Σάββατο 12 Μαΐου 2018

-Δροσερό σορμπέ Φράουλα !!!



🍓🍓ΔΡΟΣΕΡΟ ΣΟΡΜΠΕ ΦΡΑΟΥΛΑ!!!🍓🍓
Εύκολο και  με πολύ λίγες θερμίδες!!!




Υλικά
1 κεσεδάκι φράουλες
1 μπανάνα
1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες





Βάζουμε τα φρούτα στην κατάψυξη να παγώσουν .
Ρίχνουμε τα φρούτα παγωμένα κ κομμένα στο μούλτι κ προσθέτουμε το γιαούρτι.
Αν το θέλουμε γλυκό βάζουμε 1-2 κουταλιές ζάχαρη ή σιρόπι ζαχαροκάλαμου .
Τα αλέθομαι στο μούλτι όλα μαζί και βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη όλη νύχτα.
Σερβίρουμε σκέτο η με σιρόπι φράουλα!!!


Giota Pan.-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Γαλακτομπούρεκο ΘΕΙΚΟ !!!



Υλικά:
500 γρ.φύλλα κρούστας+ 250 γρ.φρέσκο βούτυρο για το αλοιμμα

Για την κρέμα:

1+1/2  φλυτζάνι ζάχαρη
700γρ.γάλα
300 γρ.κρέμα γάλακτος
4 αυγά
1 φλυτζάνι σιμιγδάλι ψιλό
3 κουταλιές φρέσκο βούτυρο
1 βανίλια
ξύσμα από 1 λεμόνι

Για το σιρόπι:

700 γρ. ζάχαρη
400 γρ. νερό
Φλούδα από 1 λεμόνι
1 βανίλια
150 γρ. γλυκόζη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι και τα βράζουμε εκτός από την βανίλια και την γλυκόζη... μόλις βράσει για 4 λεπτά,σβήνουμε το μάτι και προσθέτουμε τα 2 υλικά που αφήσαμε εκτός και ανακατεύουμε καλά..το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει...

Χτυπάμε στο μίξερ για 10 λεπτά τα αυγά και μετά προσθέτουμε την ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα μείγμα..βάζουμε σε μία κατσαρόλα τα υπόλοιπα υλικά για την κρέμα και πριν καν να είναι χλιαρή,ρίχνουμε μέσα το μείγμα με τα αυγά και την ζάχαρη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει μια ωραία πηχτή κρέμα..την αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει..

Βουτυρώνουμε ένα ταψί 38×25 περίπου και στρώνουμε ένα ένα τα φύλα τα οποία αλείφουμε με βούτυρο λιωμένο..τα αφήνουμε να βγαίνουν προς τα έξω.. μόλις χλιαρύνει η κρέμα την ρίχνουμε στο ταψί και μαζεύουμε τα φύλλα προς τα μέσα πάνω στην κρέμα και βουτυρώνουμε καλά..συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα μισά φύλλα....μόλις τελειώσουμε χαράζουμε σε κομμάτια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου μέχρι να ροδίσει καλά!μόλις ψηθεί ρίχνουμε πάνω του όλο το κρύο σιρόπι!αφήνουμε να το απορροφήσει όλο!
Καλύτερα να το κόψουμε την επόμενη μέρα!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 Magda Tsorbatzoglou-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Υπέροχα μπισκοτάκια !!!



ΥΠΕΡΟΧΑ, ΓΕΥΣΤΙΚΑ,ΤΡΑΓΑΝΑ,ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ.

Ζυμώνουμε 250 γραμμάρια αλεύρι φαρίναπ,με 1.αυγό,100 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό,100 γραμμάρια ζάχαρη.
Δίνουμε οτι σχήμα θέλουμε τα βάζουμε στην.λαδοκολα στο ταψί μας και τα Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά προθερμασμένο φούρνο.
Τα διακοσμώ  με σοκολάτα,τρούφα,καρύδα,η και σκέτα!!!!
Για το γλάσο λιώνουμε μία κουβερτούρα με λίγο γάλα και τα βουτάμε.

Tzeni Tsanaktsidou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πατατόπιτα σπέσιαλ !!



ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Μισό κιλό κιμά,
5 πατάτες βρασμένες ,
1 αυγό,
180 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα,
λίγο γραβιέρα,
λίγο κασέρι,
αλάτι,πιπέρι,τριμμένη φρυγανιά.

Πολτοποιούμαι της πατάτες,με το πιρούνι,ρίχνουμε.λίγο αλάτι,το αυγό,και το αλεύρι και τα.ζυμώνουμε.

ΓΕΜΙΣΗ:
Βάζουμε.λίγο.λάδι με.ένα.κρεμμύδι ξερό σε.κατσαρόλα.τα.αχνίζουμε.ρίχνουμε.και το κιμά.τον σοτάρουμε.
Παίρνουμε.τσέρκι,26 cm τοποθετούμε μέσα λαδόκολλα,βάζουμε στο πάτο στρώση από την ζύμη πατάτας,ρίχνουμε πάνω το κιμά,βάζουμε την γραβιέρα,η κασέρι,και απάνω ξανά ζύμη πατάτας ρίχνουμε λίγο πιπέρι,λίγη φρυγανιά και το ψήνουμε.στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο!

Tzeni Tsanaktsidou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πάστα φλώρα με λεμόνι κρέμα !!!


Πάστα Φλώρα με κρέμα λεμονιού !!!

 ΚΡΕΜΑ
Βάζουμε 500 γραμμάρια γάλα φρέσκο με ξύσμα και της φλούδες ενός λεμονιού να ζεσταθούν!
Σε ένα μπολ,βάζουμε 120 γραμμάρια.ζάχαρη,με 4 κρόκους αυγών και ανακατεύουμε με πιρούνι,η σύρμα.
Προσθέτουμε 40 γραμμάρια φαριναπ αλεύρι και ανακατεύουμε να.γίνει ένας χυλός.
Βγάζουμε της φλούδες λεμονιού από το γάλα,και ρίχνουμε μέσα στο γάλα τον χυλό των αυγών,ανακατεύουμε να πήξει.
Κατεβάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.

ΖΥΜΗ:
Βάζουμε σε ένα μπολ 100 γραμμάρια ζάχαρη,με 100 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό σε κομματάκια το ανακατεύουμε με.ξύλινη κουτάλα.
Προσθέτουμε το ξύσμα ενός λεμονιού, και λίγο αλάτι!Στην συνέχεια βάζουμε 1 αυγό και 1 κρόκο αυγού.
Ρίχνουμε και το αλεύρι300 γραμμάρια φαριναπ ,και 1 κουταλάκι μπεικιν.
Ζυμώνουμε μια.αφράτη ωραία.ζύμη.
Την τοποθετούμε σε ζελατίνη και στο ψυγείο για.30 λεπτά.
Στην συνέχεια την κόβουμε σε δυο μέρη το ένα μέρος το ανοίγουμε φύλλο.ίσα του τσέρκι μας 28cm
Το τοποθετούμε μέσα,το τρυπάμε,ρίχνουμε την κρέμα,και την υπόλοιπη ζύμη την ανοίγουμε ένα φύλλο,το.κόβουμε σε λωρίδες,και της τοποθετούμε πάνω στην κρέμα.
Το ψήνουμε.σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς αντιστάσεις για 40 λεπτά.
Διάκοσμου με με άχνη ζάχαρη!

 Tzeni Tsanaktsidou-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ



Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Κουλουράκια κανέλας !!!


Τα ωραιότερα εύκολα κουλουράκια που θα έχετε φτιάξει ποτέ!!!

Υλικά
1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
1ποτ φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1ποτ ζάχαρη

1κγ μαγειρική σόδα
2κγ κανέλα
1κγ γαρίφαλο
.1κγ μπεικιν

Αλεύρι φαρίνα η για όλες τις χρήσεις.




ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε λίγο το λάδι με την ζάχαρη, προσθέτουμε τον χυμό ενώ έχουμε διαλύσει μέσα την μαγ σόδα, ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και όσο αλεύρι πάρει, περίπου 800-850γρ.
Πλάθουμε τα κουλουράκια τα ρολάρουμε μέσα στο σουσάμι για να κολλήσει επάνω τα κάνουμε στρόγγυλα και ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά,αν τα θέλετε πολύ μαλακά να ψήσετε μόνο 15 λεπτά Γίνονται πολύ τραγανά και νόστιμα.
Εγώ κύλισα μερικά σε ζάχαρη, άλλα σε σουσάμι, κάποια τα άφησα σκέτα και σε κάποια τούς έκανα λακκούβα στην μέση και έβαλα λίγο μαρμελάδα φράουλα δική μου δίνουν ωραία όψη.
Απλά θεϊκά κουλουράκια γρήγορα και εύκολα.. Και γεύση μοναδική !!!
Καλή επιτυχία !!!

Artemis Stamatis-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ



Ρεβανί !!!


ΑΦΡΑΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΡΕΒΑΝΙ!!!!

Χτυπάμε 5 αυγά(σε θερμοκρασία δωματίου), με 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 5 λεπτά
Προσθέτουμε,1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα χλιαρό,
1 φλιτζάνι σπορέλαιο,.
Στην συνέχεια 1 σακουλάκι χόνδρο σιμιγδάλι,και τέλος ένα μπέικιν παουντερ,και ξύσμα λεμονιού.
Το βάζουμε σε ταψάκι βουτυρωμένο και το ψήνουμε.στους 180 βαθμούς αντιστάσεις για 30 λεπτά ανάλογα το φούρνο.

ΣΙΡΟΠΙ:
2 κούπες ζάχαρη,
2 κούπες νερό
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο.
Βράσιμο να δέσει σιρόπιασμα κρύο γλυκό,ζεστό σιρόπι!!!
Σερβίρουμε με παγωτάκι αν θέλουμε !!!

Tzeni Tsanaktsidou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Κολοκυθάκια από τα πιό τραγανά !!!


YΛΙΚΑ
 Οσα κολοκυθάκια θέλετε [εδώ χρησιμοποίησα 2 στρογγυλά]
λάδι [κατά προτίμηση ηλιέλαιο]
αλάτι
αλεύρι




ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε πλένουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια  σε σχήμα όπως τις τηγανιτές πατάτες  [μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε η,στρογγυλά ,η τα κανονικά κολοκυθάκια]
Τα βάζουμε στο σουρωτήρι τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για λίγο να ιδρώσουν .
Σε μία νάυλον καθαρή σακούλα βάζουμε αλεύρι ,ρίχνουμε μέσα τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε  να πάει παντού το αλεύρι .τα τινάζουμε και τηγανίζουμε στο καυτό λάδι ΄.Τα βάζουμε σε πιατέλα όταν τα βγάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περιττό λάδι .Γίνονται πετανόστιμα ,δοκιμάστε τα !!



Σημείωση
Τα αφήνουμε να ιδρώσουν γιατί κατ αυτόν τον τρόπο κολλάει το αλεύρι επάνω τους  και κατά το τηγάνισμα γίνονται πολύ τραγανά!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τιραμισού απλό και γρήγορο !!!


 Για την κρέμα χτυπάω
2 μορφατ μαζί με ένα ζαχαρούχο
2 βανίλιες
ένα σφηνάκι κονιάκ
έπειτα συνεχίζω το χτύπημα προσθέτοντας 2 συσκευασίες τυρί κρέμα
2 κροκους αυγών .



Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνεται ελαφρώς 2 ποτήρια νερού μαζί με 2 κουταλιές της σούπας καφέ στιγμιαίου  καφέ βρέχω τα σαβουαγιάρ και τα τοποθετώ στο σκεύος μια στρώση σαβουαγιάρ κρέμα 2 στρώση σαβουαγιάρ κρέμα.



Το βάζω στο ψυγείο να κρυώσει και μετά πασπαλίζω από πάνω κακάο με κανέλα 2 κουταλάκια κακάο μαζί με 1 κουταλάκι κανέλα.
Σημείωση στο δικό μου τάπερ χρειάστηκα 2συσκευασίες σαβουαγιάρ.

Εγώ τα αυγά τα παραλείπω.

 Ανθη Βλαχοπουλου-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Λουκουμάδες εξαιρετικοί !!!!


Υλικά
500 ml γιαούρτι
100 γραμ ζάχαρη
2 αυγά
2 κουτ σούπας βούτυρο
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λίγο αλάτι
μαγιά 2 με 3 φακελάκια ξερή
ξύσμα από λεμόνι και πορτοκάλι



Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και τα αφήνουμε για 15 λεπτά να γίνει το χρώμα πιο έντονο.
Προσθέτουμε μετά και την ζάχαρη και τα χτυπάμε ξανά.
Βάζουμε το αλεύρι σε μία λεκάνη μαζί με την μαγιά το γιαούρτι και αρχίζουμε να το ζυμώνουμε βάζοντας σιγά σιγά το βούτυρο λιωμένο ,επίσης προσθέτουμε και το ξύσμα λεμόνι -πορτοκάλι
και τέλος το μείγμα αυγών με ζάχαρη .




Το ζυμώνουμε καλά και το αφήνουμε 1 ώρα να φουσκώσει .
 Μετά ανοίγουμε φύλλο όχι πολύ λεπτό και με ένα ποτήρι το κόβουμε στρογγυλά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι κατά προτίμηση αραβοσιτέλαιο.
Από πάνω βάζουμε ή άχνη ζάχαρη ,ή κανονική !!!

Μιχαελα Στεφανουδης - οι χρυσοχέρες -ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Χαλβάς με ινδοκάρυδο !!!


Χαλβάς με ινδοκάρυδο και άρωμα πορτοκαλιού!🍴

Ελαφρύς και πολύ εύγευστος χαλβάς χωρίς τσιγάρισμα,έτοιμος σε 5'!!
Υλικά:
1πακετο σιμιγδάλι χοντρό
6 ποτ.νερό
3 ποτ.ζάχαρη
3 κ.σ. βούτυρο
2 βανίλιες
1 χούφτα ινδοκάρυδο
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Λίγο ινδοκαρυδο ακόμη για το πασπάλισμα.


Βάζουμε σε κατσαρόλα όλα τα υλικά,εκτός από το σιμιγδάλι.
Βράζουμε για 5', αποσύρουμε την κατσαρόλα από την εστία και προσθέτουμε το σιμιγδάλι.
Μόλις απορροφηθούν τα υγρά αδειάζουμε σε φόρμα ή ταψάκι και πασπαλίζουμε με ινδοκαρυδο.
Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε και καβουρδισμένα αμύγδαλα!


Maria Mant-οι χρυσοχέρες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πάστες του λεπτού !!!!


ΕΥΚΟΛΕΣ.ΠΑΣΤΕΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΥΛΙΚΑ!!

1 έτοιμο παντεσπάνι που περιλαμβάνει 3 πάτους,
1 Γκαρνί που περιέχει 2 φακέλους,
4 σακουλάκια άνθος ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ έτοιμες(γεύση προτιμήσεις μας)
γάλα,
ζάχαρη,
νερό
κεράσια.

Βράζουμε 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό,με 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 2 λεπτά.
Το αφήνουμε να κρυώσει.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε στο πρώτο πάτο σιρόπι 4 κουταλιές της σούπας,κρέμα ότι γεύση,ξανά πάτο,σιρόπιασμα,κρέμα,και τέλος Γκαρνί που έχουμε χτυπήσει προηγουμένως.
Διακοσμούμε  με κεράσια και φιστίκι!

Tzeni Tsanaktsidou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

 ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πεταλάκια !!!


Βουτήματα-Πεταλάκια- τραγανά !!!

Υλικά
250 γρ.Βιτάμ
200 γρ. Άχνη ζάχαρη
1 αυγό
1 κουτ.σόδα φαγητού
Αλεύρι όσο πάρει ( μια κανονική ζύμη να πλάθεται )

Γαρνίρισμα
Κουβερτούρα
Καβουρδισμένο αμύγδαλο η φουντούκι



Χτυπάμε όλα τα υλικά πλάθουμε σε πεταλάκια τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα ...προσοχή απλώνουν.. στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.



Οταν κρυώσουν τα βουτάμε από τις άκρες στην λιωμένη κουβερτούρα και μετά στο καβουρντισμένο αμύγδαλο ή φουντούκι ..καλή επιτυχία!!!

 Iosifidou Niki-οι χρυσοχέρες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μοσχάρι στιφάδο-παραδοσιακό !!!!


Υλικά
1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος σε μερίδες
1 1/2 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο καθαρισμένα
3/4 της κούπας κόκκινο κρασί
3 κ.σ. κόκκινο ξύδι
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες τριμμένες
2 κ.γλ. ντοματοπελτέ
2-3 φύλλα δάφνης
3-4 κόκκοι μπαχάρι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρέας σε δόσεις και τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσουν όλες οι πλευρές του κρέατος.
Δεν βάζουμε το κρέας όλο μαζί το κάνουμε σε δόσεις, έτσι ώστε η θερμοκρασία να διατηρείται υψηλή και το κρέας να θωρακιστεί και να κρατήσει τα ζουμιά του.
Όταν ολοκληρώσουμε , το αφαιρούμε με μία τρυπητή κουτάλα, το απλώνουμε σε μία πιατέλα, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε στην άκρη.
Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τα τσιγαρίζουμε σε μέτρια φωτιά στο ίδιο λάδι που τσιγαρίσαμε και το κρέας μέχρι να μαλακώσουν και όχι μέχρι να ροδίσουν (περίπου 10 λεπτά)
Προσθέτουμε το κρασί και το ξύδι, σκεπάζουμε αφήνουμε να σιγοβράσουν για 3 λεπτά.
Ρίχνουμε το κρέας με τα ζουμιά του στην κατσαρόλα, προσθέτουμε την χοντροκομμένη ντομάτα, τον ντοματοπελτέ, τα φύλλα δάφνης, το μπαχάρι και το μοσχοκάρυδο.
Προσθέτουμε και λίγο νερό και περιμένουμε να αρχίσει ο βρασμός, χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε το στιφάδο για 1,5 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να έχει δέσει η σάλτσα.
Ενώ το στιφάδο σιγοβράζει, προσθέτουμε νερό όταν χρειάζεται καθώς δεν πρέπει να το αφήσουμε να στεγνώσει. Στα 3/4 του μαγειρέματος προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.


Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ζυμαρόπιτα λεπτή και φίνα !!!


Υπέροχη ζυμαρόπιτα😋😋

Υλικά
1 κούπα γάλα
1 κούπα νερό
2 αυγά
250 γρ αλεύρι!! Εγώ βάζω φαρίνα
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
500 γρ τυρί φέτα



Εκτέλεση

Σε μια λεκάνη χτυπήστε τα 2 αυγά.
Προσθέστε το γάλα κ το νερό το αλάτι ,το λάδι, την μισή φέτα.
Το αλεύρι .
Ανακατέψτε καλά.
Αδειάστε σε μεγάλο ταψί.



Πασπαλίστε με το υπόλοιπο τυρί φέτα και ψήστε για 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο και σε λαδωμένο ταψί η πάνω σε λαδόκολλα.
Εγώ την βάζω πάντα στο τετράγωνο ταψί του φούρνου .
Η πίτα πρέπει να γίνει λεπτή και  τραγανή για να έχει επιτυχία ..!!!




Gogo Samiou-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ