Υλικά
500 γραμ,φαρίν απ
1 κούπα καλαμποκέλαιο
1,5 κούπα ζάχαρη
4 αυγά
1/2 κούπα πορτοκάλι
1 κούπα γάλα
ξύσμα από πορτοκάλι
2 βανίλιες
κανέλα
σταφίδες
4 μήλα
μαρμελάδα βερύκοκο
Εκτέλεση
Χτυπάμε το λάδι με την ζάχαρημέχρι να λιώσει και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά,
το χυμό,το ξύσμα ,και τις βανίλιεςκαι τέλος εναλάξ το γάλα με την φαρίνα.
Ρίχνουμε στο μείγμα κανέλα ανακατεύουμε και το ρίχνουμε σε λαδωμένο ταψί 32 εκ, διαμέτρο.
Αφού έχουμε μουλιάσει τις σταφίδες τις ρίχνουμε στο μείγμα μαζί με τα κομμένα σε μικράκομμάτια μήλα '
Από πάνω ρίχνουμε κουταλιές μαρμελάδα βερίκοκο πασπαλίζουμε λίγη κανέλα ακόμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 αέρα για 50 λεπτά.
Οταν το βγάλουμε αλοίφουμε την επιφάνεια με λίγο ακόμα μαρμελάδα βερίκοκο κι όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη .Καλή επιτυχία !!