Υλικά
1,5 κούπα ινδοκαρυδο,
1,5 κούπα φαρίνα,
1 κγ
μπεικιν,
2\3 κούπας βούτυρο,
1κουπα Ζάχαρης,
3 αυγά χωρισμένα,
2\3 κούτας
γάλα,
ξύσμα πορτοκάλι.
Για την κρέμα:
1,5 λίτρο γάλα,
6 κσ κορνφλάουρ,
5κσ
σιμιγδάλι ψιλό,
3 κρόκους,
1 ποτήρι ζάχαρη,
βανίλια
Για την επικάλυψη
γκαρνί κ ινδοκαρυδο.
Για το σιρόπι:
1,5 κούπα νερό
1,5 ζάχαρη,
2
κσ βούτυρο,
ξύσμα λεμονιών.
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη,ρίχνουμε τους
κρόκους,χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα ξεχωριστά.προσθέτουμε στο μείγμα
κρόκων όλα τα υπόλοιπα υλικά κ τέλος τη μαρέγκα με μια μαρίζ
καλύτερα.ψήνουμε στους 180 περίπου μισή ώρα.σιροπιάζομαι το κρύο γλυκό
με το ζεστό σιρόπι.Για την κρέμα βράζουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να
δέσει η κρέμα.Την στρώνουμε επάνω από το κέικ αφού κρυώσει και τέλος προσθέτουμε την σαντιγι- γκαρνί
Γαρνίρουμε με κερασάκια και ινδοκάρυδο .
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ