Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Cheesecake nutella φούρνου !!!

Είναι πολύ πολύ τέλειο σε γεύση !!!

Υλικά:
2 πακέτα ορεο συν 40 γρ λιωμένο βούτυρο για τη βάση
1και μισή κούπα nutella

Για την κρέμα
3 αυγά
450 γρ Φιλαδέλφεια
λίγο αλάτι,
1 βανιλίνη
μισή κούπα ζάχαρη η και λιγότερο
150 γρ κρέμα γάλακτος

Για το γλάσο 
μια κούπα nutella
1/4- 1/2 κούπας κρέμα γάλακτος.

Θρυματίζουμε τα μπισκότα, Ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο κ ανακατεύουμε κ φτιάχνουμε τη βάση.
Ύστερα χτυπάμε στο μίξερ πρώτα το Φιλαδέλφεια να μαλακώσει, προσθέτουμε τη ζάχαρη, ανακατεύουμε καλά κ μετά βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε την κρέμα στο καλούπι -ταψί-και βάζουμε το γλυκό στο φούρνου για 2 ώρες στους 140 (Εγώ είχα κ ένα ταψί από κάτω γεμάτο νερό να έχει υγρασία ο φούρνος που γίνετε καλύτερο το γλυκό). Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει, βγάζουμε το τσέρκι και τοποθετούμε το γλάσο.
Το γλάσο είναι πολύ απλό να φτιαχτεί απλώς ανακατεύουμε τα 2 υλικά σε χαμηλή θερμοκρασία. Καλή επιτυχία !!

 Valandis Mpougiamas



ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ