Υλικά
6 φέτες τυρί του τόστ
6 φέτες ζαμπόν
6 φέτες τυρί γκούντα σε λωρίδες κομμένο λίγο παχιές
3 αβγά
2 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
λίγο βούτυρο για άλειμμα
λάδι για το τηγάνισμα {καλαμποκέλαιο}
Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα πλάστη και λεπταίνουμε τις φέτες του τόστ.
Τις αλείφουμε βούτυρο και βάζουμε επάνω από μία φέτα τυρί του τόστ , μία φέτα ζαμπόν.και το γκούντα τυρί στην μέση .
Αυτό το κάνουμε σε όλες τις φέτες και τις τυλίγουμε σε ρολό.
Με μία οδοντογλυφίδα που περνάμε ανάμεσά τους τα σταθεροποιούμε μην ανοίξουν.
Σε ένα μπολ έχουμε χτυπήσει τα αυγά και σε άλλο μπολ έχουμε την φρυγανιά,Τα βουτάμε πρώτα πολύ καλά να ποτίσουν στο χτυπημένο αυγό ,και μετά τα περνάμε πολύ καλά με φρυγανιά να γεμίσουν γύρω γύρω .
Βάζουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι .Τοποθετούμε ένα ένα ρολό και τηγανίζουμε ώσπου να ροδίσουν από όλες τις πλευρές,
Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε και τα αφήνουμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.Τα σερβίρουμε η ολόκληρα η κομμένα.
Αν θέλουμε να αποφύγουμε το τηγάνι τα ψήνουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα η βουτυρωμένο ελαφρώς σκέτο ταψί στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν .
Την συνταγή την έστειλε η φίλη τις σελίδας μας Meri Peristeri που την φτιάχνει συχνά και είναι υπέροχη και σαν φαγητό και σαν μεζεδάκι ,Την ευχαριστώ πολύ !!
6 φέτες τυρί του τόστ
6 φέτες ζαμπόν
6 φέτες τυρί γκούντα σε λωρίδες κομμένο λίγο παχιές
3 αβγά
2 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
λίγο βούτυρο για άλειμμα
λάδι για το τηγάνισμα {καλαμποκέλαιο}
Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα πλάστη και λεπταίνουμε τις φέτες του τόστ.
Τις αλείφουμε βούτυρο και βάζουμε επάνω από μία φέτα τυρί του τόστ , μία φέτα ζαμπόν.και το γκούντα τυρί στην μέση .
Αυτό το κάνουμε σε όλες τις φέτες και τις τυλίγουμε σε ρολό.
Με μία οδοντογλυφίδα που περνάμε ανάμεσά τους τα σταθεροποιούμε μην ανοίξουν.
Σε ένα μπολ έχουμε χτυπήσει τα αυγά και σε άλλο μπολ έχουμε την φρυγανιά,Τα βουτάμε πρώτα πολύ καλά να ποτίσουν στο χτυπημένο αυγό ,και μετά τα περνάμε πολύ καλά με φρυγανιά να γεμίσουν γύρω γύρω .
Βάζουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι .Τοποθετούμε ένα ένα ρολό και τηγανίζουμε ώσπου να ροδίσουν από όλες τις πλευρές,
Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε και τα αφήνουμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.Τα σερβίρουμε η ολόκληρα η κομμένα.
Αν θέλουμε να αποφύγουμε το τηγάνι τα ψήνουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα η βουτυρωμένο ελαφρώς σκέτο ταψί στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν .
Την συνταγή την έστειλε η φίλη τις σελίδας μας Meri Peristeri που την φτιάχνει συχνά και είναι υπέροχη και σαν φαγητό και σαν μεζεδάκι ,Την ευχαριστώ πολύ !!