Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Γιουβαρλάκια !!!


 
Γιουβαρλάκια σούπα!!!!!

Υλικά:

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 καρότα τριμμένα
1 καρότο σε φέτες
1-2 πατάτες σε μικρά κομμάτια
4 κσ άνηθο ψιλοκομμένο
3 κσ μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 & 1/2 κούπα ρύζι
2 lt ζωμο λαχανικών
Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο

2 αυγά
2 λεμόνια τον χυμό
2 κσ κορν φλαουρ

Εκτελεση:

Σε ένα μπωλ τοποθετουμε το κιμά, τα λαχανικά όλα, το ρύζι, αλάτι πιπέρι και ελαιόλαδο και ζυμώνουμε καλά να ενωθούν καλά τα υλικά μας.
Πλάθουμε το κιμά σε μπαλίτσες και τα περνάμε από το αλεύρι.
Σε κατσαρόλα βάζουμε το ζωμό, το κατόρθωσε φετες, αλάτι, κάνω το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε σιγά σιγά τα γιουβαρλακια και μόλις παρει βράση χαμηλώνουμε λίγο τη θερμοκρασία και τα βράζουμε για 40 με 45 λεπτά.
Ετοιμάζουμε το αυγολέμονο.
Διαχωριζουμε τα αυγά και χτυπάμε τα ασπραδια σε μαρέγκα.

Προσθέτουμε τους κρόκους και χτυπάμε.

Σε ένα άλλο μπολ διαλυουμε το κορν φλαουρ στο χυμό από τα λεμόνια.

Προσθέτουμε 1 κούπα ζεστό ζωμό από το φαγητό και διαλύουμε καλά το κορν φλάουρ.

 Όλο αυτό το προσθέτουμε στη μαρέγκα και αφού έχουμε αποσύρει το φαγητό από τη φωτιά περιχύνουμε το αυγολέμονο και ανακινούμε την κατσαρόλα να πάει παντού.
Καλή επιτυχία!!!

Eκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Elena Psillia ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ

Κουραμπιέδες Θεικοί λιώνουν στο στόμα !!!


 Πως και πως Περίμενα να φτιάξω την αγαπημένη μου συνταγή!! Και τι  είναι?? Λατρεμένοι Κουραμπιέδες που λιώνουν στο στόμα Χωρίς υπερβολές!!

ΥΛΙΚΑ
🔪800 γρ αλεύρι Γ.ΟΧ
🔪500 γρ βούτυρο τύπου Κερκύρας(σε θερμοκρασία δωματίου)
🔪200 γρ ζάχαρη άχνη
🔪100 γρ αμύγδαλα
🔪2 βανιλίνες
🔪1 κτσ ροδόνερο
---------------------------------------------
🔪300 γρ ζάχαρη άχνη
🔪1 κτσ κορν φλάουρ

Συνταγή εδώ: https://youtu.be/T6osvFvTI5g

Βασιλόπιτα κέικ !!!

ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΕΙΚ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ:

6 αυγα,

2 ποτηρια ζαχαρη,

1 ποτηρι σπορελαιο,

1 ποτηρι χυμο φρεσκου πορτοκαλιου,

550 γραμμαρια αλευρι φαριναπ,

2 πορτοκαλια το ξυσμα τους,

2 βανιλιες!

Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν καλα να ασπρισει το μείγμα!

Ριχνουμε σιγα σιγα το σπορελαιο και το χυμο εναλλαξ,τελος σιγα σιγα αλευρι,βανιλιες ξυσμα!!!

Προθερμαινουμε τον φουρνο στους 180 βαθμους!

Βουτυρωνουμε πολυ καλα το ταψι κατω και πλαγια πολυ καλα βάζουμε λαδόκολλα!!!

Ρίχνουμε το μείγμα και το τοποθετουμε στον φουρνο να ψηθει για 50 λεπτα αναμμένο και 10 σβησμενο!!!

Φυσικα ελέγχουμε με ξυλακι απο σουβλακι !!

Ο χυμος μπορει να αντικατασταθει και με γαλα και να ελαττωθει το αλευρι στα 500 γραμμαρια!!

Μπορειτε να προσθεσετε και λιγο κονιακ η καποιο αλλο μπαχαρικο της αρεσκειας σας!!!

Το ταψί (30χ27)!!!

Το ποτήρι(200ml)!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία  Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!
 

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Toύρτα κατσαρόλας !!!!


 
Φτιάξτε την υπέροχη Τούρτα κατσαρόλας η αλλιώς Κορμός ταψιού! Είναι ένα εύκολο γλυκό ψυγείου που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους  σε όλες τις Περιστάσεις!!!

 ΥΛΙΚΑ
1 λίτρο γάλα
90 γρ κορν φλάουρ
100 γρ κουβερτούρα υγείας (sisinni)
380 γρ κρέμα κακάο με κομμάτια φουντουκιού(sisinni)
400 γρ μπισκότα πτι μπερ
---------------------------------------------
400 γρ κρέμα γάλακτος φυτική(κρύα)
70 γρ ζάχαρη
--------------------------------------------
Νιφάδες κουβερτούρας(sisinni)
--------------------------------------------
25x35


Συνταγή : https://youtu.be/5lOA8eXNkL0 

Μελομακάρονα ..τα πιο πετυχημένα !!!!


 Συνταγή για τα πιο πετυχημένα μελομακάρονα! Τραγανά από έξω μελωμένα μέσα! Δε θα την αλλάζετε με καμία!


Συστατικά
Για το σιρόπι:

    750 γρ. νερό
    1.000 γρ. ζάχαρη
    2 στικ κανέλα
    2 κ.σ. μέλι

Για τα μελομακάρονα:

    750 γρ. αλεύρι “Κούλα”
    187 γρ. ηλιέλαιο
    187 γρ. ελαιόλαδο
    225 γρ. 100% χυμός πορτοκάλι
    75 γρ. ζάχαρη
    10 γρ. μπέικιν πάουντερ
    1 κ.γ. κανέλα
    1/2 κ.γ. γαρίφαλο
    ξύσμα από 1 πορτοκάλι
    1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
    μέλι για το μέλωμα
    τριμμένα καρύδια


Δείτε τη συνταγή αναλυτικά εδώ: https://youtu.be/ea5shWR1ED0

Μιλφέιγ όνειρο !!!!


 
Μιλφέιγ παρά πολύ γευστικό και εύκολο !!!      

ΣΥΝΤΑΓΉ:

Φτιάχνω πρώτα την ΚΡΕΜΑ

Υλικά:

1 λίτρο γάλα φρέσκο,

6 κ.σ.ζαχαρη,

4 κ.σ.γεματες κορν φλαουρ,

2 κ.σ.γεματες αλεύρι,

1 βανίλια,

50 γρ βούτυρο!  

Εκτέλεση:

Βάζω λίγο γάλα σε ένα μπολ.

Ρίχνω μέσα το κορν φλαουρ και το αλεύρι και τα ανακατεύω!

Βάζω το υπόλοιπο γάλα με την ζάχαρη να ζεσταθεί!

Ρίχνω το μείγμα κορν-αλευρι και ανακατεύω στο χαμηλό μέχρι να πήξει!    

Την κατεβάζω από την φωτιά και ρίχνω μέσα την βανίλια και το βούτυρο σε κομματάκια!

Αφήνω να λιώσει μόνο του και στην συνέχεια την ανακατεύω!

Βάζω πάνω την διάφανη μεμβράνη και αφήνω να κρυώσει!       

Ετοιμάζω και την ΣΑΝΤΙΓΊ:

Χτυπάω 500 γρ φυτική κρέμα γάλακτος με 3 κ.σ.ζαχαρη άχνη!

  Και ξεκινάω ΣΥΝΑΡΜΟΛΌΓΗΣΗ:

Παίρνω το πυρέξ!

Ανοίγω τα Σφολιατινια!

Βάζω στον πάτο του πυρέξ μια σειρά Σφολιατινια!

Ρίχνω την κρύα κρέμα αφού προηγουμένως την αφρατευω με το μίξερ!

Κλείνω με μια σειρά Σφολιατινια!

Τέλος βάζω απαλά την σαντιγύ και τρίβω πάνω Σφολιατινια!

Τελειώνω ρίχνοντας πάνω άχνη ζάχαρη!

Και το βάζω στο ψυγείο!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!

Πανεύκολη τυρόπιτα !!!


  Μία πολύ νόστιμη και πανεύκολη τυρόπιτα!!!!


Υλικά:
- 6 φύλλα χωριάτικα
  (χωριάτικο φύλλο Κοζάνης κιχί)

- 350γρ. τυρί φέτα

- 300γρ. ανθότυρο

- 4 αυγά

- 3 κ.σ. γιαούρτι στραγγ.

- 1 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό

- ελαιόλαδο

- αλάτι & πιπέρι

- σουσάμι (προαιρετικά)


Η συνταγή εδώ: https://youtu.be/MTP2Hlb4x7E


Η συνταγή είναι της αγαπημένης μου φίλης Νεκταρίας Κ.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Κουλούρια φανταστικά!!!!



Κουλούρια αφρός!!!!         

Υλικά:

200 ml γάλα φρέσκο χλιαρό,

100 ml νερό χλιαρό,

1 φακ.ξ.μαγια,

2 κ.σ.ζαχαρη,

1 κ γ αλάτι,

2 ασπράδια αυγών,

50 ml σπορελαιο,

600 γρ αλεύρι!!!    

Εκτέλεση::

Βάζουμε στο μπολ το γάλα,το νερό,την μαγιά και την ζάχαρη και τα ανακατεύουμε!    

Ρίχνουμε τα ασπράδια και το λάδι ανακατεύουμε!!!    

Τέλος ρίχνουμε σιγα-σιγα αλεύρι και ζυμωνουμε σε αφρατη λεία ζύμη να μην κολλάει!!

Την σκεπαζουμε για 1 ώρα!      

Στην συνέχεια βάζουμε την ζύμη πάνω στον πάγκο και την κοβουμε σε 10 ίσα κομμάτια!!!   

Αυτά τα κομμάτια τα φτιάχνουμε μπαλιτσες!!!  

Κάθε μπαλιτσα την ανοίγουμε με τον πλάστη ένα φυλλαράκι όχι στρογγυλό αλλά μακρύ!

Τα αλοιφουμε όλα τα φύλλα με βούτυρο!!!    

Παίρνουμε το εργαλείο που κόβουμε πίτσες και με αυτό τα χαράζουμε όλα και στην συνέχεια τα κλείνουμε και τους δίνουμε το σχέδιο!    

Τα βάζουμε στην λαδόκολλα στο ταψί και τα σκεπάζουμε για 30 λεπτά!        

Τελειώνουμε με:

Χτυπάμε σε ένα μπολακι 3 κρόκους αυγών με 2 κ.σ.λαδι.2 κ.σ.γαλα και τα αλοιφουμε όλα!!

Ρίχνουμε και σουσάμι!!!!       

Προθερμαινουμε τον φούρνο στους 180 β.αντιστασεις και τα ψήνουμε μεσαία σχάρα για 25 λεπτά φυσικά ανάλογα τον φούρνο!   

Μόλις τα βγάλουμε τα αλοιφουμε με βούτυρο!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Σοκολατόπιτα σε 1 Μπολ σε χρόνο ρεκόρ!!!


 Σοκολατόπιτα σε 1 Μπολ σε χρόνο ρεκόρ!!χωρίς Μίξερ !!!Η καλύτερη Σοκολατόπιτα που έχετε δοκιμάσει σε χρόνο ρεκόρ καιιιιι ναι φτιάχνετε σε ενα μπολ μόνο χωρίς μίξερ, χωρίς πολύ κόπο!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ
120 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
210 γρ ζάχαρη
25 γρ κακάο
1 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα
1  κουτ. γλυκού μπεικιν -παουντερ
αλάτι στην μύτη του κουταλιού
1 αυγο
100 γρ ηλιέλαιο
110 γρ γάλα
100 γρ ζεστό νερό

ΓΛΑΣΟ
100 γρ κρέμα γάλακτος
150 γρ κουβερτούρα πραλίνα
50 γρ κουβερτούρα 55%
1 κουταλιά μέλι



ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/zhDog4yBaiM

Μπισκότα βουτύρου με μαρμελάδα λαχταριστά νόστιμα πανεύκολα !!!!


 Μπισκότα βουτύρου με μαρμελάδα  λαχταριστά νόστιμα πανεύκολα !!!!

Υλικά για περίπου 24 μπισκότα:
- 300γρ αλεύρι γ.οχ.

- 250γρ. βούτυρο αγελάδος

- 90γρ. ζάχαρη άχνη

- 1 κρόκο αυγού

- 1 βανιλλίνη

- 1 πρέζα αλάτι

- 100γρ. μαρμελάδα
  (της αρεσκείας σας)


Η συνταγή εδώ: https://youtu.be/8TPi8hr0UWo

Μπαμπαδάκια !!!


 
Σας έχω τα ποιο γευστικά,σπιτικά ΣΠΕΣΙΑΛ μπαμπαδάκια!!!

ΣΥΝΤΑΓΉ Υλικά::

250 γρ αλεύρι,

2 κ σ.ζαχαρη,

μισό κ.γ.αλατι,

20 γρ μαγιά νωπή,

80 ml γάλα ανακατεμένο με νερό,

60 γρ βούτυρο λιωμένο ζεστό,

3 αυγά χτυπημένα!

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε ένα μπολ την μαγιά,την μια κουταλιά ζάχαρη,το γάλα,και 3 κ.σ.απο το αλεύρι τα ανακατεύουμε και το σκεπάζουμε να φουσκώσει!!

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι ρίχνουμε την υπόλοιπη ζάχαρη,το αλάτι και τα ανακατεύουμε!!! Κάνουμε λακουβιτσα και ρίχνουμε την μαγιά!

Ανακατεύουμε!

Ρίχνουμε τα αυγά ανακατεύουμε!

Τέλος ρίχνουμε λίγο-λιγο βούτυρο και ζυμωνουμε!

Θέλουμε μια ζύμη κολλώδες!

Παίρνουμε τα φορμακια μας,τα Βουτυρωνουμε και βάζουμε μείγμα στο καθένα ως την μέση τους! Αφήνουμε να φουσκώσουν!

Στην συνέχεια τα ψήνουμε στους 180 β.μεχρι να πάρουν ωραίο χρώμα!

Εμένα μου πήρε 35 λεπτά!

Τα βγάζουμε τα αφήνουμε να κρυώσουν και στην συνέχεια τα τρυπάμε με ξυλάκι από σουβλάκι!!!

 Ετοιμάζουμε το ΣΙΡΌΠΙ:

Βράζουμε 500 ml νερό,300 γρ ζάχαρη,μισό 🍋 το χυμό του,50 ml. κονιάκ για 5 λεπτά!

Σιροπιαζουμε κρύα γλυκά καυτό σιρόπι!

Αφού κρυώσουν τα κόβουμε στην μέση!

Ετοιμάζω την ΣΑΝΤΙΓΙ:

Χτυπάμε 300 γρ φυτική κρέμα γάλακτος με 3 κ.σ.αχνη ζάχαρη!

Γεμίζουμε τα μπαμπαδακια!

Βάζουμε και πάνω τους σαντιγί και τελειώνουμε με το κερασάκι!

Και στην συνέχεια τα βάζουμε στο ψυγείο!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Φασόλια με σπανάκι στην γάστρα !!!


Φασόλια με σπανάκι στην γάστρα!!!

Υλικά
500 γρ κόκκινα ξερά φασόλια
300 γρ σπανάκι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Λίγο άνηθο και μαιντανό
Αλάτι πιπέρι λάδι
1 κ.σ Πελτέ
Βάζω τα φασόλια από το βράδυ σε νερό.

Την άλλη μέρα τα βάζω να βράσουν. 

Ρίχνω το πρώτο νερό και τα ξαναβάζω να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.

Σε μια πλατιά κατσαρόλα τριγαρίζω τα φρέσκα κρεμμυδάκια να μειωθεί ο όγκος τους.

Προσθετω τα μυρωδικά. 

Μεταφερω τα φασόλια μαζί με το ζουμί τους στην γάστρα  βάζω αλάτι πιπέρι τα χορταρικά λάδι  και τον πελτέ που τον έχω αραιώσει σε λίγο νερό.

Κλεινω την γάστρα και ψήνω στους 200 μέχρι να μείνει με το λάδι του!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Αλεξάνδρα ΚυριάκηΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Τσουρέκια σιροπιασμένα γεμιστά με σοκολάτα!!!


Τσουρέκια σιροπιασμένα γεμιστά με σοκολάτα!!!Εύκολα και αφράτα χωρίς μίξερ!!!


Υλικά!
100 ml νερό χλιαρο
100 ml γαλα χλιαρο
1 κύβο νωπή μαγιά
5_6 Κ σ ζάχαρη
3 αυγά
1 κ.γ κοφτό  μαστίχα τριμμένη
1 βανίλια
650 γρ  περίπου αλέυρι για τσουρεκι
120 γρ βουτηρο λιωμμένο
Μερεντα
1 κρόκος αυγού αραιωμένο με λίγο γάλα
Για το σιρόπι
2 κούπες νερό
2 κούπες ζάχαρη
1 φλούδα λεμόνι 


Εκτέλεση
Βάζω το γάλα το νερό την μαγιά μια κ.σ από την ζάχαρη και 2 κ.σ από το αλεύρι και ανακατέυω καλά να ομογενοποιηθούν.Αφηνω 15 λεπτά να ενεργοποιηθεί η μαγια.
Σε ένα μπωλ βάζω τα αυγά την βανίλια την μαστίχα και την υπόλοιπη ζάχαρη και χτυπάω με το σύρμα καλά να ομογενοποιηθούν αρχιζω μετά να προσθέτω το μείγμα της μαγιάς το αλεύρι και το βουτηρο και ζυμώνω μέχρι να έχω ένα εύπλαστο ζυμαράκι που να κολάει ελαφρώς στα χέρια! Σκεπάζω με μια πετσέτα και αφήνω 1 ώρα σε ζεστό μέρος να φουσκώσει. Μετά χωρίζω την ζύμη σε 4 μπάλες.Παιρνω  με ελαφρως λαδωμένα χέρια μια μπαλίτσα ζύμης την ανοίγω απλώνω μερέντα στην επιφάνεια της και τυλίγω σε ρολό.Το ίδιο κάνω και για όλες τις υπόλοιπες.Παιρνω 2 ρολλά και τα τυλίγω.Τα βάζω σε βουτηρωμενες φόρμες.Εγω έβαλα το ένα σε φόρμα στρογγυλή του κέικ και το άλλο σε φόρμα μακροστενη σιλικόνης. Τα σκεπάζω και αφήνω ακόμα μια ώρα να φουσκώσουν.Τα αλοιφω με το αυγό που το έχω αραιώσει σε λίγο γάλα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 17ο βαθμούς 40 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνο σας.Αν δω ότι παίρνει χρώμα από επάνω το καλύπτω με λαδοκολα.
Για το σιρόπι το βράζω 5 λεπτά από το σημείο βρασμού και αφήνω να κρυώσει.
Μόλις τα βγάλω από τον φούρνο τα τρυπαω  με οδοντογλυφίδα και σιροπιάζω σιγά σιγά  με το κρύο σιροπι!!!! 

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Αλεξάνδρα ΚυριάκηΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Πληγούρι με ξερά κρεμμύδια και πολύχρωμες πιπεριές !!!!


Πληγούρι με ξερά κρεμμύδια και πολύχρωμες πιπεριές ....Έγινε ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ !!!!!!


Λάδι στην κατσαρόλα 2 ξερά κρεμμύδια σέ φέτες λίγο αλάτι και τα αχνιζω.
Κόβω τις πιπεριές σε μπαστούνια και τις ρίχνω μέσα.
Ρίχνω 400 γρ πληγούρι και το ανακατεύω να θωρακιστη.
Ρίχνω 2 λίτρα ζεστό νερό και 2 κύβους λαχανικών. Το βράζω μέχρι να μαλακώσει το πληγούρι. Σβήνω και το αφήνω να ποιοί όλο το ζουμακι που έχει μείνει.
Σερβίρω με φρέσκο τριμμένο πιπέρι.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Βουλα ΠολυζουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Κεφτεδάκια με σάλτσα και Μακαρόνια !!!!


 
 Κεφτεδάκια με σάλτσα και Μακαρόνια !!!!Έγιναν ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΑ !!!


Για τα κεφτεδάκια
800 γρ κιμά μοσχαρίσιο
2 ξερά ψιλοκομμένα κρεμμύδια
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί  μουλιασμένο
2 αυγά
Μαϊντανό
Λάδι
Πιπέρι ρίγανη
Λίγο ξίδι
Ζυμωνω καλά και πλάθω στρογγυλά κεφτεδάκια
Βάζω ελαιόλαδο στο τηγάνι και τηγανίζω


ΣΆΛΤΣΑ
Ανοίγω 2 βάζω ντομάτα δίκια μου σε μία κατσαρόλα βράζω για 10 λεπτά και ρίχνω μέσα τα κεφτεδάκια σουρωνω και λίγο λάδι από το τηγάνι που τα τηγανησα και βράζω μέχρι να μελωσει η σαλάτα μου και να μείνει μόνο με το λαδακι τής.


ΜΑΚΑΡΌΝΙΑ
Νερό στην κατσαρόλα με λίγο αλάτι και όταν πάρει βράσει ρίχνω τα μακαρόνια  και βράζω για 15 λεπτά. Σουρωνω και σερβίρω !!!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Βουλα ΠολυζουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ