Υλικά:
1 κότα 2,5 κιλά
2 πιπεριές Φλωρίνης
2 πατάτες
2 κρεμμύδια
3 καρότα
3 κλωνάρια σέλερι
1 χούφτα ρύζι
4 κουταλιές γιαούρτι
αλάτι πάπρικα γλυκιά,πιπέρι
1 κότα 2,5 κιλά
2 πιπεριές Φλωρίνης
2 πατάτες
2 κρεμμύδια
3 καρότα
3 κλωνάρια σέλερι
1 χούφτα ρύζι
4 κουταλιές γιαούρτι
αλάτι πάπρικα γλυκιά,πιπέρι
Εκτέλεση
Αφού βράσουμε την κότα την βγάζουμε και την ξεψαχνίζουμε στο ζουμί Ρίχνουμε τα ζαρζαβατικά μέχρι να λιώσουν και το ρύζι μας που στο τέλος τα πολτοποιούμαι όλα
Σε ένα σκεύος βάζουμε την γιαούρτι και ρίχνουμε λίγο λίγο από το ζωμό ανακατεύοντας έτσι ώστε να εξισορροπήσουν οι θερμοκρασίες ...όταν αυτό γίνει αδειάζουμε την γιαούρτι στον ζωμό και ανακατεύουμε ....σερβίρεται με μια μικρή κουταλιά γιαούρτι και γλυκιά πάπρικα ...
Το κρέας αλατοπιπερώνεται και σερβίρεται ξεχωριστά από τήν σούπα
Αφού βράσουμε την κότα την βγάζουμε και την ξεψαχνίζουμε στο ζουμί Ρίχνουμε τα ζαρζαβατικά μέχρι να λιώσουν και το ρύζι μας που στο τέλος τα πολτοποιούμαι όλα
Σε ένα σκεύος βάζουμε την γιαούρτι και ρίχνουμε λίγο λίγο από το ζωμό ανακατεύοντας έτσι ώστε να εξισορροπήσουν οι θερμοκρασίες ...όταν αυτό γίνει αδειάζουμε την γιαούρτι στον ζωμό και ανακατεύουμε ....σερβίρεται με μια μικρή κουταλιά γιαούρτι και γλυκιά πάπρικα ...
Το κρέας αλατοπιπερώνεται και σερβίρεται ξεχωριστά από τήν σούπα