Το πιο εύκολο σοκολατογλυκό !! Θα τρελαθείτε !!!
ΥΛΙΚΑ
450 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
1 ζαχαρούχο γάλα συσκευασία 400 γραμμαρίων
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χρησιμοποιούμε ένα μπεν μαρί για να λιώσουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε συνεχώς, κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα μας ομοιόμορφο. Έπειτα βάζουμε το μείγμα μας σε ένα πυρίμαχο σκεύος στρωμένο με λαδόκολλα και τέλος βάζουμε το σκεύος στην κατάψυξη για 40 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Σαν εναλλαγή μπορείτε να την κάνετε και ως εξής:
υλικα
400 γραμμ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 βανιλίνες
3 κουταλιές βούτυρο ανάλατο
με την ίδια εκτέλεση
extra tip μπορείτε να προσθεσετε τριμμένα μπισκότα στο μείγμα.
Από cook4all.gr
Στο καιρό του μνημονίου, η πενία συνταγές μαγειρικής κατεργάζεται
ΥΛΙΚΑ
450 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
1 ζαχαρούχο γάλα συσκευασία 400 γραμμαρίων
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χρησιμοποιούμε ένα μπεν μαρί για να λιώσουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε συνεχώς, κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα μας ομοιόμορφο. Έπειτα βάζουμε το μείγμα μας σε ένα πυρίμαχο σκεύος στρωμένο με λαδόκολλα και τέλος βάζουμε το σκεύος στην κατάψυξη για 40 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Σαν εναλλαγή μπορείτε να την κάνετε και ως εξής:
υλικα
400 γραμμ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 βανιλίνες
3 κουταλιές βούτυρο ανάλατο
με την ίδια εκτέλεση
extra tip μπορείτε να προσθεσετε τριμμένα μπισκότα στο μείγμα.
Από cook4all.gr
Στο καιρό του μνημονίου, η πενία συνταγές μαγειρικής κατεργάζεται