Υλικά
Λουκανικάκια κοκτέιλ
τυρί γκούντα σε φέτες λίγο πιό χοντροκομμένες από του τόστ
μπέικον
καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
[αν θέλουμε μπορούμε να τα ψήσουμε στους 200 βαθμούς ]
Εκτέλεση
Χαράσουμε κατά μήκος τα λουκανικάκια με προσοχή μην χωρίσουν .
τα γεμίζουμε με κομμένο τυρί προσαρμοσμένο στο μεγεθός τους.
Τα τυλίγουμε με το μπέικον και η τα τηγανίζουμε ελαφρώς η τα ψήνουμε .
Η γεύση τους δεν περιγράφετε με λόγια !
Μαγειρική και Συνταγές