Υλικα
15 Μελιτζανες μικρες
Σελινο σε κλαρακια για το δεσιμο
Λαχανο
Μαιντανο
Σκορδα
Καροτα
Αλατι
Πιπερι
Μισο ποτηρι ξυδι
Μισο ποτηρι λαδι
Εκτελεση
Πλυντε κοψτε τα κοτσανακια και χαραξτε σε βαθος!! Βραστε τις μελιτζανες για 6 λεπτα απο την ωρα του κοχλασμου για να ξεπικρισουν,οχι παραπανω και 1 λεπτο το σελινο
Σε ενα μπολ ψιλοκοψτε λαχανο μαιντανο καροτα σκορδα ανακατευετε τα ολα μαζι!!
Στραγγιξτε τις μελιτζανες καλα.βαλτε βαρος πανω για να φυγουν ομα τα υγρα τους
Αλατοπιπεροστε τις μελιτζανες.
Γεμιστε με τα λαχανικα και δεστε με τον σελινο!!
Βαλτε τις μελιτζανες σε ενα μπολ με το ξυδι για ενα ολοκληρο βραδυ..Την αλλη μερα βγαλτε απο το ξυδι και βαλτε σε ενα αλλο μπολ και ριχνετε το λαδι το τουρσι ειναι ετοιμο ...φυλαξτε στο ψυγειο!!
Gogo Samioiu- "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ