Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Τούρτα αμυγδάλου!

 ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!

Υλικά για το παντεσπάνι:
5 αυγά
125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
70 γρ. αμύγδαλο σκόνη

Εκτέλεση για το παντεσπάνι
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να ασπρίσουν και να φουσκώσουν.
Προσθέτουμε το αλεύρι και το αμύγδαλο και ανακατεύουμε απαλά με μια μαριζ.
Αδειάζουμε σε ταψάκι βουτυρωμένο και στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 170 βαθμούς. Αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και κόβουμε σε 3 δίσκους.

Υλικά για την κρέμα:
350 ml γάλα
150 ml κρέμα γάλακτος
80 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
40 γρ. κορν φλάουρ
1 αυγό και 3 κρόκους
30 ml λικέρ Αμαρέτο
250 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή



Εκτέλεση για την κρέμα
Ζεσταίνουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος.
Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με τα αυγά και προσθέτουμε το κορν φλάουρ. Ρίχνουμε το 1/3 από το ζεστό γάλα στο μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε όλο το μείγμα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε γρήγορα μέχρι να πήξει.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αδειάζουμε σε άλλο σκεύος.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη να ακουμπάει όλη την επιφάνεια της κρέμας και αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά.
Αφρατευουμε την κρέμα προσθέτοντας το Αμαρέτο.
Χτυπάμε τα 250 ml κρέμας γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή και αδειάζουμε στην κρέμα. Ομογενοποιούμε.

Υλικά για το σιρόπι:
150 γρ. ζάχαρη
150 ml νερό
30 ml λικέρ Αμαρέτο

Εκτέλεση για το σιρόπι
Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό, ίσα να λιώσει η ζάχαρη καλά! Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το Αμαρετο.

Για πασπάλισμα:
Φιλέ αμύγδαλο καβουρντισμένο
άχνη ζάχαρη

Συναρμολόγηση
Βρέχουμε το παντεσπάνι με το κρύο σιρόπι και αδειάζουμε το 1/3 της κρέμας. Συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά, με τελευταία την κρέμα! Πασπαλίζουμε με φιλέ αμύγδαλο και άχνη!

Καλή επιτυχία!!!

Εφη Καρεκλά

Μακαρόν απίθανα!!





Εκτέλεση
1. Χτυπάμε τα ασπράδια, κατά προτίμηση σε ένα μίξερ, για μερικά λεπτά μέχρι να αρχίσουν να αφρίζουν.
Ξεκινάμε να προσθέτουμε 1 κουταλιά κρυσταλλικής ζάχαρης σιγά σιγά για να φτιάξουμε μαρέγκα.
Ξέρουμε ότι είναι έτοιμη, όταν τα ασπράδια έχουν σφίξει τόσο πολύ που μπορούμε να αναποδογυρίσουμε το μπολ πάνω από το κεφάλι μας, χωρίς να πέσει τίποτα! Επίσης είναι και πολύ γυαλιστερή.
Εάν θέλουμε χρωματιστά macaron, είναι ακριβώς αυτό εδώ το σημείο, όπου πρέπει να προσθέσουμε το χρώμα.

2. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τα θρυμματισμένα αμύγδαλα με την άχνη.
Προσθέτουμε αυτό το μείγμα στο μείγμα της μαρέγκας και τα ομογενοποιούμε, ανακατεύοντας ΠΟΛΥ ΣΙΓΑ με μία σπάτουλα – δεν πρέπει ούτε να τα χτυπήσουμε, ούτε να τα ανακατέψουμε πάρα πολύ.
Εάν τα ανακατέψουμε πάρα πολύ, το μείγμα θα γίνει πολύ ρευστό.
Χρησιμοποιούμε μία σπάτουλα για να ανακατέψουμε και με το που θα έχει ανακατευθεί όλο το χρώμα με το μείγμα, σταματάμε. Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσουμε χρώμα, σταματάμε αμέσως μόλις το μείγμα με τα αμύγδαλα, ανακατευθεί με το μείγμα της μαρέγκας.
Εάν δεν είμαστε σίγουροι, καλύτερα να ανακατέψουμε λιγότερο, αντί παραπάνω.
Εάν κρατάμε τη σπάτουλα όρθια, το μείγμα ΔΕΝ θα πρέπει να τρέχει πολύ. Το θέλουμε παχύρρευστο!
Τώρα πρέπει να μπει το μείγμα σε μία σακούλα κορνέ με μία μεγάλη μύτη χωρίς σχέδιο.
'Επειτα πρέπει να δημιουργήσουμε μικρούς κύκλους πάνω στη λαδόκολλα που έχουμε στρώσει μέσα στο ταψί. Κρατάμε τη σακούλα οριζόντια, πιέζουμε, σταματάμε να πιέζουμε και τραβάμε.
Είναι έτοιμα για το φούρνο, τον οποίο έχουμε προθερμάνει στους 160ο C στις αντιστάσεις πάνω-κάτω
καθώς δεν πρέπει να τα ψήσουμε με αέρα!
Τα macaron θα πρέπει να είναι έτοιμα μετά από 15 – 18 λεπτά.

Βουτυρόκρεμα Βανίλιας:
125 γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
250γρ. άχνη
½ κ.γλ. απόσταγμα βανίλιας

Καλή επιτυχία!!!

Πάστα με ινδοκάρυδο σε 5 λεπτά!!! Αφρός!!!


Υλικά   
24 σαβαγιάρ,500ml 
 φυτική σαντιγί Torre,
1/2 κούπας ζάχαρη άχνη,
300 ml γάλα,
χυμό από 2 πορτοκάλια,
ινδοκάρυδο.


 Τι κάνουμε
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη να γίνει σαντιγί.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με το χυμό
Βουτάμε 8 σαβαγιάρ στο γάλα, τα στρώνουμε σε μια πιατέλα και τα σκεπάζουμε με σαντιγί.
Κάνουμε το ίδιο άλλες δυό φορές.
Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο κόβουμε και απολαμβάνουμε !!!

Από  την φίλη Μαρία Μάρδα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Παγωτό γιαούρτι στα γρήγορα !!


 Yλικά
1πακετο μπισκότα πτι μπερ
1/2 από το κουτάκι  βούτυρο που υπάρχει στην φωτογραφία
μαρμελάδα φράουλα ή ότι μας αρέσει
1 γάλα συμπυκνωμένο
1 κουβαδάκι γιαούρτι  όπως στην φωτογραφία
τρούφα
Γκοφρετάκια για την διακόσμηση
Εκτέλεση 


Θρυματίζουμε τα μπισκότα να γίνουν σκόνη στο μούλτι
Λιώνουμε το βούτυρο το ρίχνουμε πάνω στα θρυματισμένα μπισκότα 


ανακατεύουμε να πάει παντού και το στρώνουμε σε μια φόρμα τσέρκι.
Από πάνω στρώνουμε ομοιόμορφα την μαρμελάδα.
Χτυπάμε το γιαούρτι στο μίξερ με το ζαχαρούχο καλά και το στρώνουμε από πάνω από την μαρμελάδα .








Το τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσει.
Το στολίζουμε από πάνω μόλις σταθεροποιηθει με λίφη μαρμελάδα εδώ κι εκει και με γκοφρετάκια ή ότι μας αρεσει.
Διατηρείτε στην κατάψυξη!!!
Από την φίλη μου Ευγενία Ράπτη


Μανιτάρια τηγανητά με τριμμένο κεφαλοτύρι!!!


 Υλικά


500 γρ μανιτάρια φρέσκα
αλάτι,
πιπέρι,
πάπρικα,
ρίγανη,
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο,
το χυμό από 1 λεμόνι.



 Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τη φλούδα από τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες!!!
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο , τα μανιτάρια και τα υπόλοιπα υλικά.
Τηγανίζουμε περίπου 10 με 15 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφή χρώμα !!
Βάζουμε τα μανιτάρια σε μια πιατέλα και όσο είναι ακόμη ζεστά ρίχνουμε πάνω τους τριμμένο κεφαλοτύρι!!
Από την φίλη  Μαρια Μαρδα


Πιπερόπιτα από τις πιό νόστιμες!!!!


 Αν δεν βάλουμε αυγά και φέτα είναι νηστίσιμη!!! Μοσχοβολάει το σπίτι μας !!

 Υλικά για την ζύμη

500γρ.αλεύρι 
1 κουτ. γλυκού ξύδι 
3 κουτ,σούπας λάδι 
1 κουτ,σούπας ούζο
λίγο αλάτι 
χλιαρό νερό περίπου 1 ποτήρι.

 Υλικά για την πίτα

4 πιπεριές κόκκινες
4 πιπεριές πράσινες 
1ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 
2 αυγά
Φέτα  τριμμένη με το χέρι
Αλάτι πιπέρι
2-3 κουτ,σούπας ελαιόλαδο
γραβιέρα τριμμένη για από πάνω 
σουσάμι


Ετοιμασία ζύμης

Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά και τελευταίο το νερό λίγο λίγο και συγχρόνως ζυμώνουμε να γίνει ζύμη που να πλάθεται .
Την αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί όσο ετοιμάζουμε την γέμιση.


Ετοιμασία γέμισης

Κόβουμε τα υλικά όλα  όπως φαίνονται στις φωτογραφίες.
Στην λεκανίτσα προσθέτουμε τα αυγά τη φέτα τριμμένη αλάτι πιπέρι μαιντανό λάδι και ανακατεύουμε.
Ανοίγουμε  το φύλλο ρίχνουμε  τα υλικά στην μέση και αφήνουμε να περισσεύει φύλλο στις 2 πλευρές δεξιά και αριστερά.


Κόβουμε σε  λωρίδες τα πλαινά τις πλέκουμε  όπως βλέπετε  να κλείσει ή πίτα ρίχνουμε γραβιέρα τριμμένη και σουσάμι από πάνω  και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου 35 λεπτά θα το δείτε με το μάτι,Καλή επιτυχία!!
Από την φίλη μου Ευγενία  Ράπτη

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Χιονούλες λαχταριστές !!!!





Υλικά
1 Φυτική κρέμα γάλακτος

Παντεσπάνι
1 ποτήρι αλεύρι
4 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες




Κρέμα
1 λίτρο γάλα
6 κουταλιές κορνφλάουερ
6 κουταλιές ζάχαρη
1-2 βανίλιες




Εκτέλεση Παντεσπάνι

Χτυπάμε τα αυγά μέχρι που να πάρουν όγκο και προσθέτουμε την ζάχαρη. Συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι που να αφρατέψουν. Όταν είναι έτοιμα προσθέτουμε το μπέικιν, τις βανίλιες και το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί ή φορμάκια. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.



 Κρέμα

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το μισό γάλα και την ζάχαρη να βράσουν. Το άλλο μισό σε ένα μπολ με κορν φλάουρ και ανακατεύουμε να λιώσει ρίχνουμε και την βανίλια. Το μίγμα που έχουμε στο μπολ το ρίχνουμε στο ζεστό γάλα και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις μέχρι να πήξει.

Με ένα ποτήρι ή κουπ πατ κόβουμε σε στρόγγυλα κομμάτια το παντεσπάνι. Βάζουμε ένα κομμάτι ως βάση, γεμίζουμε με την κρύα κρέμα και σκεπάζουμε με ακόμα ένα κομμάτι. Καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με φυτική σαντιγί και απλώνουμε παντού ινδοκάριδο.
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


Συκώτι και ο τρόπος να γίνει αφράτο και μαλακό!!



 Υλικά μερίδες 4

600 γραμ.συκώτι
Αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
αλεύρι
μηλόξυδο καλό-- αυτό του δίνει πολύ ιδιαίτερη νοστιμιά !!!


 Τι κάνουμε

Βάζουμε σε μπολ νερό 3 ποτήρια ρίχνουμε λίγο ξύδι και βουτάμε το συκώτι'
Το βγάζουμε αμέσως σε σουρωτήρι και το αφήνουμε για λίγο να στραγγίξει καλά.
Αν θέλουμε το κόβουμε σε μπουκίτσες.




Ρίχνουμε από  πάνω του αλάτι και την ρίγανη και το ανακατεύουμε να πάει παντού.
Βάζουμε λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί απλά ΟΧΙ  να κάψει .
Σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο ,ή χαρτί κουζίνας για να μην πλένουμε πολλά πολλά βάζουμε αλεύρι και ρίχνουμε μέσα τα κομματάκια από το συκώτι .
Το αλευρώνουμε .



Το τινάζουμε καλά καλά και το βαζουμε στο χλιαρό λάδι και τηγανίζουμε σε μέτρια πάντα θερμοκρασία.
Το γυρνάμε σε τακτικά διαστήματα.


Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε 1 φλυτζανάκι του καφέ και λιγότερο μηλόξυδο .
Δυναμώνουμε την φωτιά γυρνώντας συνέχεια μία από την μία πλευρά μία από την άλλη μέχρι να δούμε να εξατμιστεί εντελώς το μηλόξυδο και να μείνει ξανά με το λαδάκι του .Γίνετε φανταστικό !!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ



Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Τούρτα με διπλή μους σοκολάτας & επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος!



Υλικά για τη βάση:
60 γρ. Λευκό αμύγδαλο
50 γρ. Άχνη
70 κουβερτούρα
50 κρεμα Γάλακτος
10 γρ. Κορν φλάουρ
60 γρ. Ασπράδι

Εκτελεση
Χτυπάω στο μπλέντερ το αμύγδαλο, το φυσικά και την άχνη. Προσθέτω το κορν φλάουρ. Ρίχνω το ασπράδι χωρίς να το χτυπήσω και ανακατεύω. Λιώνω τη σοκολάτα μαζί με τη κρέμα και αδειάζω στο πρώτο μείγμα. Αδειάζω σε 2 τσερκια 20αρια και ψηνω στους 170´ για 10-12´.



--------------------------------

Υλικά για τη μους μαύρης κουβερτούρας:
250 σοκολάτα λιωμένη σε μπεν μαρι
300 κρέμα χτυπημένης σε παχύρρευστη μορφή
1 σφηνάκι Κουάντρο ή τριπλ σεκ

Εκτέλεση
Ανακατεύω τη σαντιγί απαλά με τη λιωμένη σοκολάτα και ρίχνουμε το ποτό.
Ανακατεύω πάλι απαλά, ίσα να ενσωματωθεί!
----------------------------------

Υλικά για τη μους λευκής κουβερτούρας:
200 γρ. λευκή κουβερτούρα λιωμένη σε μπαιν μαρι
250 γρ. κρέμα Γάλακτος χτυπημένης σε παχύρρευστη μορφή

Εκτέλεση
Ανακατεύω τη σαντιγί απαλά με τη λιωμένη σοκολάτα μέχρι να ομογενοποιηθούν χωρίς να χάσουν τον όγκο τους.
-------------------------------

Συναρμολόγηση
Βάζω το μπισκότο σε ένα 24αρι τσέρκι.
Αδειάζω τη μους μαύρης κουβερτούρας από πάνω και αφήνω να παγώσει για 15' περίπου.
Στη συνέχεια αδειάζω και τη λευκή μους, τη στρώνω με προσοχή και αφήνω να παγώσει για 3-4 ώρες.
----------------------------------

Για επικάλυψη
360 γρ. κουβερτούρα ΓΆΛΑΚΤΟΣ
240 ml πολύ ζεστή κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι μέλι

Καλή επιτυχία!!!

 Εφη Καρεκλά

Τούρτα παγωτό Μόκα!!!



 ·Υλικά
!2 πακέτα πτι μπέρ με σοκολάτα γάλακτος,
1 ζαχαρούχο γάλα,
1 γάλα εβαπορέ
500 ml φυτική κρέμα γάλακτος kretorre,
2 κουταλάκια του γλυκουύνες καφέ,
σταγόνες σοκολάτας 1 φακελάκι ,
100γρ λιωμένη κουβερτούρα



Τι κάνουμε
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος ,προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το εβαπορέ (Τα γάλατα να είναι κρύα)
Χτυπάμε καλά να γίνει κρέμα.
Δυαλύουμε τον καφέ σε 2 κουταλιές γάλα και το προσθέτουμε μέσα στην κρέμα.
Ανακατεύουμε καλά.
Τέλος προσθέτουμε τα μπισκότα (σπασμένα) καί τις σταγόνες σοκολάτα
Αδειάζουμε σε ένα τσέρκι.
Λιώνουμε την κουβερτούρα στον φούρνο μικροκυμμάτων και στολίζουμε την τούρτα.
Την βάζουμε στην κατάψυξη και περιμένουμε με λαχτάρα να παγώσει.
Για αυτή την τούρτα έβαλα τη μισή κρεμα,με την υπόλοιπη έφτιαξα σαντουιτσάκια παγωτού!!
 Μαρια Μαρδα


Εκμέκ Πολιτίκο!!

Υλικά

Για 2-4 άτομα

80 γραμμάρια γιαούρτι
1/4 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλιά του γλυκού μαστίχα κοπανισμένη
1/4 κουταλιά του γλυκού μαχλέπι κοπανισμένο
1 αυγό
350 γραμμάρια τυρί μασκαρπόνε ή βουβαλίσιο τυρί
21 γραμμάρια μαγιά νωπή
250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
60 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
60 γραμμάρια ζάχαρη

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό νερό με λίγο αλεύρι για να γίνει χυλός και την αφήνουμε σε θερμοκρασία 35 βαθμών για περίπου 30 λεπτά να φουσκώσει και να κάνει φουσκάλες.

Ρίχνουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί με τη μαγιά στο μπολ του μίξερ και ζυμώνουμε με το γάντζο ζυμώματος μέχρι να γίνει η ζύμη λεία και μαλακή.|

Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα. Σκεπάζουμε κι αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει περίπου μια ώρα σε ζεστό μέρος.

Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψί 34 εκ. ή 2 μικρά και αφού έχουμε πρώτα ανοίξει τη ζύμη στο επιθυμητό μέγεθος δηλαδή να έχει πάχος 2 εκ. τη στρώνουμε ομοιόμορφα στο ταψάκι μας.

Την αφήνουμε να φουσκώσει περίπου μια ώρα σε μέρος ζεστό στους 35 βαθμούς. Πρέπει να διπλασιαστεί ο όγκος της.

Στη συνέχεια ψήνουμε για 15 λεπτά στους 160 βαθμούς με αέρα και στη μετά τα αναποδογυρίζουμε πάνω σε μια σχάρα του φούρνου και τα αφήνουμε για 30 λεπτά στους 120 βαθμούς με αέρα να στεγνώσει.

Αφήστε τα να κρυώσει και στη συνέχεια ξανά τοποθετείτε στη θέση της στο ταψί.

Έπειτα βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι για 5 λεπτά. Όταν το σιρόπι είναι έτοιμο και ζεστό το ρίχνουμε κουταλιά- κουταλιά στο κρύο εκμέκ κάνοντας τρύπες με μια οδοντογλυφίδα σε απόσταση 2 εκ. τη μια απ την άλλη.

Σερβίρουμε με μια φέτα από τυρί μασκαρπόνε ή βουβαλίσιο τυρί. news.gr

Λαχανόρυζο από το ωραιότερο σαν συνταγή!!!


 Φτιάξτε το ακριβώς  και θα γλύφετε και το πιάτο!!!!
Υλικά
1 λάχανο μικρό η μισό μεγάλο για 4-5 μερίδες
2 κύβους knorr απλούς με ότι γεύση σας αρέσει ή βιολογικούς
λίγο πιπέρι μαύρο
ελάχιστο ή καθόλου αλάτι
7-8 φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένα
2 κουταλιές σούπας κοφτές πελτέ ντομάτας [Κύκνος ο καλύτερος]
3 -4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο [όχι παραπάνω ]
2 κουπάκια του ΚΑΦΕ ρύζι Καρολίνα [εγώ βάζω πάντα 3 ]

Τι κάνουμε
Βόβουμε με το μαχαίρι το λάχανο σε κομμάτια μέσα στην κατσαρόλα που θα το μαγειρέψουμε.
Ρίχνουμε 7 ποτήρια νερό από την βρύση κατ ευθείαν ,προσθέτουμε και τους 2 κύβους και σιγομαγειρεύουμε για 15 με 20 λεπτά.

Αμέσως μετά ρίχνουμε τις 2 κουταλιές πελτέ μέσα στην κατσαρόλα όπως βράζει και ανακατεύουμε να διαλυθεί.
Αν έχει πιει το νερό προσθέτουμε 1 με 2 ποτήρια και μόλις πάρει να βράζει ρίχνουμε το ρύζι και το ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο ή βασιλισκό ξερό.
Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά περίπου για 15 με 20 λεπτά θα το δείτε να μελώνει η σαλτσούλα του.

Σβήνουμε το μάτι κι όπως βράζει ακόμα ρίχνουμε λίγο πιπεράκι το λάδι και ανακατεύουμε .
Σε λίγα λεπτά το κατεβάζουμε και σερβίρουμε κι αν δεν φάτε και δεύτερο πιάτο πείτε μου !!!!

Αν θλελουμε από πάνω στο πιάτο μας βάζουμε λίγο λεμονάκι και πιπεράκι-[υπέροχο]
 Σερβίρουμε με φέτα!!
Για νηστίσιμο δεν βάζουμε λάδι αν  νηστεύουμε η γεύση παραμένει ΤΕΛΕΙΑ!!!
ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ