Συνταγή για τους πιο εύκολους και πεντανόστιμους νηστίσιμους κουραμπιέδες που λιώνουν στο στόμα.
Υλικά:
300 γρ. ηλιέλαιο
80 γρ. άχνη
1 βανιλίνη
525 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. αμύγδαλα χοντροσπασμένα ψημένα
Βάζουμε σε ένα μπολ το ηλιέλαιο, την άχνη, τη βανιλίνη και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τα χοντροσπασμένα αμύγδαλα και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα.
Πλάθουμε μπαλάκια των 20 γρ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 για 15'.
Αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και τους βουτάμε σε μπόλικη άχνη.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=cmbAavn37X4