Το ποιό νόστιμο ζεστό τσιζ κέικ που έχετε δοκιμάσει.
Το τσιζ κέικ είναι ενα γλυκό που είτε θα ξετρελανει ,είτε δεν θα αρέσει καθόλου.
Άν ομως το πετύχεις να είναι κρεμώδεις , τότε όλοι θα πέσουν με τα μούτρα να το φάνε!!!!!
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΎΜΗ
1 κούπα βούτυρο
1 κούπα αλεύρι
1/2 κούπα ζαχαρη
3 αυγά
4 κουτ. σούπας κορν φλαουρ
1 μπεκιν
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΩΣΗ
1 κούπα βούτυρο
1/2 κούπα ζάχαρη
2 αυγά
4 κουτ.σούπας κορν φλαουρ
400 γραμμάρια τυρί κρέμα ( Φιλαδέλφεια)
1 μπεκιν
Ενα υπέροχο γλυκό που φτάνει η εικόνα του να μας μαγέψει !!!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το βούτυρο στο κάδο του μίξερ, προσθέτουμε την ζάχαρη, τα αυγά, το κορν φλαουρ ,το αλεύρι, το μπεκιν και χτυπάμε καλά όλα μαζί στην δυνατή ταχύτητα του μίξερ για δύο λεπτά περίπου.
Αλείφουμε την ζύμη ομοιόμορφα μέσα σε ενα πυρεξ βουτυρωμενο και ψήνουμε.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΩΣΗ
Βάζουμε στο κάδο του μίξερ το βούτυρο, την ζάχαρη, τα αυγά, την Φιλαδέλφεια , το κορν φλαουρ και το μπεκιν και χτυπάμε όλα μαζί πολύ καλά .
Ρίχνουμε το μείγμα τυριού πάνω στην βάση του γλυκού που έχει ψηθεί( αφήνουμε πρώτα να κρυώσει το γλυκό)
Στρώνουμε επάνω ότι φρούτο αρεσκείας μάς θέλουμε ή μαρμελάδα και ψήνουμε το γλυκό μέχρι να ροδοκοκκινησει η κρέμα από επάνω.
Κυριακή Συμεωνίδου - Οι Συνταγές της Κυριακής -
"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ