Υλικά
3 κιλά γάλα πρόβειο
4 κουταλιές σούπας γιαούρτι μαζί με την πετσούλα του
Εκτέλεση
Βράζουμε το γάλα και το αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία του στους 45 βαθμούς.
Διαλύουμε τις 4 κουταλιές μαζί με την πετσούλα σε μία κουτάλα σε ποσότητα από το χλιαρό γάλα μας .
Τα ανακατεύουμε τρυφερά τρυφερά και γεμίζουμε τα σκεύη μας [χρησιμοποίησα γυάλινα βάζα εγώ ]
Στρώνουμε μία κουβερτούλα και τα σκεπάζουμε καλά για 12ώρες .Και έτοιμο τα γιαουρτάκι από τα χεράκια μας μας !!Διατηρείτε στο ψυγείο .
Συνταγή από Poly Fitz
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ