Υπέροχη γευστική και εύκολη πίτα !!!
Υλικά:
2 κρεμμύδια,
2 καρότα,
3 πιπεριές (1πράσινη 1 κόκκινη 1 πορτοκαλί)
250 γρ.μανιτάρια
2 μεγάλα φιλέτα κοτόπουλου
2 αυγά
1 κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας γλυκιά πάπρικα
300 γρ.σκληρό τυρί τριμμένο
10 χωριάτικα φύλλα
λάδι για ράντισμα των φύλλων και σουσάμι.
Εκτέλεση:
Βράζουμε και κομματιάζομαι τα φιλέτα.
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας.
Σε αντικολλητικό τηγάνι έβαλα 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αφού έκαψε καλά το τηγάνι. Σοτάρισα πρώτα το κρεμμύδι μετά έριξα τις πιπεριές τα καρότα και τα άφησα περίπου 5 λεπτά. Πρόσθεσα το κοτόπουλο την πάπρικα αλάτι πιπέρι και στο τέλος τα μανιτάρια.
Συνέχισα το σοτάρισμα άλλα 5 λεπτά και έριξα την κρέμα γάλακτος.
Μόλις έπηξε τα απέσυρα από τη φωτιά.
Πρόσθεσα τα αυγά και το τυρί. Λάδωσα 1 40άρι ταψί και έστρωσα 5 φύλλα κάτω ραντίζοντας κάθε φύλλο με λάδι.
Άδειασαν το μείγμα και συνέχισα μέχρι τα άλλα 5 από πάνω.
Έστριψα τις άκρες λάδωσα καλά το πάνω φύλλο, έριξα λίγο σουσάμι και έψησα την κοτόπιτα στους 180 βαθμούς για 1 ώρα στις αντιστάσεις.
Gogo Samiou "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Υλικά:
2 κρεμμύδια,
2 καρότα,
3 πιπεριές (1πράσινη 1 κόκκινη 1 πορτοκαλί)
250 γρ.μανιτάρια
2 μεγάλα φιλέτα κοτόπουλου
2 αυγά
1 κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας γλυκιά πάπρικα
300 γρ.σκληρό τυρί τριμμένο
10 χωριάτικα φύλλα
λάδι για ράντισμα των φύλλων και σουσάμι.
Εκτέλεση:
Βράζουμε και κομματιάζομαι τα φιλέτα.
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας.
Σε αντικολλητικό τηγάνι έβαλα 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αφού έκαψε καλά το τηγάνι. Σοτάρισα πρώτα το κρεμμύδι μετά έριξα τις πιπεριές τα καρότα και τα άφησα περίπου 5 λεπτά. Πρόσθεσα το κοτόπουλο την πάπρικα αλάτι πιπέρι και στο τέλος τα μανιτάρια.
Συνέχισα το σοτάρισμα άλλα 5 λεπτά και έριξα την κρέμα γάλακτος.
Μόλις έπηξε τα απέσυρα από τη φωτιά.
Πρόσθεσα τα αυγά και το τυρί. Λάδωσα 1 40άρι ταψί και έστρωσα 5 φύλλα κάτω ραντίζοντας κάθε φύλλο με λάδι.
Άδειασαν το μείγμα και συνέχισα μέχρι τα άλλα 5 από πάνω.
Έστριψα τις άκρες λάδωσα καλά το πάνω φύλλο, έριξα λίγο σουσάμι και έψησα την κοτόπιτα στους 180 βαθμούς για 1 ώρα στις αντιστάσεις.
Gogo Samiou "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ