Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Μοσχαράκι στιφάδο !!


ΥΛΙΚΑ....
1 κιλο μοσχαρι(ελια)
2 κιλα κρεμυδια μικρα.(αν δεν εχετε παρτε μεγαλα και καντε τα μικρα)
4 φυλλα δαφνη
1 φλυτζανακι του καφε ξυδι(οχι γεματο)
2 φλυτζανια του τσαγιου εξτρα παρθενο ελιολαδο
1 κουταλακι του καφε κοφτο,παπρικα.(γλυκο κοκκινι πιπερι)
αλατι.......

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Βαζουμε σε μια χαμηλη κατσαρολα το κρεας το λαδι και τα κρεμυδια και σωταρουμε σε χαμηλη φωτια μεχρι να ροδισουν,περιπου 10 λεπτα.Προσθετουμε το ξυδι,το αφηνουμε για ενα λεπτο και ριχνουμε νερο εως οτου σκεπαστει το κρεας και αλλο τοσο,βαζουμε και ολα τα υπολοιπα υλικα και αφηνουμε να βρασει σε χαμηλη φωτια παντα.Περιπου  2 1/2 ωρες. Αφηνουμε να στηψει αλλα να μην μείνει μονο με το λαδι,θελουμε και λιγο ζουμακι.
Προσοχη μην το ανακατευετε γιατι θα δυαλυθουν τα κρεμυδια,μπορειτε να ανακινειτε την κατσαρολα.
Καλη ορεξη!!!!!!!!

Συνταγή από 
Konstantina Lioumpa