Υλικά.
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
1 πακέτο Σαντιγί
2 φλυτζάνια γάλα
4 μήλα
1/2 φλιτζάνι Καρύδια
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού Κανέλα
Για να διακοσμήσετε. 3-4 κουταλιές της σούπας καρύδα
Προετοιμασία:
1. Αλέθομαι τα μήλα
Μαζί με 1 κούπα ζάχαρη, τα βάζουμε στο τηγάνι και αφήνουμε να λιώσει η ζάχαρη και να απορροφηθούν όλα τα υγρά από τα μήλα
Προσθέτουμε την κανέλα και τα καρύδια στο τέλος.
2. Χτυπάμε τη μια κούπα γάλα με τη σαντιγί σε σκόνη..μέχρι να έχουμε μια σφιχτή σαντιγί.
3. Βουτάμε τα μπισκότα ελαφρά στη δεύτερη κούπα γάλα.
Στρώνουμε σε ένα μικρο ταψακι μια στρώση μπισκότα.από πάνω μια στρώση μήλου.δεύτερη στρώση μπισκότων και μήλου.τρίτη στρώση μπισκότου και μήλου τέταρτη στρώση ..μονό μπισκότο.καλύπτουμε με τη σαντιγί και στολίζουμε με την καρύδα.Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 με 4 ώρες και απολαμβάνουμε!!!!καλή σας όρεξη!!
Συνταγή από MYRTO AGGELOU
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
1 πακέτο Σαντιγί
2 φλυτζάνια γάλα
4 μήλα
1/2 φλιτζάνι Καρύδια
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού Κανέλα
Για να διακοσμήσετε. 3-4 κουταλιές της σούπας καρύδα
Προετοιμασία:
1. Αλέθομαι τα μήλα
Μαζί με 1 κούπα ζάχαρη, τα βάζουμε στο τηγάνι και αφήνουμε να λιώσει η ζάχαρη και να απορροφηθούν όλα τα υγρά από τα μήλα
Προσθέτουμε την κανέλα και τα καρύδια στο τέλος.
2. Χτυπάμε τη μια κούπα γάλα με τη σαντιγί σε σκόνη..μέχρι να έχουμε μια σφιχτή σαντιγί.
3. Βουτάμε τα μπισκότα ελαφρά στη δεύτερη κούπα γάλα.
Στρώνουμε σε ένα μικρο ταψακι μια στρώση μπισκότα.από πάνω μια στρώση μήλου.δεύτερη στρώση μπισκότων και μήλου.τρίτη στρώση μπισκότου και μήλου τέταρτη στρώση ..μονό μπισκότο.καλύπτουμε με τη σαντιγί και στολίζουμε με την καρύδα.Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 με 4 ώρες και απολαμβάνουμε!!!!καλή σας όρεξη!!
Συνταγή από MYRTO AGGELOU