Υλικά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
3 φλιτζάνια αλεύρι ...
1 φλιτζάνι σταφίδες μαύρες
1 φλυτζάνι σουσάμι
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 ποτηράκι κονιάκ
2 πορτοκάλια το χυμό τους
1 κ.σ. κανέλα
½ κ.γ γαρύφαλλο
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Εκτέλεση
Ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Τα βάζετε
σε μια λεκάνη και κάνετε μια λακούβα στη μέση.
Ρίχνετε το λάδι στο αλεύρι και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύετε καλά να γίνει ένας πηχτός χυλός. Λαδώνετε μία
λαμαρίνα ζαχαροπλαστείου η τετράγωνο ταψί και αδειάζετε εκεί το μείγμα.
Πασπαλίζετε με το σουσάμι και ψήνετε γιά 50’λεπτά περίπου
στους 180β. Είναι πανεύκολο !
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Ευχαριστώ πολύ τα Αρτοποιεία και Συνταγές για την συνταγή !
1 φλιτζάνι ζάχαρη
3 φλιτζάνια αλεύρι ...
1 φλιτζάνι σταφίδες μαύρες
1 φλυτζάνι σουσάμι
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 ποτηράκι κονιάκ
2 πορτοκάλια το χυμό τους
1 κ.σ. κανέλα
½ κ.γ γαρύφαλλο
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Εκτέλεση
Ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Τα βάζετε
σε μια λεκάνη και κάνετε μια λακούβα στη μέση.
Ρίχνετε το λάδι στο αλεύρι και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύετε καλά να γίνει ένας πηχτός χυλός. Λαδώνετε μία
λαμαρίνα ζαχαροπλαστείου η τετράγωνο ταψί και αδειάζετε εκεί το μείγμα.
Πασπαλίζετε με το σουσάμι και ψήνετε γιά 50’λεπτά περίπου
στους 180β. Είναι πανεύκολο !
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Ευχαριστώ πολύ τα Αρτοποιεία και Συνταγές για την συνταγή !