Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Μουσακάς πατάτες !!!


 Μόλις βγήκε καυτό καυτό-Ενα φαγητό που αρέσει πάρα πολύ στην οικογένειά μου !!!

Υλικά
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
λίγο λάδι
2 κρεμμύδια
3 σκελίδες σκορδο
αλάτι-πιπέρι-βασιλικό -γλυκιά πάπρικα-λίγη ζάχαρη
1 φυλαράκι δάφνη
500 γραμ ντομάτες ώριμες τριμμένες -είναι περίπου 3 μεγάλες ντομάτες-
10 πατάτες -ποσότητα ανάλογη με το ταψί σας-

 Μπεσαμέλ υλικά
1 λιτρο γάλα φρέσκο
4 γεμάτες κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
3 αυγά -εγώ βάζω μόνο τους κρόκους στην κρέμα πάντα-
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
2 χούφτες κεφαλοτύρι
λίγο μοσχοκάρυδο

Ετοιμασία

Τσιγάριζω το 1 κιλό κιμά σε λίγο λάδι χωρίς να ανακατεύω πολλές φορές.
Σπάω με την κουτάλα και προσθέτω 2 κρεμμύδια κομμένα καρέ, 3 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φέτες, αλάτι πιπέρι, βασιλικό γλυκιά πάπρικα και ένα φιλαράκι δάφνη
Πρόσθετο τριμμένη ντομάτα 500γρ.(όχι νερό) και λίγη ζάχαρη.
Ώσπου βράσει, χαμηλώνω την φωτιά στο 4 και σιγοβράζω τον κιμά ώσπου πιει όλα τα υγρά του.


Τηγανίζω 10 πατάτες στρογγυλά κομμένες αλατισμένες.
Τις στραγγίζω σε χαρτί κουζίνας.
Φτιάχνω μπεσαμέλ όπως την έφτιαχνε η μητέρα μου.
Με κορν φλάουρ.
1 λίτρο φρέσκο γάλα το ανακατεύω 4 κουταλιές της σούπας  κορν φλάουρ γεμάτες, χτυπάω 3 αυγά τα προσθέτω  και αυτά, ανάβω σε δυνατή φωτιά και με το σύρμα ανακατεύω ώσπου πήξει .
Κατεβάζω από φωτιά και προσθέτω 2 κουταλιές σούπας  βούτυρο, φρέσκο τριμμένο μοσχοκάρυδο, και 2 χούφτες κεφαλοτύρι.


Έχω στρώση τις πατάτες και τον κιμά στο ταψί και περιχύνω με την κρέμα. πασπαλίζω με Τριμμένο κεφαλοτύρι.
Ψήνω στο αέρα 180°C ώσπου να ροδίσει στο δικό μου φούρνο ο χρόνος είναι  45'.Δοκιμάστε το είναι υπέροχο !!! Καλή επιτυχία !!!

 Marilena Pappa‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".



ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κρέμα πατισερί !!!

 Φτιάξτε την για γέμισμα γλυκών όπως  Μιλφέιγ - Τρίγωνα Πανοράματος- ανάμεσα σε κέικ -για τούρτα- για Σου γέμιση-ή φάτε την έτσι !!!

Υλικά
800 πλήρες γάλα
200 γραμ κρέμα γάλακτος
5 κρόκοι αυγών
300γρ ζάχαρη
60γρ κορν φλαουρ
1 στικ βανίλιας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τους κρόκους αυγών με τη ζάχαρη, προσθέτουμε
τη βανίλια και στη συνέχεια το κορν φλαουρ κι ανακατεύουμε.
Εν τω μεταξύ, σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το γάλα και την
κρέμα γάλακτος. Μέχρι να πάρει μια βράση ανακατεύοντας.
ρίχνουμε στο γάλα το μείγμα αυγών ζάχαρης και συνεχίζουμε
για 2-3 λεπτά. Στην συνέχεια αφαιρούμε από την φωτιά
και κρυώνουμε την κρέμα σε κρύο μπεν μαρι. Αλλάζουμε
σκεύος και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και η
κρέμα μας είναι έτοιμη. Μπορείτε να την φάτε και με
κουτάλι σαν κρέμα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ




Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ντόνατς σπιτικά αφράτα στο φούρνο με σοκολάτα κρέμα τρούφα !!


Χωρίς λόγια .... !!!

ΥΛΙΚΑ :
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα χλιαρό
μισό φλιτζάνι τσαγιού νερό
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 φακελάκι ξηρή μάγια
4 κούπες αλεύρι για όλες της.χρήσεις!


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε το μισό αλεύρι και τη ζάχαρη στο μπολ!
Διαλύουμε την μάγια στο χλιαρό γάλα.
Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το βούτυρο και το νερό και τέλος το υπόλοιπο αλεύρι!
Σκεπάζουμε την ζύμη για 1 ώρα!
Ανοίγουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια φύλλο πάχους 2 εκατοστών η ποιο χοντρό!
Με ένα ποτήρι κόβουμε δισκάκια!
Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψάκι και τα αφήνουμε άλλη μισή ώρα!
Τα ψήνουμε στους180 βαθμούς για 15 λεπτά!

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Λιώνουμε κουβερτούρα γάλακτος σε μπεν Μαρί και τα περιχύνουμε!
Ρίχνουμε και τρούφα!
Ρίχνουμε και κρέμα πατισερί αν  προτιμούμε!
Παραλλαγές πολλές γλυκές!

ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
 Υλικά κρέμας
1 λίτρο γάλα
1 βανίλια
300 γραμμάρια ζάχαρη
4 κρόκους αυγών
200 γραμμάρια βούτυρο
250 γραμμάρια αλεύρι!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε γάλα ζάχαρη και βανίλια!
Παράλληλα σε ένα μπολ προσθέτουμε τα αυγά και με 2 κουταλιές ζάχαρη τα χτυπάμε!
Αφαιρούμε από την φωτιά το γάλα και το ρίχνουμε σιγά.σιγά στο γάλα !
Καθαρίζουμε την κατσαρόλα και βάζουμε το βούτυρο να λιώσει!
Προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύουμε και ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα μόλις πήξει κατεβάζουμε!



ΑΠΟ Tzeni Tsanaktsidou‎ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!


Γλυκό του κουταλιού σταφύλι!!!


Υλικά
2 κιλά σταφυλή σουλτανίνα
800 γρ ζάχαρη
2 κούπες τσαγιού  νερό
μισό ποτήρι του κρασιού ανθόνερο
Χυμό από μισό λεμόνι
Αμυγδαλάκια ασπρισμένα

 
Εκτέλεση
Έβαλα το σταφύλι μαζί με το νερό και την ζάχαρη να βράσει και μόλις έδεσε το γλυκό έριξα το λεμόνι ανθόνερο και τα αμύγδαλα!! Τόσο απλά και εύκολα !!!

Gogo Samiou "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προφιτερόλ Θεικό !!!

Απλά Θεικό !!

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
3 συσκευασίες μικρές κρουασανάκια με γέμιση κρέμα μιλφέι ή σοκολάτα
1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής σκόνη με γεύση μιλφέι (170 γρ.)
750 γρ. κρύο γάλα
1 φακελάκι σκόνη γκαρνί σαντιγι+ το αναγραφόμενο γάλα

ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΑΝΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
125 γρ.σοκολάτα μαύρη -Αν θέλετε βάζετε γάλακτος
125 γρ.σοκολάτα γάλακτος
150 γρ. γάλα εβαπορέ ή φρέσκο πλήρες
1 κ.σ μαργαρίνη
1 κ.σ κονιάκ(προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Κόβω τα κρουασανάκια στη μέση και τα μοιράζω σε μπολάκια (περίπου 12 μπολάκια).
-Χτυπάω την κρέμα ζαχαροπλαστικής μιλφέιγ με τα 750 γρ.κρύο γάλα.(οι οδηγίες γράφουν 600 γρ. γάλα,αλλά με τα 750 γίνεται πιο αφράτη η κρέμα!)
-Χτυπάω χωριστά τη σαντιγί.
-Ενώνω τη σαντιγί με την κρέμα χτυπώντας καλά.
-Μοιράζω την κρέμα πάνω από τα κρουασανάκια.(Άν θέλετε ανακατέψτε τα κρουασανάκια με την κρέμα και έπειτα μοιράσετε τα στα μπολάκια.)
-Σ' ένα κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά λιώνω όλα τα υλικά για τη γκανάζ εκτός από το κονιάκ το οποίο το προσθέτω στο τέλος!
-Αφήνω να κρυώσει καλά και να πήξει λίγο και την μοιράζω πάνω από τα μπολάκια.Γαρνίρω όπως θέλω!
-Αν θέλετε να γαρνίρετε με σαντιγί θα χρειαστείτε άλλο 1 φακελάκι γκαρνί!Αλλιώς πασπαλίστε με φλούδες σοκολάτας γάλακτος ή τρούφα ή ξηρούς καρπούς!!!
Είναι καταπληκτικό και με βγάζει ασπροπρόσωπη κάθε φορά που το φτιάχνω!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Αν δε θέλετε να βάλετε το γλυκό σε μπολάκια,μοιράσετε το σε 2 ταψάκια μιας χρήσης μικρά.Εγώ τα φτιάχνω,τρώμε το 1 ταψάκι και το άλλο το βάζω κατάψυξη και το ξεπαγώνω από βραδύς όταν το χρειαστώ!!
''Την ιδέα για να χρησιμοποιήσω έτοιμα κρουασανάκια,την πήρα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου'' που χρησιμοποίησε καραμελωμένα κρουασανάκια σε δική της συνταγή!!!

Την συνταγή την έφτιαξα από την φίλη -οι λιχουδιές της Σόφης .

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ




Χαλβάς με κουβερτούρα !!!

Δοκιμάστε τον κι έτσι !!

Υλικά
1 ποτήρι λάδι
2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό

Εκτέλεση
3 ποτήρια νερό  ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
1 κουβερτούρα.


Φτιάχνω το σιρόπι το αφήνω να βράσει για 5 λεπτά και  προσθέτω την  κουβερτούρα να λιώσει.
Σε άλλη κατσαρόλα βάζω το λάδι και το σιμιγδάλι ανακατεύω για 5 με 6 λεπτά να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Έπειτα ρίχνω το σιρόπι και ανακατεύω ως που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα - έτοιμο!!!!!!

Βασω Πολιτακη-"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σούπα λαχανικών !!!

Τώρα που αλλάζει ο καιρός είναι ότι καλύτερο και πιο υγιεινό !!!

Υλικά για δυο άτομα
Υλικά
1 Πατάτα
1κρεμμύδι
1 μεγ καρότο
1 μέτρια ντομάτα
σέλινο
2 κουτ σούπας σπιτική σάλτσα
3 φλιτζανάκια του καφέ κριθαράκι χονδρό
αλάτι  λάδι και λεμόνι
1 κνορ μοσχάρι η κοτόπουλο η και καθόλου αν δεν θέλετε

Την συνοδεύω με σπιτικά κρουτόν



Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζω νερό μέχρι την μέση,ρίχνω το λάδι και το αλάτι.
Πλένω και καθαρίζω όλα τα λαχανικά μου ,τα κόβω σε μεγάλα κομμάτια και τα βαζω στην κατσαρόλα.


Βάζω μια κουταλιά της σούπας σάλτσα που είναι φτιαγμένη από μένα, και έχει μέσα ντομάτα κρεμμύδι μαϊντανό αλάτι και λάδι-αν δεν έχω μπορώ να προσθέσω μια κνορ λαχανικών.
Μόλις μισοβρασουν τα λαχανικά μου ρίχνω το κριθαράκι.
Τέλος βάζω το λεμόνι στο πιάτο μου και σερβίρω..!!

Gogo Samiou "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σταφιδόψωμα αφράτα !!!



Σταφιδόψωμα άπαιχτα!!!Πολύ αφράτα και γευστικά!!!
Συνταγή George Chatzigiatroudakis! Ευχαριστώ George για το χρόνο σου!!!

Υλικά
250γρ χλιαρό νερό
100γρ ηλιέλαιο
180 γρ ζάχαρη
2φακ, ξηρή ή 50 γρ νωπή μαγιά
1 αυγό
1 κουτ γλυκού αλάτι
1/2 κουτ γλυκού κανέλα .600 γρ αλεύρι τσουρεκιού
100 γρ σταφίδες
(και 1 κουτ βούτυρο
1/2 κουτ γλυκού μέλι για το άλειμμα)






ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 Νερό , λάδι , ζάχαρη , μαγιά στον κάδο του μίξερ να βγάλει φυσαλίδες για 15 περίπου λεπτά Προσθέτουμε αυγό με αλάτι και αλεύρι κανέλα .
Ζυμώνουμε με το μίξερ για 5 λεπτά σε μεσαία ταχύτητα ..και ρίχνουμε τις σταφίδες .
Αφήνουμε 20 λεπτά να γίνει η ζύμη .




Σε λαδωμένο επιφάνεια με λαδωμένα χέρια φτιάχνουμε μπαλάκια 80- 100 γρ τα βάζουμε στο ταψί με αντικολλητικό χαρτί ,αφήνουμε σκεπασμένα με νάιλον 30 -40 λεπτά να φουσκώσουν σε ζεστό περιβάλλον .
Φουρνίζουμε στους 170 βαθμούς γιά 18 - 20 λεπτά (Ανάβοντας τον φούρνο βάζω στο πάτωμα του φούρνου ένα μεταλλικό ταψάκι.
Εκεί φουρνίζοντας τα σταφιδόψωμα ρίχνω νερό.
Έτσι δημιουργώ ατμό και αυτά παίρνουν ένα ωραίο χρώμα και μια ωραία γυαλάδα!!!)
Μόλις ξεφουρνίσουμε έχουμε λιώσει το βούτυρο με το μέλι και με ένα πινέλο αλείφουμε τα ψωμάκια από επάνω .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!

George Chatzigiatroudakis..Φωτεινή Παρασκευοπουλου"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Γρήγορη τυρόπιτα χωρίς φύλλο !!!





Yλικά
1 ποτήρι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 ποτήρι σόδα αναψυκτικό
1 αυγό
1 κουτ γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 ποτήρια νερού φέτα τριμμένη
λίγο αλάτι -αν η φέτα είναι αλμυρή καθόλου
λίγο λάδι για το ταψί
λίγο λάδι για ράντισμα από πάνω .



Λαδώνουμε  το ταψάκι ή το πυρέξ .
Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά μαζί .
Ραντίζουμε όλη την επιφάνεια με την χούφτα μας με λίγο λάδι.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 με 45 λεπτά ανάλογα τον φούρνο να πάρει χρώμα .
Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε .Καλή όρεξη !!

Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ





Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Ρολό με μαρμελάδα !!!

Για τον  καφέ  μας ..Ρόλο με γέμιση μαρμελάδα !!!

Υλικά:
4 αυγά,
2 βανίλιες,
ξύσμα από 2 με 3 λεμόνια ,
1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο κατά προτίμηση,
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική,
1 μπεικιν παουντερ,
400 γρ. Μαρμελάδα της αρεσκείας σας
λίγη ζάχαρη άχνη προαιρετικά για το πασπάλισμα του ρολού στο τέλος.

Εκτέλεση :
Χτυπάμε αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει.
Βάζουμε τα λεμόνια και το αλεύρι χτυπάμε 3-4’
Στο ταψί της κουζίνας στρώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί, αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 για 20 λεπτά ακριβώς.
Ξεφουρνίζουμε και  το αφήνουμε να σταθεί 5 με 10 λεπτά.
Υστέρα στρώνουμε μια καθαρή μεγάλη πετσέτα , εγώ βάζω μεγάλο ποτηρόπανο και το αναποδογυρίζουμε πάνω στην πετσέτα.
Αφαιρούμε την λαδόκολλα προσεχτικά και το τυλίγουμε μαζί με την πετσέτα σε ρολό.
Παν τα με προσοχή.
Το αφήνουμε τυλιγμένο να κρυώσει.
Το ξεδιπλώνουμε και  έχει πάρει την ελαφριά κλήση που απαιτείται.
Αδειάζουμε την μαρμελάδα την απλώνουμε με ένα κουτάλι, το τυλίγουμε ξανά σε ρολό, χωρίς την πετσέτα άμεσα και το βάζουμε σε μια πιατέλα με την άνωση προς τα Κατς.
Προαιρετικά πασπαλίζουμε με αχνή. Καλή Επιτυχία !!

Martha Nei"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

*Μανιτάρια πλευρώτους !!!

Για σήμερα φίλες και φίλοι μιας και πέρασε ή ώρα έπρεπε να κάνω κάτι γρήγορο εύκολο και φυσικά να μου αρέσει  με ότι υλικά είχα στο ψυγείο μου και έκανα μία τηγανιά μανιταριών να γλείφεις τα δάχτυλά σου !!!

Υλικά
Μανιτάρια πλευρώτους 
1 Κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένα
1/2 ποτήρι κρασί
ελαιόλαδο
λίγο βούτυρο
1 λεμόνι
 μουστάρδα Ντιζόν
Μαϊντανό
αλάτι πιπέρι και λίγη ρίγανη



 Ζεσταίνουμε λίγο βούτυρο στο τηγάνι

 Προσθέτουμε και σοτάρουμε κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο.



 Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα .


Τα σοτάρουμε  για λίγα λεπτά.

 Προσθέτουμε την μουστάρδα.

 προσθέτουμε το κρασί.

 Προσθέτουμε το λεμόνι,.


 Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν  και στο τέλος αφού το σβήσουμε το μάτι κουζίνας προσθέτουμε μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε .Καλή όρεξη !!





Ilias Karpouchtsis. οι χρυσοχερες -ηδεσ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Καταπληκτικό σουφλεδάκι !!!

Πραγματικά το κάτι άλλο !!!! Δοκιμάστε το είναι πανεύκολο χορταστικό και πολύ γρήγορο --Κι από εμφάνιση ... το βλέπετε !!!

Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
10 φέτες του τοστ  γαλοπούλα ή ζαμπόν
3 φλιτζάνια κασέρι η Μιξ διαφόρων τυριών τριμμένα
1 αυγό
1/2 ποτήρι του νερού γάλα
Υπήρχε στο ψυγείο και λίγο μπέικον 3 τεμάχια και το πρόσθεσα κι αυτό -προαιρετικά-
λίγο βούτυρο

Είχα φύλλο λίγο πιο χοντρό από κρούστας σπίτι κι είπα να το δοκιμάσω κι έτσι ,όμως είναι πιο ωραίο τελικά όπως σας το λέω με φύλλο κρούστας αυστηρά.

Αλείφουμε μία φόρμα για κέικ καλά με βούτυρο και στρώνουμε λοξά 2 φύλλα.



 Σκορπίζουμε από πάνω σε κομματάκια που κόβουμε με το χέρι το ζαμπόν ή γαλοπούλα λίγο μπέικον -αν βάλετε και μπόλικο τυρί.



Επαναλαμβάνουμε 2 φύλλα  αλλαντικά και μπόλικο τυρί ξανά.
Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και να μείνουν 2 για από πάνω .


 Σκεπάζουμε με  τα τελευταία 2 φύλλα και με ένα μαχαίρι το τρυπάμε κατά τόπους για να μπεί το γάλα με το αυγό.


Χτυπάμε το αυγό μαζί με το γάλα καλά -εγώ έβαλα 2 αυγά - και ρίχνουμε το μείγμα επάνω σε όλη την επιφάνεια.
Περιμένουμε λίγα λεπτά να πιει όλο το υλικό γάλα αυγά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο 180 βαθμούς αέρα .




Ψήνουμε το φαγητό μας-- στην αρχή έψησα αέρα από κάτω για 20 λεπτά κι αμέσως μετά το έβαλα για 10 λεπτά από πάνω πάντα με αέρα -ο χρόνος ανάλογα τον φούρνο μας -να το δούμε να πάρει ωραίο χρώμα.



 Το αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα στρογγυλή κόβουμε και απολαμβάνουμε !!! Καλή όρεξη !!
Γίνετε υπέροχο φουσκωτό τραγανό με πολύ ωραία γεύση !!



                                                  ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ