Υλικά για το κέικ:
1/2 κούπα σπορέλαιο
1 κούπα ζάχαρη
3 μπανάνες λιωμένες
1/2 κούπα γάλα
2 αβγά
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ.σόδα (κοφτό)
2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
200 γρ.κουβερτούρα
1/2 κούπα γάλα εβαπορέ
1 κ.σ μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύω σε ένα μπολ αβγά,λάδι,ζάχαρη,μπανάνες,γάλα,κ προσθέτω όλα τα στερεά υλικά κοσκινισμένα.ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΜΕΊΓΜΑ!!!
Αδειάζω σε βουτυρωμένο ταψάκι 25Χ30 περίπου κ ψήνω στους 170 25- 30 λεπτά.
ΔΕΝ το παραψήνω αν η οδοντογλυφίδα βγαίνει στεγνή,είναι έτοιμο!!
Γιατί αλλιώς δεν θα είναι μαλακό και νωπό!!!
Για το γλάσο λιώνω τη σοκολάτα με το γάλα σε χαμηλή φωτιά,προσθέτω το μέλι και περιχύνω το κέικ μου!!!
Wonderful Sense
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ