσταση. Δοκιμάστε τη!
 
Υλικά

    Καταϊφι 500 γρ   
    Βούτυρο 250 γρ λιωμένο   
    Γάλα 1 λίτρο   
    Αυγά 2 -3   
    Φέτα 300 γρ   
    Μαύρο πιπέρι
    Μοσχοκάρυδο λίγο τριμμένο   

Οδηγίες

Σε ένα μπολ βάζουμε την τριμμένη φέτα , τα αυγά, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και το γάλα χλιαρό. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ και στρώνουμε το μισό καταϊφι. Το βουτυρώνουμε καλά μετά βάζουμε την γέμιση και από πάνω το υπόλοιπο καταϊφι. Αφού το βουτυρώσουμε και από πάνω καλά , το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι τα ροδίσει. Το σερβίρουμε αφού το κόψουμε κρύο.
Συνταγή chefoulis 

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Γιαουρτογλυκό με ζελέ βατόμουρο και μαρμελάδα !!!

 Σκέτη απόλαυση !!!!

Υλικά
1 κουτί ζελέ
4 κουτ σούπας γιαούρτι
μαρμελάδα βατόμουρο


Τι κάνουμε
Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του.
Αμέσως μετά προσθέτουμε  4 κουταλιές σούπας γιαούρτι και 1 κουταλιά σούπας μαρμελάδα και ανακατεύουμε  αν έχουμε με την ράβδο αλλοιώς πολύ καλά με αυγοδάρτη,

 
Σε ένα μπολ σε σχήμα που βλέπετε το γλυκάκι στρώνουμε λίγη μαρμελάδα κι από πάνω ρίχνουμε με μία κουτάλα σιγά σιγά το ζελέ που ετοιμάσαμε με το γιαούρτι.
Το βάζουμε στο ψυγείο να πήξει .
Οταν παγώσει το αναποδογυρίζουμε σε ένα πιάτο και η μαρμελάδα στέκετε από πάνω και αρχίζει να τρέχει από μόνη της.Καλή επιτυχία !!!

Συνταγή από την φίλη μου Vana Zouka
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ





Καλιτσούνια παραδοσιακά !!!


 Με χορταρικά ή με τυρί δεν τα προλαβαίνεις -εξαφανίζονται αμέσως  !!!


Υλικά για τη ζύμη:

1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο
1 σφηνάκι τσικουδιά
½ κουταλάκι αλάτι
νερό χλιαρό

Υλικά για τη γέμιση αν τα φτιάξετε με χόρτα

1 ½ κιλό σπανάκι κομμένο σε μέτρια κομμάτια
4 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
1 ματσάκι δυόσμος ψιλοκομμένο
 αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε τη ζύμη ανακατεύοντας τα υλικά μας.
Αφήνουμε για το τέλος το χλιαρό νερό και ρίχνουμε όσο χρειαστεί για να είναι στην υφή της κανονική.
Την αφήνουμε σκεπασμένη για ένα μισάωρο να ξεκουραστεί και ετοιμάζουμε τη γέμιση. Αφού ψιλοκόψουμε τα χόρτα μας, τα σοτάρουμε λίγο στο ελαιόλαδο να μαραθούν ξεκινώντας από το κρεμμύδι, τα πράσα, τα κρεμμυδάκια και στο τέλος το σπανάκι. Ανακατεύουμε συνεχώς και στο τέλος αλατοπιπερώνουμε.
Αφήνουμε τη γέμιση να στραγγίξει καλά. Ο ζωμός που θα βγει είναι εξαιρετικός και μπορείτε να τον φυλάξτε σφραγισμένο στο ψυγείο σας.
Ανοίγουμε το φύλο.


Δεν θέλουμε να είναι ούτε πολύ λεπτό, για να μη καεί στο τηγάνισμα, αλλά ούτε και πολύ χοντρό, να μείνει άψητο.
Με το πιατάκι του καφέ το κόβουμε σε κύκλους.
Βάζουμε στη μια άκρη μια γεμάτη κουταλιά από τη γέμιση, αφού κρυώσει πρώτα, και κλείνουμε διπλώνοντας στη μέση.
Με ένα πιρούνι σφραγίζουμε γύρω γύρω για να μην ανοίξουν.
Μόλις τελειώσουμε τη διαδικασία, ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα καλιτσούνια μας καλά και από τις δύο πλευρές σε μέτρια φωτιά.
Τα βάζουμε σε ένα μεγάλο πιάτο με απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε.

Υλικά για την γέμιση αν τα φτιάξετε με τυρί

1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο
1 σφηνάκι τσικουδιά
½ κουταλάκι αλάτι
νερό χλιαρό



Για τη γέμιση

1/2 κιλό μυζήθρα
1/2 κιλό ανθότυρο
1/2 κιλό πολύ μαλακή φέτα, κατά προτίμηση κρητική
3 αβγά

Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη ζύμη ανακατεύοντας τα υλικά μας.
Αφήνουμε για το τέλος το χλιαρό νερό και ρίχνουμε όσο χρειαστεί για να είναι στην υφή της κανονική.
Την αφήνουμε σκεπασμένη για ένα μισάωρο να ξεκουραστεί και ετοιμάζουμε τη γέμιση.
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε το ανθότυρο, τη μυζήθρα και τη μαλακή φέτα μαζί με τα αβγά.
Ανοίγουμε το ζυμάρι σε φύλλο μέτριου πάχους και κόβουμε στρογγυλά κομμάτια, για παράδειγμα, σε μέγεθος όπως ένα πιατάκι του καφέ.
Σε κάθε κομμάτι βάζουμε λίγη γέμιση, το διπλώνουμε, πατάμε καλά τις άκρες να κολλήσουν και τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι. Τρώγονται σκέτα ή με μέλι.
Εδω τα έχω φτιάξει με τυριά .

Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Πολίτικο εκμέκ !!!

 Από τα πιό λαχταριστά γλυκά ταψιού !!!

Υλικά για την βάση…

½ κιλό κανταίφι1 κούπα βούτυρο αγελάδος

Υλικά για το σιρόπι…

3 κούπες ζάχαρη2 κούπες νερό1 ξύλο κανέλας2-3 σταγόνες λεμόνιφλούδα από ένα λεμόνι

Υλικά για την κρέμα…

8 κρόκοι αβγού1 ½ κούπα ζάχαρη½ κούπα αλεύρι4 κούπες γάλα2 βανίλιες Σαντιγύ

φυστίκι Αιγίνης

Εκτέλεση:

Σε καλά βουτυρωμένο ταψί, ανοίγουμε το κανταίφι, το χτενίζουμε και το περιχύνουμε με βούτυρο. Ψήνουμε στος 180 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει.

Παράλληλα, κάνουμε το σιρόπι μας. Όλα τα υλικά μέσα στο κατσαρολάκι και περιμένουμε να έρθει το σημείο βρασμού. 4-5 λεπτά μέτα το σημείο βρασμού, το σιρόπι μας είναι έτοιμο. Με ζεστό σιρόπι, περιχύνουμε το κανταίφι μας κρύο. Πασπαλίζουμε με φυστίκι Αιγίνης.

Σειρά έχει η κρέμα. Χτυπάμε τα κροκάδια με την ζάχαρη καλά. Ζεσταίνουμε το γάλα με την βανίλια και ρίχνουμε το μείγμα στα κροκάδια με την ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά και σταδιακά ραντίζουμε με το αλεύρι, με σκοπό να δέσει η κρέμα μας. Αφήνουμε να κρυώσει και έπειτα την στρώνουμε πάνω από το σιροπιασμένο κανταίφι.

Καλύπτουμε όλη την επιφάνεια της κρέμας, με ροζέτες καλά χτυπημένης σαντιγύ. Πασπαλίζουμε με φυστίκι Αιγίνης.

Βαθμός δυσκολίας: ΜέτριοΚόστος: 6,50 ευρώΜερίδες: 1 ταψί / 24 μερίδες

της Αγιαννίδου Αθηνάς από το halkidikifocus.gr

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Τυρόπιτα εύκολη και πεντανόστιμη !!!


 Πολύ εύκολη και ωραία τυρόπιτα !!!

 Υλικά ζύμης
300 γραμμάρια αλεύρι
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
130-150 γραμμάρια νερό

Υλικά για τη γέμιση
700 γραμμάρια τυρί φέτα με μυζήθρα μαζί
2 αυγά
3 κουταλιές σούπας σιμιγδάλι
πιπέρι
λίγο βούτυρο λιωμένο



Για να μην λερώνουμε ταψάκι βάζουμε αλουμινόχαρτο κι από πάνω λαδόκολλα και το στρίβουμε γύρω γύρω δημιουργώντας ένα αυτοσχέδιο ταψάκι μιας χρήσεως .

Ζυμώνουμε τα υλικά της ζύμης για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε τα 130 γρ. νερό και βλέπουμε εάν χρειάζεται παραπάνω θέλουμε ζύμη εύπλαστη.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά στο ψυγείο.





Γέμιση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ και αφήνουμε στην άκρη.

Ανοίγουμε το πρώτο φύλλο πάνω σε πάγκο ραντίζοντας με αρκετό αλεύρι για να μη κολλήσει.
Απλώνουμε με ένα πινέλο το βούτυρο για να μην κολλήσει το φύλλο και το τοποθετούμεσε λαδωμένο  ταψί η σε λαδωμένη λαδόκολλα οπως σας είπα .
Απλώνουμε τη γέμιση σε όλη την επιφάνεια.





Ανοίγουμε και το δεύτερο φύλλο σκεπάζουμε την τυρόπιτα την τυλίγουμε γύρω γύρω χαράσσουμε και ψήνουμε για περίπου 1 ώρα στους 180 βαθμούς ανάλογα τον φούρνο. Πρώτα προθερμαίνουμε .
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
 









Λεμονάδα σπιτική !!!

  Τι καλύτερο από μία σπιτική λεμονάδα !!! Ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους!!--Η  ΖΑΧΑΡΗ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΧΥΜΟΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΣ -

Υλικά 
1 κιλό νερό 
1 κιλό ζάχαρη
1 κιλό χυμό λεμονιού


Τι κάνουμε 
 Ριχνουμε το νερό στην κατσαρόλα και διαλύουμε την ζάχαρη .
Βράζουμε μέχρι να γίνει σιρόπι 
Αφού κρυώσει καλά  προσθέτουμε και τον χυμό λεμονιού .
Ανακατεύουμε και μοιράζουμε τη συμπυκνωμένη λεμονάδα σε αποστειρωμένα γυάλινα μπουκάλια και τη διατηρούμε στο ψυγείο.
Για να σερβίρουμε ανά πάσα στιγμή λεμονάδα ανακινούμε καταρχήν το μπουκάλι με το συμπυκνωμένο χυμό και βάζουμε σε ποτήρι 1/3 χυμό περίπου 2 δάχτυλα  και 2/3 κρύο νερό το υπόλοιπο .
Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια σερβίρουμε με παγάκια ή και σκέτη !!

Συνταγή από τον φίλο Μίλτο Σουλιώτη !
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ