Υλικά
1 κιλό κιμά από κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
1 πιπεριά κέρατο κόκκινη
Λίγο δυόσμο
Λίγο μαϊντανό
1 κολοκύθι
Αλάτι- πιπέρι- κάρυ
2 φέτες ψωμί του τόστ ( η φρυγανιά όσο πάρει )
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1-2 καρότα
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μπλέντερ την πιπεριά τα καρότα το κρεμμύδι το κολοκύθι τον μαϊντανό τον δυόσμο και το λάδι να πολτοποιηθούν.
Βάζουμε σε μπολ τον κιμά το αλάτι το πιπέρι το κάρυ το βρεγμένο ψωμί λ και το
μείγμα που πολτοποιήσαμε και τα ζυμώνουμε πολύ καλά όλα μαζί.
Αν κολλάει στα χέρια προσθέτουμε λίγο λάδι ακόμα.
Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν 30 λεπτά.
Τα βγάζουμε τα πλάθουμε σε μπιφτέκια ( γίνονται 12 μπιφτέκια ) τα περνάμε με ένα πινέλο με ελαιόλαδο για να μην κολλάνε .
Ψήνουμε σε ζεστή σχάρα περίπου για 30 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.
Συνοδεύουμε με ρύζι με βρασμένα λαχανικά κ.τ.λ..
Καλή επιτυχία!!