Υλικά
6-8 πορτοκάλια
300 γρ. Σπιτικό γιαούρτι
50 γρ. Αμύγδαλα
3 κουταλιές της σούπας ρούμι / κονιάκ
4-6 μπισκότα digestive
Εκτέλεση
Καθαρίστε τα πορτοκαλια.
Στο μίξερ ανακατεύουμε το γιαούρτι, πορτοκάλι, αμύγδαλο, το ρούμι / κονιάκ και τα μπισκότα.
Με αυτό το μίγμα γεμίστε τη φλούδα πορτοκαλιού και το αφήνουμε μερικές ώρες στην κατάψυξη. Είναι πολύ καλό και νόστιμο.
Συνταγή Virginia Papadopoulo Panait-- Οι Κουζινίστας
6-8 πορτοκάλια
300 γρ. Σπιτικό γιαούρτι
50 γρ. Αμύγδαλα
3 κουταλιές της σούπας ρούμι / κονιάκ
4-6 μπισκότα digestive
Εκτέλεση
Καθαρίστε τα πορτοκαλια.
Στο μίξερ ανακατεύουμε το γιαούρτι, πορτοκάλι, αμύγδαλο, το ρούμι / κονιάκ και τα μπισκότα.
Με αυτό το μίγμα γεμίστε τη φλούδα πορτοκαλιού και το αφήνουμε μερικές ώρες στην κατάψυξη. Είναι πολύ καλό και νόστιμο.
Συνταγή Virginia Papadopoulo Panait-- Οι Κουζινίστας