Υλικα
1 πακέτο σφολιάτα (περιέχει 2 φύλλα )
250 γραμ.γραβιέρα
250 γραμ.γκούντα
250 γραμ.κασέρι
250 γραμ.ζαμπον ψιλοκομμένο
4 κουταλιές σούπας κέτσαπ
Λίγη ρίγανη
Πιπέρι
1 αυγό
Σουσάμι
Εκτελεση
Τρίβουμε όλα τα τυριά στο χοντρό μέρος του τρίφτη.
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ζαμπόν.
Λαδώνουμε ενα παραλληλόγραμο ταψί και στρώνουμε το ενα φυλλο σφολιάτας.
Απλώνουμε από πάνω μία στρώση κέτσαπ και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και λίγο πιπέρι.Αδειάζουμε μέσα όλη την γέμιση τυριά και ζαμπόν και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.
Χαράζουμε ελαφρά να δημιουργηθούν κομμάτια και με ενα πινελάκι την αλείφουμε με το αυγό που το χτυπήσαμε λιγο σε ενα μπολάκι και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου 30-40 λεπτά.Καλή επιτυχία.
Συνταγή σπό την φίλη Φαίη.
1 πακέτο σφολιάτα (περιέχει 2 φύλλα )
250 γραμ.γραβιέρα
250 γραμ.γκούντα
250 γραμ.κασέρι
250 γραμ.ζαμπον ψιλοκομμένο
4 κουταλιές σούπας κέτσαπ
Λίγη ρίγανη
Πιπέρι
1 αυγό
Σουσάμι
Εκτελεση
Τρίβουμε όλα τα τυριά στο χοντρό μέρος του τρίφτη.
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ζαμπόν.
Λαδώνουμε ενα παραλληλόγραμο ταψί και στρώνουμε το ενα φυλλο σφολιάτας.
Απλώνουμε από πάνω μία στρώση κέτσαπ και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και λίγο πιπέρι.Αδειάζουμε μέσα όλη την γέμιση τυριά και ζαμπόν και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.
Χαράζουμε ελαφρά να δημιουργηθούν κομμάτια και με ενα πινελάκι την αλείφουμε με το αυγό που το χτυπήσαμε λιγο σε ενα μπολάκι και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου 30-40 λεπτά.Καλή επιτυχία.
Συνταγή σπό την φίλη Φαίη.