Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Τραχανάς σπιτικός σταρένιος!!!





 ΥΛΙΚΑ
7 κιλά στάρι σπασμένο για τραχανά
3, και μισό κιλά γάλα
1 χούφτα αλάτι

Ζεσταίνω καλά το γάλα.
Ρίχνω το αλάτι και στη συνέχεια το στάρι .
Ανακατεύω καλά πολλές φορές.
Σκεπάζω 3 με 4 ώρες μέσα στην κατσαρόλα και μετά το περνάω από σίτα και απλώνω  να στεγνώσει.


ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Ελένη Έλλη Ζαμπακα--Αγαπάμε Μαγειρική !!!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!!





ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ