Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Κοτόπουλο φιλέτο σαν εξοχικό !!!


 Εύκολο κοτόπουλο φιλέτο σαν εξοχικό!!!

Υλικά:
- 500γρ. κοτόπουλο φιλέτο

- 1 κιλό πατάτες

- 2 πιπεριές πράσινες μεγάλες

- 2 πιπεριές κόκκινες μεγάλες

- 1 κρεμμύδι μεγάλο

- 2-3 σκελίδες σκόρδο

- 1 φλ.κ. κρασί κόκκινο

- 1 κ.σ. (κοφτή) ρίγανη

- 1 κ.σ. (κοφτή) θυμάρι

- 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά

- λάδι, αλάτι & πιπέρι


Η συνταγή εδώ: https://youtu.be/fjz2-XDOFyo
 

Ταρτάκια μήλου !!!


 🥰 Για σήμερα έφτιαξα εύκολα ταρτάκια μήλου με τριφτή ζύμη!!!!
Υλικά για τα ταρτάκια:


- 220γρ. αλεύρι γ.οχ.

- 60γρ. ζάχαρη άχνη

- 5γρ. μπέκιν πάουντερ

- 80γρ. βούτυρο (παγωμ.)

- 2 κρόκους

Υλικά για τη γέμιση:


- 2 μήλα μέτρια

- 60γρ. ζάχαρη

- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού

- 30γρ. βούτυρο

- 1/2 κ.γ. κανέλα

- 1 βανίλια


Η συνταγή εδώ: https://youtu.be/wmyxX3gOWyQ

Εύκολα μπουγατσάκια με σφολιάτα!!!


 Εύκολα μπουγατσάκια με σφολιάτα!!!

Υλικά για 12 μπουγατσάκια:
- 1 φύλλο σφολιάτας

- 1,5 ποτήρι γάλα πλήρες (300ml)

- 1/2 ποτήρι ζάχαρη (100γρ.)

- 1/3 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό (55γρ.)

- 1 βανιλλίνη

- 1 φλούδα λεμονιού

- 1 κ.σ. βούτυρο (15γρ.)

- άχνη ζάχαρη & κανέλα για το σερβίρισμα

Η συνταγή εδώ: https://youtu.be/tJCOwnXzKO0
 

Κούκις !!!!


 
Cookies(κουκις)!!!!!Μέσα σε 10 λεπτά έφτιαξα αυτά και άλλα τόσα γεμιστά με καρυδια-σταφιδες-νιφαδες σοκολάτας!!!!!!!! 

Αφού είδα την συνταγή στο διαδίκτυο και είχε πάνω από 3,000,000 προβολές τα έφτιαξα και όντως αξίζουν! 

Υλικά:

120 γρ βούτυρο μαλακό,

100 γρ ζάχαρη,

1 βανίλια,

2 αυγά,

2 κ σ κακάο,

50 γρ σταφίδες,

50 γρ καρύδι ψιλοκομμένο,

50 γρ νιφάδες σοκολάτας,

300 γρ αλεύρι Φαριναπ,

2 κ γ μπέικιν έξτρα νιφάδες σοκολάτας για επάνω!

Εκτέλεση:

Βάζουμε το βούτυρο την ζάχαρη και την βανίλια στο μπολ και τα ζυμωνουμε !

Ρίχνουμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε καλά με μαριζ! 

Συνεχίζουμε ρίχνουμε τις σταφίδες_τα καρυδια-τις νιφάδες τα ανακατεύουμε!

Τέλος ρίχνουμε σιγά -σιγα αλευρι-μπεικιν-κακαο και αρχιναμε να ζυμωνουμε!

Θέλουμε ζύμη να μην κολλάει αλλά να είναι γυαλιστερή!

Πλάθουμε μπαλιτσες ίσες όλα και τις βάζουμε στην λαδόκολλα στο ταψί!

Τις πατάμε!

Βάζουμε πάνω στο καθένα νιφάδες σοκολάτας !

Και τελειώνουμε ψήνοντας τα στους 200 β.προθ αντισ μεσαία σχάρα για 10 λεπτά ανάλογα τον φούρνο!!!

Εκτέλεση φωτό  από κυρία  Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!

Απίθανος μπακλαβάς !!!



ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ!!!!!!!Ζεστος-ζεστος!!!!!!!!!!!!ΘΕΛΕΤΕ????????

Και η ΣΥΝΤΑΓΉ:

Κάνουμε πρώτα το ΣΙΡΌΠΙ::

Βράζουμε 2 ποτήρια νερό με 2 ποτήρια ζάχαρη,μισό ποτήρι μέλι,1 ξυλάκι κανέλας,μισό λεμόνι με την σάρκα του για 5 λεπτά!

Ετοιμάζουμε την γέμιση::

200 γρ ψιλοκομμένα καρύδια,

200 γρ ψιλοκομμένα αμύγδαλα,

1 κ.σ κανέλα,

μισό κ.γ.γαρυφαλο!

Λιώνουμε 250 γρ καλό βούτυρο !

Βουτυρωνουμε καλά το ταψί(28ν)!

Ανοίγουμε στον πάγκο 1 πακέτο φύλλα κρούστας Βηρυτού!

Και αρχιναμε ΣΥΝΑΡΜΟΛΌΓΗΣΗ:

Βάζουμε 5 φύλλα στον πάτο βουτυρωνοντας τα με το πινέλο !

Βάζουμε γέμιση και την πατάμε!

Πάνω βάζουμε 2 φύλλα βουτυρωντας τα και ξανά γέμιση που την πατάμε!

Τελειώνουμε με 5 φύλλα βουτυρωντας τα!

Κόβουμε σε ότι σχέδιο θέλουμε!

Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα!

Στην συνέχεια το βγάζουμε από το ψυγείο το ραντίζουμε με νερό και το ψήνουμε στους 160 βαθμούς τελευταία σχάρα ώσπου να χρυσαφισει καλά!

 Όπως τον βγάζουμε καυτό ρίχνουμε το κρύο σιρόπι!!!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!
 

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Αλανιάρικο Μπουγιουρντί !!!


 Το αγαπημένο ορεκτικό της Θεσσαλονίκης!! Αλανιάρικο Μπουγιουρντί✌️Το συνοδεύετε με κρεατικά και όχι μόνο !!!

ΥΛΙΚΑ
1 πράσινη καυτερή πιπεριά
1 ντομάτα
τριμμένο τυρί γκούντα
250 γρ τυρί φέτα
ελαιόλαδο
μπούκοβο
πιπέρι
ρίγανη

Δείτε την συνταγή εδώ : https://youtu.be/_I7I4StYyys 👌

Τούρτα Θεική !!!


ΤΟΥΡΤΑ ΌΝΕΙΡΟ!!!!!

Έκανα πρώτα ένα παντεσπάνι σοκολάτας σε ταψί (30χ27)!!!

Υλικά:

5 αυγα-

100 γρ ζάχαρη,

155 γρ αλεύρι Φαριναπ,

4 κ.σ.κακαο,

1 βανίλια!

Εκτέλεση:

Χτύπησα τα αυγά με την βανίλια και την ζάχαρη!

Σταμάτησα το μίξερ και έριξα σε δόσεις κοσκινισμένα αλευρι-κακαο!

 Έβαλα λαδόκολλα στο ταψί έριξα το μείγμα απαλά,το ισιωσα και στην συνέχεια το εψησα στους 180 β προθερμασμενο για 30 λεπτά!

Το έβγαλα και το άφησα να κρυώσει καλά!

Προηγουμένως είχα βράσει 1 ποτήρι νερό με 1 ποτήρι,λίγο κονιάκ ζάχαρη για 3 λεπτά και το είχα αφήσει να κρυώσει!

Σιροπιασμα με κουτάλι σιγα-σιγα το κρύο παντεσπάνι!

Στην συνέχεια χτύπησα 1,000 γρ κρέμα φυτική γάλακτος με 6 κ σ άχνη!

Χτύπησα και 2 φακελακια έτοιμη σκόνη μους σοκολάτας!

 Και αρχίνισα:

Έβαλα πάνω στο παντεσπάνι πρώτα λευκή σαντιγί!

Πάνω της την μους σοκολάτας!

Και τελείωσα με λευκή!

Και το έβαλα ψυγείο!

Στην συνέχεια έκανα το ΓΛΑΣΣΟ:

Έβαλα στην κατσαρολιτσα 250 γρ κρέμα γάλακτος πλήρες να ζεσταθεί!

Έσπασα μέσα 250 γρ κουβερτουρα και ανακάτεψα να ενωθούν!

Το κατέβασα από την φωτιά και έριξα μέσα 2 κ σ βιταμ!

Ανακατευα διαρκώς μέχρι να γίνει λεία και να κρυώσει!

Και τελείωσα ρίχνοντας το ΓΛΑΣΣΟ με προσοχή πάνω στην λευκή σαντιγί!

Διακόσμησα με τριμμένη λευκή κουβερτουρα!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!
 

Σουφλέ με μακαρόνια !!!


Υπέροχο Σουφλέ με μακαρόνια!!! Θα γλείφετε τα δάχτυλα από την νοστιμιά !!!


Υλικα:
1 πακέτο μακαρόνια βίδες τρίχρωμα
1 λίτρο γάλα
1 λίτρο νερό
Αλλαντικά και τυριά ότι θελετε και όσο θελετε!


Για τη μπεσαμελ
2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
1 μεγάλο ποτήρι γάλα περίπου 250 ml

.




Εκτέλεση!
Βάζω στην κατσαρόλα το γάλα και το νερό να βράσει. 

Βάζω τις βίδες για 5 λεπτά βράση.
Θα ρουφηξουν σχεδόν όλο το υγρό. 

Το σβήνω και τα ρίχνω στο πυρέξ. 

Το αφήνω να κρυώσει λιγάκι και ρίχνω ότι τυριά και αλλαντικά θέλω!! 

Χτύπησα 2 αυγά και το περιεχυσα από πάνω και ανακάτεψα όλα τα υλικά στο πυρέξ. 

Στην ίδια κατσαρόλα έβαλα το βούτυρο και το αλεύρι και το γάλα και έκανα μια ελαφριά κρέμα και έριξα από πάνω! 

Αν θέλετε και λίγο ρεγκατο έβαλα εγώ.
Έψησα για 20 λεπτά στο δυνατό φούρνο και έγινε σούπερ!!!!! 

Καλή επιτυχία δοκιμάστε θα γλείφετε τα δάχτυλα!!!

Εκτέλεση φωτό από κυρία   Alexia AidonidouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ  Συνταγή από κυρία Peristera Mpalta

Ρεβίθια με σπανάκι!!! Φαγητό που πρέπει να δοκιμάσετε !!!


 
Ρεβίθια με σπανάκι!!! Φαγητό που πρέπει να δοκιμάσετε !!!Είναι πολύ θρεπτικό φαγητό και πλήρες γεύμα με πολλές βιταμίνες και πρωτεΐνη.Ιδανικό για χορτοφάγους.


Υλικα :
300γρ ρεβυθια
1 κιλο σπανάκι (εγώ είχα κατεψυγμένο)
2 καρότα
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ντοματα μεγάλη ώριμη
Ανιθο
Αλατι
Κάρυ


Εκτέλεση :
Έχω μουλιασει από βραδύς τα ρεβίθια, τα βράζω, τα σουρωνω και τα βάζω στην κατσαρόλα με ελαιόλαδο με το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και τα καρότα τριμμένα στον τρίφτη στο χοντρό.
Τα σωταρουμε να μαλακώσουν το καρότο και τα κρεμμύδια και να ενωθούν με τα ρεβίθια.
Μετά ρίχνω το σπανάκι και την ντομάτα τριμενη χωρίς τη φλούδα όμως..
Τα αφηνω 15 λεπτά να ψηθούν το σπανάκι δεν θέλει πολύ.

Ανακατεύω να ενωθούν όλα τα υλικά και οι γεύσεις.

Αλατιζω και πιπέρι οποίος θέλει αλλά κυρίως βάζω κάρυ. Δίνει όλη τη διαφορά στη συνταγή.

Αν θέλετε και μερικές σταγόνες λεμόνι ταιριάζει 😍

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Alexia Aidonidou ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ

Πάστα Φλώρα αγαπημένη !!!


Μια ωραιότατη πάστα Φλώρα – αγαπημένο γλυκό με ωραίες αναμνήσεις !!!


ΥΛΙΚΑ:
1/2 ποτήρι καλαμποκέλαιο
2 αυγά
1/2 ποτήρι ζάχαρη άχνη
3 βανίλιες
2 κουταλιες της σούπας κονιάκ
350γρ. φαρινα ή όσο χρειαστεί, μέχρι να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια μας
1βαζο 400 γρ.μαρμελάδα(της αρεσκείας μας)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το λάδι, το κονιάκ και τις βανίλιες και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε σιγά-σιγά την φαρινα, και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει η ζύμη μας μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια.
Στρώνουμε σε μία ταρτιέρα την ζύμη(εδώ στην εξοχή δεν είχα έβαλα σε ταψί) κρατώντας το 1/4 για να την στολίσουμε.

Προσθέτουμε τη μαρμελάδα και την απλώνουμε.Με την υπόλοιπη ζύμη πλάθουμε λωρίδες η κόβουμε με κου πατ σχέδια και τα τοποθετούμε πάνω στην τάρτα μας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για περίπου 20-25λεπτα (ανάλογα με το φούρνο μας) μέχρι να ροδίσει.


Από κυρία  Κατερίνα Λάμπρου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ – Συνταγή Γιώργος Μιχάλης Χριστιανός.
 

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Τούρτα χιονούλα με 5 υλικά !!!!



Μέσα σε 5 λεπτά μόνο ακριβώς φτιάχνουμε  την ωραιότερη γευστική εύκολη ΤΟΥΡΤΑ ΧΙΟΝΟΥΛΑ με 5 Υλικά!!!!!! 

Χρειαζόμαστε:

Σαβαγιαρ-

κρεμα Βανίλιας σκόνη κρυα-

Κρεμα γάλακτος-

γαλα-καρυδα! 

.



ΣΥΝΤΑΓΉ:

Βάζουμε σε ένα μπολ 300 ml γάλα φρέσκο κρύο!

Παίρνουμε το πυρέξ η ταψί (26ν) και βουτώντας δευτερόλεπτα τα ΣΑΒΑΓΙΆΡ στο γάλα .

Βάζουμε μια σειρά στον πάτο! 

Χτυπάμε 2 λεπτά και την κρέμα βανίλιας όπως αναγράφει η συσκευασία ρίχνουμε μέσα 50 γρ καρύδα! και την βάζουμε πάνω στα σαβαγιάρ!

Βάζουμε άλλη μια στρώση σαβαγιάρ ξανά βουτώντας τα δευτερόλεπτα στο γάλα!

Τελειώνουμε χτυπάμε 500 γρ κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής πλήρες με 3 κ.σ.αχνη και την βάζουμε πάνω στα σαβαγιάρ!

Τέλος ρίχνουμε μπόλικη καρύδα!

Και στην συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο! 

Χρειαζόμαστε:1 και 1/2 πακέτα σαβαγιάρ,

1 φακ.κρεμα βανίλιας,

500 γρ κρέμα γάλακτος,

300 γρ καρύδα,

300 ml γάλα!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΕΤΟΙΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΠΡΙΟΣ ΒΑΜΒΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!!!

ΤΕΤΟΙΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΠΡΙΟΣ ΒΑΜΒΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!!!

δόση για
13 με 14 τεμάχια

         ΥΛΙΚΑ
880 γρ.αλευρι για τσουρέκι
180 γρ.γαλα χλιαρό
200 νερό χλιαρό
1,5 φακελάκι ξηρής μαγιάς
2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
70 γρ.ζαχαρη
18 γρ.αλατι
100 γρ.βουτυρο
 ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΎΡΝΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΕ ΛΑΔΌΚΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΆ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://m.youtube.com/watch?v=ROLfdYo8Ayw&feature=share
 

New York Cheesecake!!


 Το Αυθεντικό Τσιζκεικ Φούρνου!! New York Cheesecake!!
Πανεύκολο, Αφράτο, με κρεμωδης  Υφη και χωρίς Μίξερ. Το τσιζκεικ που λατρεύετε Παγκοσμίως και οχι άδικα. Αξίζει να το φτιάξετε και να το δοκιμάσετε. Με ολα τα μυστικά βήμα βήμα για επαγγελματικό Αποτέλεσμα.!!!


Μην Ξεχνάτε τους χρόνους ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ : Στους 180 για 30 ΛΕΠΤΑ μετά χαμηλώνουμε στους 150 για άλλα 30 ΛΕΠΤΑ να πάρει σκουροχρυσαφί χρώμα .Κλείνουμε τον φούρνο αφήνουμε μέσα το Τσιζκέικ για 1 ώρα, βγάζουμε μετά να κρυώσει και μετά ψυγείο για 6 ώρες να σφίξει!!!


ΣΥΝΤΑΓΗ
Cheesecake New York
Για την Βάση
120 γρ Μπισκότα Digestive
60 γρ βούτυρο λιωμένο

Για την Κρέμα
400 γρ Κρέμα Τυρί
120 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
100 γρ γιαούρτι Στραγγιστό+100 γρ Κρέμα γάλακτος
150 γρ Κρέμα γάλακτος
2 Αυγά
2 κουτ Σούπας Κόρν Φλάουερ
3 Βανίλιες
1/4 Απο τον Χυμό λεμονιού

Για την Σως
200 γρ Κατεψυγμένα Φρούτα του δάσους
40 γρ Ζαχαρη κρυσταλλική
1 κουτ Σούπας Νερό

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -->  https://youtu.be/tzVAOKszzxE

Κορμός σούπερ !!!



Σούπερ γευστικός ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΟΡΜΟΣ!!!!!!!

Υλικά:

2 πακέτα μπισκότα πτι Μπερ,

125 γρ άχνη ζάχαρη,

5 κ.σ.κακαο,

250 γρ Βιταμ,

1 φλυντζ του ελληνικού καφέ κονιάκ,

200 ml γάλα φρέσκο!

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε ελαφρώς το γάλα!

Βάζουμε στο μπολ το βιταμ-κακαο_αχνη και τα δουλεύουμε!

Ρίχνουμε το κονιάκ!

Τέλος βουτώντας τα μπισκότα δευτερόλεπτα στο γάλα τα σπάμε μέσα στο μείγμα!

Τα ζυμωνουμε όλα μαζί!

Βάζουμε λαδόκολλα στον πάγκο!

Βάζουμε το μείγμα και το κλείνουμε προσπαθώντας να του δώσουμε το σχήμα!

Το βάζουμε στην συνέχεια στην κατάψυξη για όλη νύχτα!

Την επόμενη φτιάχνουμε το ΓΛΑΣΣΟ:

100 γρ κρέμα γάλακτος,

100 γρ κουβερτουρα γάλακτος,

1 κ.σ.βιταμ!

Βγάζουμε το κρύο κορμό από την κατάψυξη το βγάζουμε από την λαδόκολλα το τοποθετούμε πάνω σε σχάρα και ρίχνουμε πάνω του το ΓΛΑΣΣΟ!

Διακοσμούμε με ότι θέλουμε η το αφήνουμε σκέτο!

Και στην συνέχεια το βάζουμε ξανά κατάψυξη!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!
 

Σοκολατόπιτα σούπερ !!!



Ζουμερή,αφράτη,γευστική ΣΟΎΠΕΡ ΣΟΚΟΛΑΤΌΠΙΤΑ!!!!!         

 Συνταγή Υλικά:

4 αυγά,

1 ποτήρι γάλα φρέσκο,

μισό ποτήρι σπορελαιο,

4 κουτ.σούπας .ζαχαρη,

6 κουτ.σούπας κακαο,

1 βανίλια,

1και 1/2 ποτήρι αλεύρι Φαριναπ!

Σιρόπι:

2 ποτήρια νερό,

2 ποτήρια ζάχαρη,

50 γρ κουβερτουρα,

σταγόνες χυμό λεμονιού 

Βράσιμο 4 λεπτά(Η κουβερτουρα μπαίνει όταν το κατεβάζουμε)! 

ΓΛΑΣΣΟ:

250 γρ κρέμα γάλακτος,

250 γρ κουβερτουρα,

30 γρ Βιταμ!            

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη!!!! 

Ρίχνουμε το γαλα-σπορελαιο!!!!     

Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε τα υπόλοιπα κοσκινισμένα σιγα-σιγα και ανακατεύουμε με μαριζ να ενσωματωθούν!

Βουτυρωνουμε το ταψί η πυρέξ (26) ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε στους 180β προθ.αντισ μεσαία σχάρα για 25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο!  

Σιροπιαζουμε και τα δύο καυτά αλλά το σιρόπι σιγα_σιγα!

Δηλαδή απορροφει και συνεχίζουμε!      

Αφού κρυώσει φτιάχνουμε το ΓΛΑΣΣΟ και αφού κρυώσει και αυτό το ρίχνουμε πάνω!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία  Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!