Για τη ζύμη:
ενα ποτήρι χλιαρό νερό
ενα φακελάκι μαγιά
τρεις κουταλιές ελαιόλαδο
ενα κουταλάκι ζάχαρη
ενα κουταλάκι αλάτι
και αλευρι οσο παρει (περίπου μισό κιλό ).
Για να δείτε περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές
Τι κάνουμε
Ρίχνουμε εναλλάξ νερό-αλεύρι και ζυμώνουμε καλά μέχρι να γίνει μια ζύμη μαλακή και αφράτη.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει.
Απλώνουμε το ζυμάρι μας σε λαδωμένο ταψι το αλειφουμε με πελτέ ντομάτας και προσθετουμε ζαμπόν μπέικον ντομάτα πιπεριά μανιτάρια και οτι άλλο μας αρεσει.
Καλύπτουμε απο πάνω με τριμμένα κίτρινα τυριά της αρεσκείας μας και τελος την κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να λιώσουν και να ροδίσουν τα τυριά!
Για την κρέμα γάλακτος χτύπησα στο μίξερ για 5 λεπτα 175ml γάλα πλήρες με 75γρ βούτυρο λιωμένο!
Eva Triantafilidou
ενα ποτήρι χλιαρό νερό
ενα φακελάκι μαγιά
τρεις κουταλιές ελαιόλαδο
ενα κουταλάκι ζάχαρη
ενα κουταλάκι αλάτι
και αλευρι οσο παρει (περίπου μισό κιλό ).
Για να δείτε περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές
Τι κάνουμε
Ρίχνουμε εναλλάξ νερό-αλεύρι και ζυμώνουμε καλά μέχρι να γίνει μια ζύμη μαλακή και αφράτη.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει.
Απλώνουμε το ζυμάρι μας σε λαδωμένο ταψι το αλειφουμε με πελτέ ντομάτας και προσθετουμε ζαμπόν μπέικον ντομάτα πιπεριά μανιτάρια και οτι άλλο μας αρεσει.
Καλύπτουμε απο πάνω με τριμμένα κίτρινα τυριά της αρεσκείας μας και τελος την κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να λιώσουν και να ροδίσουν τα τυριά!
Για την κρέμα γάλακτος χτύπησα στο μίξερ για 5 λεπτα 175ml γάλα πλήρες με 75γρ βούτυρο λιωμένο!
Eva Triantafilidou